Energii Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er utrolig tilfreds med Pilates-træningen og den fantastiske service. Alle mine spørgsmål bliver altid besvaret, og jeg får altid hjælp, når jeg har brug for det. Det er et meget professionelt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super træning , havde ikke troet det var mig , men er nu så afhængig af mine træninger . Kan mærke min krop er blevet markant stærkere , balancen ligeledes meget bedre . Kan kun anbefales , selv t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skal til min 3. prøvetime i næste uge og har indtil videre været super tilfreds med de forskellige slags timer. Er blevet mødt af servicemindede instruktører og rigtig god service fra deres online sup... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Overordnet godt. Nogle instruktører er dog mere fokuseret på sig selv end på deltagerne. Alle er under 25 år, hvilket er ufedt, når man selv er dobbelt så gammel. Vi vil bare træne og går ikke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Estúdio de pilates
  2. Aulas de modelagem corporal
  3. Centro de fitness
  4. Aulas de fitness
  5. Treinador pessoal

Escrito pela empresa

Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 78% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

235 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Gode instruktører

9 de junho de 2026

Kære Lisbet,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💚
Det bliver vores instruktører simpelthen så glade for at høre. De gør altid deres bedste for at give jer den fedeste træning, så det betyder meget, at du har lagt mærke til det.😊

Vi glæder os til at se dig til træning igen snart!

Classificada 5 em 5 estrelas

I received the best customer support…

I received the best customer support when I needed help. I was met with kindness and understanding. I can highly recommend Energii. The classes have been awesome and I am obsessed!! Thank you!

25 de maio de 2026

Dearest you.

Thank you so much for this beautiful and heartwarming review! 💚
It means the world to us to hear that you felt met with kindness and understanding – providing great support is so important to us.

We are absolutely thrilled to hear that you are obsessed with our classes! Having you in the studio brings us so much joy, and we can't wait to see you for many more awesome workouts.

Thank you for being a part of the Energii family!😊

Warmest wishes,

God kommunikation

God, hurtig og hjælpsom kommunikation da jeg havde problemer med bookingsystemet :)

3 de junho de 2026

Kære Astrid,

Tusind tak for din super søde anmeldelse!💚💚💚

Det varmer helt vildt at høre, at din oplevelse var positiv med vores kundeservice. Bookingsystemer skal bare virke, så når teknikken driller, sidder vi klar til at løse det i en fart, så du kan fokusere på din træning i stedet.😊

Hurtige svar og hjælp

Rigtig behjælpelig ☺️

1 de junho de 2026

Kære Freja,

Tusind tak for de fine ord og den søde smiley! ☺️💚

Vi sidder altid klar til at hjælpe, og det var en sand fornøjelse. Sender dig masser af god energiiii herfra!

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg elsker at træne i energii Strandlodsvej

Jeg elsker at træne i energii. Jeg kommer primært i centeret på Strandlodsvej og er helt vild med instruktørene derude. Især Mai-Britt og Isabella, er sindssyge dygtige og unikke på hver deres måde og så gode til at se en og give feedback. Jeg elsker at træne med lige de to fordi de træner på hver deres måde og det gør min krop super glad. Selve centeret er faktisk ikke super lækkert men det er variationen på Strandlodsvej og instruktørene er gør det centeret skønt!

2 de junho de 2026

Kære Feven,

Wauw, tusind tak for din fantastiske anmeldelse og din store loyalitet! 💚💚💚

Det gør os så glade, at du elsker at træne hos os. Mai-Britt og Isabella er nogle absolutte stjerner, og vi lover at give dine søde ord videre til dem i dag – de bliver uden tvivl SÅ glade!

Tak for din herlige energi, vi glæder os til at se dig til næste træning! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Really fast replying email and helping…

Really fast replying email and helping with solving issues

2 de junho de 2026

Dear Agata,

Wow, thank you so much for this lovely review! 💚
It truly warms our hearts to hear that you experienced such fast and helpful support.

We always do our absolute best to take care of our members as quickly as possible, so knowing we solved everything well for you, means the world to us.😊

Best regards

Classificada 5 em 5 estrelas

wonderful place and extremely helpful…

wonderful place and extremely helpful costumer service 💛

29 de maio de 2026

Dear Maria,

Thank you, thank you💚💚 for your lovely feedback—it truly means the world to us and motivates our team to keep doing our best for our members.

We can’t wait to see you back for your next training session!😊

Warmest regards,

God og hurtig service

Hurtig tilbagemelding og hjælp ift. medlemskab.

27 de maio de 2026

Kære Michelle,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💚
Vi er super glade for at høre, at du har fået hurtig hjælp til dit medlemskab. Vi gør altid vores bedste for at give en god og effektiv service.😊

Vi ses til træning!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk træning af hele kroppen

Altid gode instruktører og den bedste træning ☀️🤗❤️

25 de maio de 2026

Kære Puk.

Tusind tak for de 5 stjerner og dine søde ord 💚
Det gør os så glade at høre, at du nyder træningen og vores instruktører.
Vi glæder os til at se dig til træning igen meget snart 😊

Super kunderservice

Jeg har sjældent oplevet så imødekommende og effektiv kundeservice :-) simpelthen så fint!

22 de maio de 2026

Kære Erika,

Tusind tak for dine utroligt søde ord! 💚💚💚

Det gør os simpelthen så glade at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at være både hurtige og imødekommende, så det betyder alverden, når det bliver lagt mærke til.

Vi glæder os meget til at se dig til træning igen snart!😊

Kan stærkt anbefales!!

Jeg kan godt anbefale Energii som reformer studio. Især kan jeg lode:
-kvalitet af træning
-antal studio og mulighed for at deltage på forsskællige hold pg eksperimentere
-mængde af kurser
-hurtigt administration og god kundeservice.
5 stjerne!!

20 de maio de 2026

Kære Andreas.

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anbefaling! 💚💚💚

Det glæder os utroligt meget at høre, at du er glad for både kvaliteten af vores træning, de mange holdmuligheder og vores kundeservice.😊
Vi elsker at skabe de bedste rammer for din træning, og det er skønt at vide, at det gør en forskel for dig.

Vi glæder os til at se dig til masser af god energi og træning igen snart!

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig et imødekommende og…

Virkelig et imødekommende og professionelt træningscenter 👌 Med forskellige instruktører, med hver deres kvaliteter.

18 de maio de 2026

Kære Hanne,

Hvor er det dejligt at læse! 💚

Tak for din feedback. Vi vil sende din ros videre til instruktørerne – de bliver med garanti glade for at høre, at deres forskellige kvaliteter gør en positiv forskel for din træning.😊

Vi glæder os til at se dig til træning snart igen💚

TOP service

Jeg har fået en rigtig god service hos Energii.
De er meget hjælpsomme og meget imødekommende.
Servicen var i top, og alle var utrolig venlige!

12 de maio de 2026

Kære Esma,

Hvor er det bare en dejlig anmeldelse at læse – Tusind tak!💚
Vi lægger meget hjerte i at skabe en god atmosfære, hvor alle føler sig velkomne, så dine ord varmer hele teamet.
Tak fordi du valgte os, og tak for de pæne ord om vores venlighed.
Vi glæder os til at se dig til træning😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Der bliver altid svaret hurtigt og…

Der bliver altid svaret hurtigt og høfligt og enhver henvendelse bliver løst.

12 de maio de 2026

Kære Vicky,

Hvor er det bare dejligt at læse – Tusind tak!💚
Vi elsker at hjælpe, og det er præcis sådan en oplevelse, vi ønsker, alle vores kunder skal have.
Vi sidder klar næste gang, du har brug for os.😊

Energii.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service ifbm. tilbagebetaling af ubrugt klippekort

8 de maio de 2026

Kære Lisa

Tusind tak for din feedback.💚
Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice i forbindelse med dit klippekort.😊

For os er det vigtigt, at det er nemt og trygt at være en del af Energii – også når der er brug for hjælp til det praktiske.

Vi håber at se dig i centeret igen en anden gang💚

Søde og serviceminded :)

9 de maio de 2026

Kære Louise,

Tusind tak for de fine ord!💚💚💚
Vi bliver helt varme om hjertet over, at du oplever os som både søde og servicemindede. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du føler dig godt tilpas og får den bedste hjælp hver gang.😊

Vi glæder os allerede til at give dig en god oplevelse i centeret igen meget snart!

Excellent Support & Welcoming Training Environment at Østerbro

Upon contacting the Energii support team, I received a prompt response handled with the utmost professionalism. They went above and beyond to resolve a technical issue I experienced during the booking process, which was highly appreciated.

I recently joined the Østerbro branch, and it’s truly an energising place to train. The trainers are skilled, welcoming, and always ready to guide and support you when needed. The facilities are clean and well maintained, with showers, changing rooms, and lockers available for convenience.

Highly recommended

8 de maio de 2026

Dear Rana,

Thank you so much for your kind words!💚🥹💚
We are absolutely thrilled to hear about your experience with both our support team and our Østerbro-studio.

