Energii Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er utrolig tilfreds med Pilates-træningen og den fantastiske service. Alle mine spørgsmål bliver altid besvaret, og jeg får altid hjælp, når jeg har brug for det. Det er et meget professionelt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super træning , havde ikke troet det var mig , men er nu så afhængig af mine træninger . Kan mærke min krop er blevet markant stærkere , balancen ligeledes meget bedre . Kan kun anbefales , selv t... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Overordnet godt. Nogle instruktører er dog mere fokuseret på sig selv end på deltagerne. Alle er under 25 år, hvilket er ufedt, når man selv er dobbelt så gammel. Vi vil bare træne og går ikke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Estúdio de pilates
  2. Aulas de modelagem corporal
  3. Centro de fitness
  4. Aulas de fitness
  5. Treinador pessoal

Escrito pela empresa

Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 78% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

235 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er utrolig tilfreds med…

Det er et meget professionelt sted med dygtige og imødekommende medarbejdere. Jeg kan varmt anbefale det til alle. ❤️❤️❤️

14 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Forfærdelig og flabet kundeservice

Forfærdelig og flabet kundeservice. Snyd. Prøver få så mange penge fra kunden som muligt. Undgår at svare på ens spørgsmål. Derudover er det tydeligt genAI besvarelser. Man skriver basically med en robot Max en gang om dagen. Så det trækker langt ud før en ordentligt afklaring, der kunne være ordnet på 10 min i tlf. Meget sketch, at de heller ikke har tlf. nummer. Det siger meget om virksomheden. Derudover er der heller ikke personlige besvarelser, men kun fra “energii”.

10 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Gode første oplevelser i centeret i…

Gode første oplevelser i centeret i Greve, søde mennesker og behagelig stemning. Og rigtig god og hurtig kundeservice, som har hjulpet mig 2 gange. Bh Trine

5 de julho de 2026

Kære Trine,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Det varmer hele vejen helt ind i Energii-hjertet at læse din feedback. 💚

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft en god start i vores center i Greve, og at du har mødt både søde mennesker og en behagelig stemning.
Vi gør alt, hvad vi kan, for at vores medlemmer skal føle sig velkomne – og det er skønt at vide, at vores kundeservice også har kunnet hjælpe dig hurtigt og godt videre, når du har haft brug for det! 🌟

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os meget til at se dig til masser af god træning fremover!

Classificada 4 em 5 estrelas

Kun for dem under 25 år

Alle er under 25 år, hvilket er ufedt, når man selv er dobbelt så gammel. Vi vil bare træne og går ikke op i Planet Nusas seneste top. Jeg vil helst træne med nogenlunde jævnaldrende. Af samme grund, fortsætter jeg ikke mit medlemskab.

Hvorfor laver I ikke +30 eller +40 hold? Jeg er ret sikker på, at det ville tiltrække en hel ny målgruppe.

3 de julho de 2026

Kære Trolden,

Tusind tak for din feedback – den sætter vi virkelig stor pris på. 💚

Vi er utrolig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Hos Energii er der plads til alle uanset alder, køn med mere, og alle skal selvfølgelig føle sig lige velkomne og godt tilpas på vores hold.😊

Din idé om at lave +30 eller +40 hold er faktisk super god, og den tager vi helt sikkert med videre til vores programlægning for at se på mulighederne!

Vi er ærgerlige over, at du stopper dit medlemskab i denne omgang, men vi ønsker dig alt det bedste med din træning fremover.
Du er altid velkommen tilbage til Energii💚

Bedste træningssted

Bedste træningssted- og SÅ sød, fair og hurtig kundeservice når der er brug for det🧡

2 de julho de 2026

Kære Olivia,

Hvor er det bare en fantastisk anmeldelse at læse – tusind tak! 💚

SÅ dejligt, at du er glad for at træne hos os, og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at være der for jer i en fart, når der er brug for det.

Tusind tak for din opbakning og de supersøde ord. Vi glæder os til at se dig til masser af god træning fremover!😊

Super god oplevelse

Super god og serviceminded kundeservice og altid søde og dygtige instruktører 👌🏽

2 de julho de 2026

Kære Camilla,

Tusind tak for dine supersøde ord! 💚

Det er SÅ dejligt at høre, at du er glad for både vores kundeservice og vores dygtige instruktører. Vi elsker at give jer den bedst mulige oplevelse hver dag.

