Jeg er utrolig tilfreds med Pilates-træningen og den fantastiske service. Alle mine spørgsmål bliver altid besvaret, og jeg får altid hjælp, når jeg har brug for det. Det er et meget professionelt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super træning , havde ikke troet det var mig , men er nu så afhængig af mine træninger . Kan mærke min krop er blevet markant stærkere , balancen ligeledes meget bedre . Kan kun anbefales , selv t... Ver mais
A empresa respondeu
Overordnet godt. Nogle instruktører er dog mere fokuseret på sig selv end på deltagerne. Alle er under 25 år, hvilket er ufedt, når man selv er dobbelt så gammel. Vi vil bare træne og går ikke... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.
Informações de contacto
Bernhard Bangs Allé 31, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- info@energii.dk
- energii.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 78% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jeg er utrolig tilfreds med…
Det er et meget professionelt sted med dygtige og imødekommende medarbejdere. Jeg kan varmt anbefale det til alle. ❤️❤️❤️
Forfærdelig og flabet kundeservice
Forfærdelig og flabet kundeservice. Snyd. Prøver få så mange penge fra kunden som muligt. Undgår at svare på ens spørgsmål. Derudover er det tydeligt genAI besvarelser. Man skriver basically med en robot Max en gang om dagen. Så det trækker langt ud før en ordentligt afklaring, der kunne være ordnet på 10 min i tlf. Meget sketch, at de heller ikke har tlf. nummer. Det siger meget om virksomheden. Derudover er der heller ikke personlige besvarelser, men kun fra “energii”.
Gode første oplevelser i centeret i…
Gode første oplevelser i centeret i Greve, søde mennesker og behagelig stemning. Og rigtig god og hurtig kundeservice, som har hjulpet mig 2 gange. Bh Trine

Kun for dem under 25 år
Alle er under 25 år, hvilket er ufedt, når man selv er dobbelt så gammel. Vi vil bare træne og går ikke op i Planet Nusas seneste top. Jeg vil helst træne med nogenlunde jævnaldrende. Af samme grund, fortsætter jeg ikke mit medlemskab.
Hvorfor laver I ikke +30 eller +40 hold? Jeg er ret sikker på, at det ville tiltrække en hel ny målgruppe.

Bedste træningssted
Bedste træningssted- og SÅ sød, fair og hurtig kundeservice når der er brug for det🧡

Super god oplevelse
Super god og serviceminded kundeservice og altid søde og dygtige instruktører 👌🏽

Resposta da Energii
So far the best classes I had in…
So far the best classes I had in Aarhus, big studio, great instructors. Recommend 😍

Resposta da Energii
God træning - men alt for lidt fleksibilitet
Generelt har jeg været tilfreds med Energii, og selve træningen har været en god oplevelse.
Jeg arbejder dog offshore 14 dage om måneden, og når jeg endelig har fri, rejser jeg ofte eller er meget på farten. Derfor får jeg ikke brugt mit medlemskab nok. Desværre kan mit medlemskab ikke sættes på pause, hvilket jeg synes er en stor mangel.
Jeg synes også, det er ærgerligt, at opsigelsesvarslet er løbende måned plus én måned. For mig har det betydet, at jeg betaler for juni og juli uden reelt at kunne bruge mit medlemskab - omkring 1.000 kr. Det oplever jeg ikke som særlig kundevenlig. Jeg har svært ved at se, hvem den lange opsigelsesperiode gavner, udover Energii.
En anden ting, jeg har svært ved at forstå, er afbudsreglerne. Man betaler allerede et relativt dyrt medlemskab - især når man er over 30 - og alligevel koster det 75 kr., hvis man melder fra mindre end 12 timer før eller udebliver. Jeg forstår godt tanken bag reglen, men der opstår altså uforudsete ting. Især med et arbejde som mit kan planer ændre sig med kort varsel. Når jeg allerede har betalt mit medlemskab, har jeg svært ved at se, hvilket økonomisk tab Energii lider, hvis jeg ikke møder op. Tværtimod står pladsen bare tom, hvis ingen kan overtage den.
Det leder mig til endnu en ting, jeg savner: muligheden for at kontakte Energii telefonisk eller et mere fleksibelt bookingsystem. Jeg oplevede en situation, hvor en veninde, som også er medlem, gerne ville på et hold, der var fuldt booket. Jeg havde en plads, men blev nødt til at melde afbud i sidste øjeblik. Havde der været mulighed for at kontakte jer eller overdrage min plads, kunne hun have deltaget. I stedet stod min plads tom, mens hun ikke kunne komme med. Det er spild af en plads og ikke særlig serviceorienteret.
Jeg synes, Energii burde overveje et mere fleksibelt system med ventelister, hvor man eksempelvis kan melde fra gratis op til to timer før, hvis der stadig er medlemmer på venteliste. Så bliver pladserne udnyttet, medlemmerne får en bedre oplevelse, og der er mindre behov for gebyrer.
Jeg synes grundlæggende, at Energii har et rigtig godt koncept, men der er nogle kundeoplevelser, hvor lidt mere fleksibilitet og service ville gøre en stor forskel.
Når mit offshore-projekt er ovre har jeg allerede kigget på konkurrenter til Energii i håb om et mere kundeorienteret koncept.

