Oei, dan ben ik iets te snel geweest. Ik heb dus mondeling contact gehad met Leo of Leon, ben niet zeker. Uiterst behulpzaam en duidelijke volledige info aangaande het voorstel dat ik kreeg. Dan h... Ver mais
Heel tevreden met de vragen die ik stelde aan de des betreffende Heer die mij te woord stond. Had eerst alle stappen gelezen en dan opgebeld. Samen met de contactpersoon werden die stappen nog es ov... Ver mais
Ik werd te woord gestaan door een vriendelijke man die mij begeleidde bij de test. Een bepaalde leverancier werd mij aangeraden en ik dacht dat mijn gegevens dan automatisch zouden doorgegeven worden.... Ver mais
Gratis en 100% onafhankelijk, kunt u snel vergelijken de prijzen van alle gas- en elektriciteitsleveranciers die actief zijn in Belgie om de goedkoopste energie te vinden. Energie-Vergelijker is gecertificeerd door de CREG, kunnen we garanderen dat u s...
Rue Natalis, 2, 4020, Liège, Bélgica
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Heel vriendelijk aan de lijn, Bij alle vragen dat ik had werd ik uitstekend geholpen!!

Resposta da Energie-Vergelijker.be
Dit was de eerste maal dat ik in contact kwam met jullie diensten en ik kan jullie vertellen dat de dienstverlening prima verlopen is.
Er heeft mij een man ter woord gestaan die vriendelijk was, rustig bleef en de nodige tijd nam om mij ter woord te staan en die ook mee het denkwerk deed zodat ik, de voor mij, gepaste keuze kon maken qua energieleverancier.

Resposta da Energie-Vergelijker.be
Je hoeft je niet druk te maken. Zij doen alles in uw plaats. Een heel goede en betrouwbare service.

Resposta da Energie-Vergelijker.be
Kim heeft spontaan aangeboden om te helpen. Voor mij was haar informatie nuttig. Zij heeft de transfer naar een andere energieleverancier uitgevoerd.

Resposta da Energie-Vergelijker.be
Ik belde om info te krijgen ivm een leverancier nadat ik mijn gegevens had ingevuld. De persoon ad lijn hielp me vlot aan een goedkopere leverancier die de promoties onmiddellijk in mijn maandelijkse factuur verrekend en niet na een periode van 1 jaar. Voordeel is dat ik zonder verlies aan voordelen alsnog van leverancier kan veranderen indien ik goedkoper zou vinden. Bij een andere leverancier was ik verplicht 1 jaar te blijven alvorens de korting te krijgen. Dikke merci voor de hulp! 👍

Resposta da Energie-Vergelijker.be
duidelijke uitleg wat betreft de energie tarieven en leveranciers , heel vriendelijk,

Resposta da Energie-Vergelijker.be
Leuk dat ze zelf denken aan hernieuwing van je contract en snel met een beter voorstel komen. een druk op de knop en alles wordt geregeld.

Resposta da Energie-Vergelijker.be
Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad en een contract afgesloten met een medewerker, met name Leon. Zeer professioneel, rustig, duidelijk en vriendelijk. Proficiat.

Resposta da Energie-Vergelijker.be
Duidelijke vergelijking en goedkoper dan bij de leverancier zelf plus goede hulp via de chat

Resposta da Energie-Vergelijker.be
het is alleen jammer als je voor gas invult dat de berekening word gedaan met elektriciteit erbij waardoor je achteraf bedrogen uitkomt
en JA NU weet ik dat het vinkje automatisch word aangeklikt

Resposta da Energie-Vergelijker.be
Energie-vergelijker heeft mij op het afgesproken moment opgebeld en bijgestaan. Tot hiertoe verloopt alles gesmeerd. Ik hoop dat mijn energie rekening volgend jaar inderdaad veel goedkoper zal zijn bij Mega.

Vriendelijk,gerichte informatie en duidelijkheid

Resposta da Energie-Vergelijker.be
Ik werd goed geholpen door jullie medewerker.
Hoop op een goede samenwerking.
Vriendelijke groeten,
Simonne Van Aeken

Resposta da Energie-Vergelijker.be
Via de website Energie-Vergelijker.be enkele simulaties uitgevoerd. Tot mijn verrassing merkelijke kortingen te bekomen! Bij mogelijke problemen of vragen is er nog de chatsessie evenals het telefonisch contact om je te helpen bij mogelijke vragen. Prima en vlotte service en afhandeling!

Resposta da Energie-Vergelijker.be
Rustige uitleg en duidelijk antwoord op mijn vragen. Top.