Energie-Vergelijker.be Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Oei, dan ben ik iets te snel geweest. Ik heb dus mondeling contact gehad met Leo of Leon, ben niet zeker. Uiterst behulpzaam en duidelijke volledige info aangaande het voorstel dat ik kreeg. Dan h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel tevreden met de vragen die ik stelde aan de des betreffende Heer die mij te woord stond. Had eerst alle stappen gelezen en dan opgebeld. Samen met de contactpersoon werden die stappen nog es ov... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik belde om info te krijgen ivm een leverancier nadat ik mijn gegevens had ingevuld. De persoon ad lijn hielp me vlot aan een goedkopere leverancier die de promoties onmiddellijk in mijn maandelijkse... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Equipamentos e soluções de energia

Informação fornecida por diversas fontes externas

Gratis en 100% onafhankelijk, kunt u snel vergelijken de prijzen van alle gas- en elektriciteitsleveranciers die actief zijn in Belgie om de goedkoopste energie te vinden. Energie-Vergelijker is gecertificeerd door de CREG, kunnen we garanderen dat u s...

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

161 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Zeer behulpzaam!

Er werd wel niet op het afgesproken tijdstip (via afspraak) gebeld maar de volgende werkdag werd ik wel zeer vriendelijk en geduldig geholpen door de nederlandstalige medewerker die jammer genoeg de enige nederlandstalige blijkt te zijn. Maar eind goed, al goed!
Bedankt voor de hulp.

22 de março de 2021

Resposta da Energie-Vergelijker.be

Bedankt voor de feedback Luc. Inderdaad was het erg druk op dat moment, maar wij proberen de afspraken altijd in te houden.

Vertrouwen

Ik heb er vertrouwen in dat de uitleg die ik gekregen heb volledig en correct is.
De belofte mij tijdig een nieuw voorstel te doen, vind ik top.
Nu nog kijken of alles uitkomt zoals verwacht.

17 de março de 2021

Resposta da Energie-Vergelijker.be

Top! De jaarlijkse opvolging hoort bij onze service, dus kunt u volgend jaar een berichtje van ons verwachten.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jullie interventie was snel en…

Jullie interventie was snel en accuraat; dus prima en zeer OK.
Anderzijds was de reactie van de gekozen energieleverancier i.c. Luminus snel maar onduidelijk.
Een contract met de afgesproken voorwaarden werd mij door Luminus onmiddellijk ter ondertekening doorgemaild.
Maar het is mij nog steeds onduidelijk waar de door mij ondertekende kopij diende teruggestuurd.
Uiteindelijk stuurde ik deze op goed geluk naar de algemene klantendienst.

16 de março de 2021

Resposta da Energie-Vergelijker.be

Bedankt voor de postieve feedback.

Professioneel

Professioneel
Strait to the point
Vriendelijk

Mijn complimenten Leon :)

Met vriendelijke groet

16 de março de 2021

Resposta da Energie-Vergelijker.be

Wij hebben het doorgegeven aan Léon. Bedankt voor de complimenten.

Geachte

Geachte, ik werd gecontacteerd na telefonische afspraak Daarin wel me uitgelegd welke energieleverancier voor mij de beste oplossing was.Álles juist en correct uitgelegd dus hopelijk de juiste keuze gemaakt.
Gr jos

15 de março de 2021

Resposta da Energie-Vergelijker.be

Bedankt voor uw positieve feedback.

Goed maar kan beter.

Ik werd te woord gestaan door een vriendelijke man die mij begeleidde bij de test. Een bepaalde leverancier werd mij aangeraden en ik dacht dat mijn gegevens dan automatisch zouden doorgegeven worden. Ook na een nieuw telefonisch contact lukte dat niet en heb ik uiteindelijk zelf contact opgenomen met die leverancier. Was dit mijn fout of ging er toch iets mis?

13 de março de 2021

Vlugge service!

Vlugge service!
Ik had een online-afspraak gemaakt op vrijdag voor de week daarop. Dadelijk kreeg ik de bevestiging daarvan. Later op de dag kreeg ik een telefoontje van de dienst om te zeggen dat er op die dag niemand aanwezig zou zijn en mij niet te woord kon staan. En of ze mij 'nu' konden verder helpen. Als dit geen snelle en correcte service is...
Ook de persoon aan de lijn was vriendelijk en behulpzaam. Heb dadelijk mijn contract laten aanpassen. Ben benieuwd.

12 de março de 2021

Resposta da Energie-Vergelijker.be

Van harte bedankt Magda voor de positieve beoordeling! Fijn om dit te lezen.

feedback na telefonisch gesprek

Na de niet werkende chat (wachtlijst en ik had geen geduld) heb ik de 0800 nummer gebeld: 5 min. naar muziek geluisterd. Toen zag ik op de website dat ik een afspraak kon maken om gebeld te worden, dat ik meteen ingevuld heb voor morgen.
Binnen de 5 minuten werd ik zelf gebeld en konden we meteen alles telefonisch regelen, zodat ik niet tot morgen moet wachten. Mijn nieuw contract met besparing is geregeld,
waarvoor dank

Resposta da Energie-Vergelijker.be

Bedankt voor uw feedback. Wij proberen iedereen altijd zo snel mogelijk te bedienen.

Overstap nieuwe leverancier

Uitstekende en heldere uitleg! Alles wordt volledig afgehandeld en geregeld door energie-vergelijker.be.
Bedankt en vriendelijke groeten

Resposta da Energie-Vergelijker.be

Bedankt Rony voor deze positieve feedback.

Mijnheer Leon

Mijnheer Leon, heeft het goed uitgelegd mvg.

Resposta da Energie-Vergelijker.be

Wij zullen het doorgeven aan Léon. Bedankt Monique!

Heel kort

Heel kort, to the point, gesprek. Elke vraag werd gehoord en beantwoord.
Geen opmerkingen

Resposta da Energie-Vergelijker.be

Bedankt voor deze feedback!

Vertrouwen

Zeer goede en duidelijke info gekregen.

Resposta da Energie-Vergelijker.be

Van harte bedankt voor de positieve beoordeling!

Classificada 5 em 5 estrelas

probleemloos en correct omschakelen hier geen probleem

Alle vragen die ik voorbereid had via de info van het radioprogramma van de inspecteur werden netjes beantwoord en er werd zowel via de chat als telefonisch goede ondersteuning geleverd.

Resposta da Energie-Vergelijker.be

Top Marcel, fijn dat u een antwoord hebt kunnen krijgen op al uw vragen. Bedankt voor deze feedback!

Rustige en goede uitleg.

Rustige en goede uitleg.
Geen pushen maar heel geduldig luisteren en advies geven

5 de março de 2021

Resposta da Energie-Vergelijker.be

Wij proberen altijd het beste advies te geven, bedankt voor deze positieve feedback!