Vi glæder os til at se dig til masser af god træning fremover! 💪🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

So far the best classes I had in…

So far the best classes I had in Aarhus, big studio, great instructors. Recommend 😍

29 de junho de 2026

Dear Doina,

Thank you so much for your lovely review! Hearing that you’ve had the best classes in Aarhus with us truly makes our day. ☀️

We are so proud of our big studio and our amazing instructors, and they will be so happy to hear your kind words.💚💚

We can't wait to welcome you back for many more great classes!

Warmest wishes,

Classificada 3 em 5 estrelas

God træning - men alt for lidt fleksibilitet

Generelt har jeg været tilfreds med Energii, og selve træningen har været en god oplevelse.
Jeg arbejder dog offshore 14 dage om måneden, og når jeg endelig har fri, rejser jeg ofte eller er meget på farten. Derfor får jeg ikke brugt mit medlemskab nok. Desværre kan mit medlemskab ikke sættes på pause, hvilket jeg synes er en stor mangel.
Jeg synes også, det er ærgerligt, at opsigelsesvarslet er løbende måned plus én måned. For mig har det betydet, at jeg betaler for juni og juli uden reelt at kunne bruge mit medlemskab - omkring 1.000 kr. Det oplever jeg ikke som særlig kundevenlig. Jeg har svært ved at se, hvem den lange opsigelsesperiode gavner, udover Energii.
En anden ting, jeg har svært ved at forstå, er afbudsreglerne. Man betaler allerede et relativt dyrt medlemskab - især når man er over 30 - og alligevel koster det 75 kr., hvis man melder fra mindre end 12 timer før eller udebliver. Jeg forstår godt tanken bag reglen, men der opstår altså uforudsete ting. Især med et arbejde som mit kan planer ændre sig med kort varsel. Når jeg allerede har betalt mit medlemskab, har jeg svært ved at se, hvilket økonomisk tab Energii lider, hvis jeg ikke møder op. Tværtimod står pladsen bare tom, hvis ingen kan overtage den.
Det leder mig til endnu en ting, jeg savner: muligheden for at kontakte Energii telefonisk eller et mere fleksibelt bookingsystem. Jeg oplevede en situation, hvor en veninde, som også er medlem, gerne ville på et hold, der var fuldt booket. Jeg havde en plads, men blev nødt til at melde afbud i sidste øjeblik. Havde der været mulighed for at kontakte jer eller overdrage min plads, kunne hun have deltaget. I stedet stod min plads tom, mens hun ikke kunne komme med. Det er spild af en plads og ikke særlig serviceorienteret.
Jeg synes, Energii burde overveje et mere fleksibelt system med ventelister, hvor man eksempelvis kan melde fra gratis op til to timer før, hvis der stadig er medlemmer på venteliste. Så bliver pladserne udnyttet, medlemmerne får en bedre oplevelse, og der er mindre behov for gebyrer.
Jeg synes grundlæggende, at Energii har et rigtig godt koncept, men der er nogle kundeoplevelser, hvor lidt mere fleksibilitet og service ville gøre en stor forskel.
Når mit offshore-projekt er ovre har jeg allerede kigget på konkurrenter til Energii i håb om et mere kundeorienteret koncept.

27 de junho de 2026

Kære Stephanie,

Tusind tak for din grundige, ærlige og konstruktive feedback.💚

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele dine oplevelser med os – det er den eneste måde, vi kan blive bedre på.

Vi er utrolig glade for at høre, at du er glad for at træne i Energii og synes om vores koncept. Men vi er naturligvis rigtig kede af, at vores rammer har spændt ben for dit behov for fleksibilitet i en omskiftelig hverdag som offshore-arbejder.

Når det kommer til dit medlemskab og muligheden for bero, er du dog altid mere end velkommen til at række ud til os direkte, så finder vi meget gerne en god løsning sammen, der passer til din situation. Men vi forstår fuldt ud, at det kan føles ufleksibelt i din hverdag, og vi tager din feedback tæt til os.

Grunden til, at en tom plads desværre er et tab for os og fællesskabet, er, at vi næsten altid har andre forventningsfulde medlemmer stående på venteliste, som brændende ønsker at træne. Hvis en plads står tom, fordi et afbud falder for sent, mister et andet medlem muligheden for at få sin træning. Gebyret ved for sent afbud er derfor udelukkende sat i verden for at motivere til, at pladserne frigives i tide.