Super træning
Kan kun anbefales , selv til ældre som mig

Supet Teamet Energii
Teamet bag Energii er ligesom træningen - superprofessionel, opmærksom og effektiv.

Fedt med 3 prøvetimer!
Skal til min 3. prøvetime i næste uge og har indtil videre været super tilfreds med de forskellige slags timer. Er blevet mødt af servicemindede instruktører og rigtig god service fra deres online support - som har svaret hurtigt og ydet god service!

Resposta da Energii
Unfair fines, unqualified instructors, and zero accountability
I don't know how things run at other Energii locations, but at the Hillerød studio, my experience was consistently disappointing — to the point where I eventually stopped going altogether.
For two months in a row I was charged fines for "absences" in classes I actually attended. The issue is with their check-in system: the instructors register your entry, but if you don't double-check yourself before leaving that it saved correctly, you get marked as a no-show. When I raised the issue, one of the instructors (Ellen) told me the system "takes time to update" — which is simply not true and felt like a way to avoid taking any responsibility.
On top of that, the majority of the instructors have no external fitness training — they take courses offered by the studio itself. That kind of in-house certification doesn't inspire much confidence when it comes to actually learning how to exercise safely and correctly, and sure enough, most of them show little to no interest in whether you're performing movements properly or protecting your body from injury.
If you're skeptical, go check their Instagram. If you can find a single video where an instructor is genuinely teaching correct form or looking out for a client's physical wellbeing, I'll take it back.
Emily is one of the very few exceptions — she actually cares about her clients and their technique. The rest make it feel less like a fitness studio and more like a backdrop for a photo shoot.
All of this together is what led me to stop attending. Not worth it.

Resposta da Energii
Har trænet hos Energii i mange år
Har trænet hos Energii i mange år. Træningsformen passer uendelig godt til mig, og de mange muligheder for tider og en rigtig fin service og fleksibilitet gør at fem stjerner er så fortjente!

Jeg havde overset de 14 dage
Jeg havde overset de 14 dage, hvor man kunne bruge de 3 gratis træninger. Jeg skrev til dem og fik 2 tilbage, fik så sød og god behandling.

Resposta da Energii
Hurtig hjælp til fleksibel abonnementskift
Hurtig hjælp til fleksibel abonnementskift 😊

Resposta da Energii
Jeg faldt på badeværelset og brækkede…
Jeg faldt på badeværelset og brækkede armen og hoften. Jeg har Årskort, hvilket betyder at jeg ikke kan stille træning i bero eller opsige medlemskabet.
Energii var dog rigtig søde og har forlænget mit årskort
3 mdr. Rigtig fin service.
Steen Minor.

Resposta da Energii
Altid god og serviceminded hjælp på…
Altid god og serviceminded hjælp på mailen👌

ELSKER energii!!
ELSKER energii!!
Fantastisk træning, kundeservice og en skøn fælleskabs føelse.

God kundeservice
God kundeservice, svarer hurtigt.
Professionelle trænere og mange centre at vælge mellem.

Resposta da Energii
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.