Hurtig respons på anden mail, og penge på vej retur. Derfor ændres denne fra 1 til 4 stjerner. ...... GLS magtede desværre ikke at levere vores pakke. Over flere gange kørte jeg forgæves til pakke... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Beställde en avfuktare som skulle finnas i lager. När jag inte hört något på 10 dagar skrev jag och frågade och fick reda på att den inte fanns. Det kunde dom väl meddelat direkt istället för att låta... Ver mais
A empresa respondeu
Beställt, fått bekräftelse på sidan att det ska vara draget ett visst belopp ifrån mitt kort, kan inte se någon dragning, har inte fått orderbekräftelse på mejl och ingen produkt skickad. Har screensh... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg skulle bruge nogle obskure møtrikker. De var umulige at finde i normale byggemarkeder. Elmaterial havde dem på lager til en brøkdel af prisen ift. konkurrencen. Jeg tænkte at lavere pris betød... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
El og Vvs Materialer
Informações de contacto
Ribevej 35, 6760, Ribe, Dinamarca
- post@elmaterial.dk
- elmaterial.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Swift service.
Til at snakke med og hurtig service
Super effektiv og venlig behandling
God og professionel hjælp til…
God og professionel hjælp til tvivlspørgsmål i telefonen. Kunne afhente varerne samme dag. Super god service.
Mvh.
Carsten L
Virker meget professionel
mit fårehegn blev leveret som…
mit fårehegn blev leveret som rodebunke. gør ikke det igen

Resposta da Elmaterial A/S
Super hurtig levering og en fair pris
Tre stjerner fordi deres porto er…
Tre stjerner fordi deres porto er dyrere end gennemsnittet. 50 kr for en lille pakke.
Fantastisk sted at handle service i…
Fantastisk sted at handle service i top, overholder aftaler kan varmt anbefales Ole
God oplevelse
God oplevelse, fik varerne dagen efter bestilling, super
Godt Qualität super priser hurtig…
Godt Qualität super priser hurtig levering perfekt jeg bestiller gerne igen hos jer
Alt var som forventet.
God service tingene til tiden👍👍
Alt var som bestilt
God levering
Finde sted at handle
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.