Tusind tak for din feedback vedrørende selve afmeldingen. Du har nogle super gode pointer, og vi vil faktisk rigtig gerne præcisere vores regler, da de er en smule mere fleksible end de 12 timer, du beskriver. Ved hold, der starter kl. 12.00 eller derefter, skal der nemlig afmeldes 6 timer før. Ved morgen- og formiddagshold (frem til kl. 11.59) skal der afmeldes senest kl. 22.00 aftenen før, så dem på ventelisten kan nå at planlægge deres morgen.

Din idé med et mere dynamisk system, hvor man kan overdrage pladser, eller hvor gebyret bortfalder, hvis ingen står på venteliste, er virkelig spændende. Det er præcis den form for input, vi tager med videre til vores systemudviklere.

Vi håber, at du får afsluttet dit offshore-projekt rigtig godt, og du skal vide, at vores dør altid står åben for dig hos Energii.😊

Super træning

Kan kun anbefales , selv til ældre som mig

25 de junho de 2026

Kære Lene,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og din varme anbefaling! Det gør os så glade at læse. 💚

Hvor er det bare den bedste følelse, når man finder en træningsform, der tager en med storm. Det er simpelthen så sejt, at du allerede kan mærke, at din krop er blevet markant stærkere, og at din balance er forbedret. Din oplevelse er det helt perfekte bevis på, at vores træning er for absolut alle – uanset alder.😊

Vi glæder os helt vildt til at se dig i studiet til mange flere dejlige og styrkende træninger fremover!

Supet Teamet Energii

Teamet bag Energii er ligesom træningen - superprofessionel, opmærksom og effektiv.

10 de junho de 2026

Kære Rikke,

Tusind tak for de fine ord og den skønne anmeldelse! Det varmer virkelig at læse. 💚

Vi er så glade for, at Energii lever op til dine forventninger. Vi gør os umage hver eneste dag for at give jer den allerbedste oplevelse, både på og uden for reformeren.

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi glæder os til at se dig til træning igen snart!😊

Fedt med 3 prøvetimer!

Skal til min 3. prøvetime i næste uge og har indtil videre været super tilfreds med de forskellige slags timer. Er blevet mødt af servicemindede instruktører og rigtig god service fra deres online support - som har svaret hurtigt og ydet god service!

19 de junho de 2026

Kære Melina,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er simpelthen så skønt at læse, at du har haft en god oplevelse med at, prøve træningen i reformeren. 💚

Rigtig god fornøjelse med din 3. prøvetime i næste uge! Vi håber meget, at du har lyst til at fortsætte din træningsrejse hos os bagefter.😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Unfair fines, unqualified instructors, and zero accountability

I don't know how things run at other Energii locations, but at the Hillerød studio, my experience was consistently disappointing — to the point where I eventually stopped going altogether.
For two months in a row I was charged fines for "absences" in classes I actually attended. The issue is with their check-in system: the instructors register your entry, but if you don't double-check yourself before leaving that it saved correctly, you get marked as a no-show. When I raised the issue, one of the instructors (Ellen) told me the system "takes time to update" — which is simply not true and felt like a way to avoid taking any responsibility.
On top of that, the majority of the instructors have no external fitness training — they take courses offered by the studio itself. That kind of in-house certification doesn't inspire much confidence when it comes to actually learning how to exercise safely and correctly, and sure enough, most of them show little to no interest in whether you're performing movements properly or protecting your body from injury.
If you're skeptical, go check their Instagram. If you can find a single video where an instructor is genuinely teaching correct form or looking out for a client's physical wellbeing, I'll take it back.
Emily is one of the very few exceptions — she actually cares about her clients and their technique. The rest make it feel less like a fitness studio and more like a backdrop for a photo shoot.
All of this together is what led me to stop attending. Not worth it.

22 de abril de 2026

Dear Zahara,

Thank you so much for your feedback, although it naturally makes us very sad to read about your experience. We always want our members to feel safe, seen, and fairly treated when they train with us. 💚

However, we can reassure you that all of our instructors undergo our own thorough Energii education, where anatomy, technique, and the correct execution of exercises on the reformer are carefully covered. Our training and exercises are specifically tailored to the Reformer to ensure that our instructors can guide you safely through the class and take good care of your body.

We are sorry that you have had issues with our booking-system and that you did not feel sufficiently guided during the classes. We take all feedback very seriously and will use it to do better - so we always ensure the high quality and great service we strive for.