Providing professional and prompt service is something we take great pride in, so we are happy to hear that your technical issue was resolved quickly.
It’s even better to know that you’ve felt so welcomed by our skilled instructors and that you're enjoying our facilities.🙏

We are so happy to have you as part of the Energii family and thank you for the recommendation – we look forward to seeing you for many more great sessions!😊

Best regards

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg elsker at træne i Energii

Jeg elsker at træne i Energii, er primært i Greve centeret. Det er et sted hvor vi har et skønt sammenhold, god energi og fantastiske instruktører både i varmesalen og i reformeren. Lisa Burke som er centerchef har en mega god energi og er hård på den gode måde så jeg får maks ud af min træning. Hun er altid god til lidt sjov og spas der gør træningen underholdende og skøn. Hun har over årene været med til at skabe det Energii er og det gode fællesskab vi har i Greve.

7 de maio de 2026

Kære Marianne,

Hvor er det bare vidunderligt at læse din anmeldelse!💚💚💚
Det gør os utrolig stolte at høre, hvordan du oplever sammenholdet og den gode energi i Greve – det er lige præcis den ånd, vi ønsker at skabe.

Vi er helt enige med dig; Lisa er fantastisk🥰 og vi vil elske at give dine søde ord videre til hende. Hun lægger netop hele sit hjerte i alt hvad hun gør og det er fantastisk at høre, at hendes indsats og humor gør en forskel for dig og fællesskabet i centeret.

Tusind tak fordi du er en del af Energii-familien. Vi glæder os til mange flere svedige og sjove timer sammen med dig i både varmesalen og reformeren! 😊

I forbindelse med opsigelse

I forbindelse med, at jeg skal flytte, var jeg ved en fejl kommet til at opsige mit medlemskab pr slut maj i stedet for midt april. Energii var virkelig behjælpelige og hjalp med undtagelsesvist at ændre opsigelsesdatoen således, at jeg ikke skulle betale for to måneder yderligere. Det var virkelig god service og jeg glæder mig til at komme tilbage til energii snart 💚💚

5 de maio de 2026

Kære Melisa,

Tusind tak for de fine ord!💚💚💚
Vi er kun glade for, at vi kunne hjælpe dig, så du fik én ting mindre at tænke på midt i flytterodet.

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. 🙏
Vi ønsker dig held og lykke med dit nye hjem og glæder os meget til at byde dig velkommen tilbage hos Energii snart 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Godt træningssted, men serviceoplevelsen kan forbedres

Jeg har generelt en god oplevelse med Energii. Faciliteterne er gode, og det er en stor fordel, at der er mange centre at vælge imellem.

Desværre har jeg gentagne gange haft mindre gode oplevelser med Lisa Burke. Jeg oplever hende som ofte negativ i sin fremtoning og nedladende i sin kommunikation. Eksempelvis kan det være svært at stille spørgsmål uden at føle sig mødt med irritation, og der har været situationer, hvor hendes kropssprog (fx øjenrul) virker uhensigtsmæssigt i en servicekontekst.
Derudover har jeg oplevet, at hun er forskelsbehandlende i sin omgang med medlemmer.

Jeg forsøger selv at møde medarbejdere med venlighed og et smil, og derfor er det ærgerligt, når det ikke bliver gengældt. Jeg håber, at denne feedback kan bruges konstruktivt, da det vil gøre en god træningsoplevelse endnu bedre.

1 de maio de 2026

Kære Mathilde,

Tusind tak for din feedback og for de pæne ord om vores faciliteter og centre.💚

En af de absolut største styrker hos Energii er netop vores brede udvalg af instruktører, der hver især medbringer deres egen unikke personlighed, energi og høje faglighed. Vi lægger stor vægt på, at der er plads til forskellige typer af undervisere, da det giver vores medlemmer mulighed for at vælge netop den profil, der matcher deres behov for motivation og træningsstil.

Vi har fuld tillid til vores instruktørers dygtighed og deres evne til at drive professionel træning. Når det er sagt, anerkender vi naturligvis, at kemi og kommunikationsform altid er en individuel vurderingssag mellem instruktør og medlem.

Vi har selvfølgelig noteret din oplevelse, da vi altid ønsker at sikre, at vores værdier omkring et stærkt værtskab efterleves. Vi opfordrer dig til at udforske vores mange andre dygtige instruktører, så du finder det hold, hvor kemien og energien er helt rigtig for dig.

Tak fordi du træner hos Energii. Vi glæder os til at se dig i salen igen.😊

Energii

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais