Jeg er utrolig tilfreds med Pilates-træningen og den fantastiske service. Alle mine spørgsmål bliver altid besvaret, og jeg får altid hjælp, når jeg har brug for det. Det er et meget professionelt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super træning , havde ikke troet det var mig , men er nu så afhængig af mine træninger . Kan mærke min krop er blevet markant stærkere , balancen ligeledes meget bedre . Kan kun anbefales , selv t... Ver mais
A empresa respondeu
Skal til min 3. prøvetime i næste uge og har indtil videre været super tilfreds med de forskellige slags timer. Er blevet mødt af servicemindede instruktører og rigtig god service fra deres online sup... Ver mais
A empresa respondeu
Overordnet godt. Nogle instruktører er dog mere fokuseret på sig selv end på deltagerne. Alle er under 25 år, hvilket er ufedt, når man selv er dobbelt så gammel. Vi vil bare træne og går ikke... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.
Informações de contacto
Bernhard Bangs Allé 31, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- info@energii.dk
- energii.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 78% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
God kundeservice i forbindelse med…
God kundeservice i forbindelse med oprettelse inkl. 3 gratis prøvetræninger, der ikke kunne lade sig gøre grundet ny åbning af center med massivt pres. Der var ingen problemer med at forlænge tidsperioden for de gratis prøvetræninger. Hurtigt svar.

Min varmeste anbefaling af Energii – Et fristed for både krop og sind ⭐⭐⭐⭐⭐
Min varmeste anbefaling af Energii – Et fristed for både krop og sind
Jeg føler mig utrolig heldig over at have fundet et træningscenter som Energii. Det er sjældent, man støder på et sted, hvor professionalisme og menneskelig varme går så flot hånd i hånd.
Ting, der gør Energii til noget helt særligt for mig:
• Enestående træner-faglighed: Trænerne er ikke bare dygtige; de er dedikerede. Man mærker tydeligt deres ekspertise, og de formår altid at guide og motivere, så man føler sig i trygge, imødekommende og professionelle hænder.
• Mental balance og sundhed: For mig er Energii meget mere end bare fysisk træning. Det er en kilde til mental styrke og overskud. Jeg går altid derfra med en følelse af fornyet energi og ro i sindet – det er virkelig en sundhedsgivende oplevelse for mig.
• Fleksibilitet i topklasse: Som en person med en travl hverdag og egen virksomhed sætter jeg stor pris på, hvor fleksibelt det er at træne her. Deres bookingsystem og App fungerer upåklageligt; det er nemt, hurtigt og intuitivt, hvilket gør det let at prioritere sin sundhed selv i en tætpakket kalender.
Kort sagt: Energii leverer en helstøbt oplevelse af højeste kvalitet. Hvis du leder efter et sted, hvor der er styr på detaljen, og hvor din træning bliver dagens højdepunkt, så er det her, du skal være.
Tak til hele Energii og hele teamet i både træningslokaler, admin og kundeservice for at skabe så fantastiske rammer!

Fede hold
Super fede hold der udfordre en på alle de gode måder

Great classes
Great classes & good timeschedule
Have been to many classes and several different teachers and can definitely recommend all of them.

Resposta da Energii
hurtig betjening på mit spørgsmål vedr betaling
hurtig betjening

Imødekommende service
Jeg havde et klippekort på 10x træning, men havde på grund af særlige omstændigheder ikke mulighed for at benytte mine klip inden for tidsperioden. Fik krediteret mine klip så jeg kunne bruge dem når jeg havde mulighed for det - meget imødekommende og forstående personale.

Resposta da Energii
Særdeles hurtig, serviceminded og effektiv opfølgning på henvendelse

Resposta da Energii
Hurtigt og venligt svar på spørgsmål…
Hurtigt og venligt svar på spørgsmål omkring abonnement

Hurtig hjælp og venlig betjening
Hurtig hjælp og venlig betjening

Variation og fleksibilitet
Super instruktører. Stor variation i reformer træningen. Super fleksibilitet omkring ændringer i abonnementer samt udbud af flere timer ved overbooking. Så cool! Mange tak.

Resposta da Energii
the best reformer in CPH!
great workouts, flexible schedule, lovely teachers! i continued going to normal classes even when i was highly pregnant, and all the teachers were so nice to help me modify positions / continue to challenge myself even into late pregnancy!

Resposta da Energii
Hurtigt og venlig kundeservice!
Hurtigt og venlig kundeservice!

Super træning og service
Super træning, søde og dygtige trænere og fantastisk kunde betjening.

Altid god service
Altid god service, f.eks. i forhold til medlemskaber, feedback på træning & i det hele taget.

Resposta da Energii
Kundesservice i top begge gange jeg har…
Kundesservice i top begge gange jeg har sprugt om noget

Resposta da Energii
Wonderfull studio with nice people 🌸
Energii is such a very nice studio! Everyone is super kind you can always ask for help and nothing is a problem. The training is super fun and the teacher is always willing to give you tips. Every class I visit was super amazing!
Thank you all!

Resposta da Energii
Ved en fejl har jeg fået en bøde for…
Ved en fejl har jeg fået en bøde for manglende fremmøde, til et hold jeg aldrig har tilmeldt mig. Jeg skrev til Energii.dk, og inden for få timer havde jeg svar. De annullerede naturligvis bøden.
Tak for god kundeservice.
Og tak for altid god træning ❤️

Hurtig respons på spørgsmål
Masser af muligheder for location og tidspunkter at træne power pilates hele ugen ;-)
Ved kontakt og spørgsmål, hurtig respons, tak for jer i Energii ;-)
Og godt nytår, vi ses i Centrene til god træning og sved på panden

Resposta da Energii
Hurtig og effektiv hjælp til medlemskab
Jeg fik hurtig hjælp til ændring i mit medlemskab. Indenfor blot et par minutter havde jeg fået svar på min mail, hvilket er ud over alt forventning på en søndag.
Meget positiv oplevelse af Energiis medlemssupport. Stor ros herfra!

Resposta da Energii
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.