We are delighted, however, to hear that you enjoyed training with Emilie – we will certainly pass that praise along to her.

We would be very grateful if you would reach out to our customer service at: info@energii.dk, so we can look closer into your experience and get your past registrations sorted out together.😊

We wish you all the best with your training in the future.

Warmest regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Har trænet hos Energii i mange år

Har trænet hos Energii i mange år. Træningsformen passer uendelig godt til mig, og de mange muligheder for tider og en rigtig fin service og fleksibilitet gør at fem stjerner er så fortjente!

18 de junho de 2026

Kære Susanne,

Tusind, tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det varmer hele vores Energii-hjerte at læse. 💚

Hvor er det bare skønt at have haft dig med på holdet i så mange år! Vi elsker, at træningen passer perfekt til dig, og at du er glad for vores tider, service og fleksibilitet. Det er præcis det, vi hver dag stræber efter at give vores skønne medlemmer.

Tusind tak for din loyalitet – vi glæder os til rigtig mange gode timer sammen med dig i studiet endnu!😊

Jeg havde overset de 14 dage

Jeg havde overset de 14 dage, hvor man kunne bruge de 3 gratis træninger. Jeg skrev til dem og fik 2 tilbage, fik så sød og god behandling.

16 de junho de 2026

Kære Katja,

Tusind tak for din søde hilsen! 💚

Det kan ske for os alle at overse en deadline i en travl hverdag, så selvfølgelig skulle du ikke snydes for dine træninger. Vi er så glade for, at du følte dig godt behandlet.

Rigtig god træning – vi glæder os til at se dig til træning😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Imødekommende service og hod træning.

15 de junho de 2026

Kære Majbritt,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💚 Det varmer virkelig om hjertet at læse, at du er glad for vores service, og at du får en god og effektiv træning hos os.
Din feedback betyder alverden for os💚

Vi glæder os allerede til at se dig til næste træning!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig hjælp til fleksibel abonnementskift

Hurtig hjælp til fleksibel abonnementskift 😊

12 de junho de 2026

Kære Berit,

Tusind tak for din fine anmeldelse💚 - Det gør os simpelthen så utrolig glade at høre.

Stor tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og så ses vi snart igen i centret til masser af god træning! 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg faldt på badeværelset og brækkede…

Jeg faldt på badeværelset og brækkede armen og hoften. Jeg har Årskort, hvilket betyder at jeg ikke kan stille træning i bero eller opsige medlemskabet.
Energii var dog rigtig søde og har forlænget mit årskort
3 mdr. Rigtig fin service.
Steen Minor.

11 de junho de 2026

Kære Steen.

Tusind tak for din fine anmeldelse, men hold da helt op – det var dog et frygteligt uheld!

Selvom reglerne for årskort er faste, skulle vi selvfølgelig finde en god løsning for dig. Det var det mindste, vi kunne gøre, så du kan fokusere fuldt ud på at komme dig.💚

Energii ønsker dig en rigtig god og hjertevarm bedring!
Pas godt på dig selv, og så glæder vi os simpelthen så meget til at byde dig velkommen tilbage, når du er helt klar igen.😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god og serviceminded hjælp på…

Altid god og serviceminded hjælp på mailen👌

10 de junho de 2026

Kære Pernille,

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! 💚

Det gør os simpelthen så glade at høre, at du altid oplever en god og serviceminded hjælp, når du skriver til os på mailen. Vi sidder altid klar i indbakken til at hjælpe jer bedst muligt videre, så det betyder alverden at få sådan et skulderklap med på vejen! 😊

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang, og se dig til en fantastisk træning snart.

ELSKER energii!!

ELSKER energii!!

Fantastisk træning, kundeservice og en skøn fælleskabs føelse.

9 de junho de 2026

Kære Charlie,

Tusind tak for dine skønne ord💚💚💚 – Vi er så heldige og stolte over at have dig i Energii-familien. 💚💚💚

God kundeservice

God kundeservice, svarer hurtigt.
Professionelle trænere og mange centre at vælge mellem.

9 de junho de 2026

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! 💚

Det glæder os utrolig meget at høre, at du er glad for vores kundeservice, og at du nyder godt af vores professionelle trænere og de mange centre.
Vi gør os altid umage og det er dejligt når det bliver bemærket😊

Vi glæder os til at byde dig velkommen til din næste træning.

Energii

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais