Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

From Belgium. Bought an iPhone 17 Pro. Top price, next day delivery. I also had a quick chat to get an additional confirmation about my purchase which was answered in a couple of hours by Lisa. Thank... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede klantenservice die je altijd op de hoogte houden! Er waren wat problemen met de bezorging maar dit lag aan PostNL en de mensen van Enjoy2Day hebben dat probleem snel opgepakt, overall ze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestellen ging makkelijk online. Webkeur keurmerk en dat het een Nederlandse leverancier was met veel positieve recensies trok mij snel over de streep. Geen zin in gedoe, zeker niet voor een nieuwe te... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de jogos
  2. Loja de software
  3. Loja de lembranças
  4. Empresa de software
  5. Fornecedor de software
  6. Loja de jogos de vídeo

Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

299 opiniões

Duidelijk, snel

Korting op bol.com cadeaubon. Alles duidelijk. Snel. En alles werkte vlot. Meteen gebruikt en werkte.

16 de abril de 2023

Resposta da Enjoy2day

Hey, Goed dat je onze scherp geprijsde Bol.com kaarten hebt gevonden. Deze scherpe aanbieding was helaas maar tijdelijk, maar er zijn regelmatig leuke producten scherp geprijsd.

Wil je geen product missen? Meld je dan aan op onze nieuwsbrief!

Bedankt voor je aankoop en tot de volgende maar weer…

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel, makkelijk en goedkoop!

14 de abril de 2023

Resposta da Enjoy2day

Hallo, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te zien dat je snel en goedkoop je producten hebt kunnen krijgen.

Tot snel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zorgeloze bestel- en levering-ervaring!

Besteld: Apple TV 4K. Snelle levering en soepele bestel-ervaring. Ook scherpe prijs dus helemaal in orde!!

5 de abril de 2023

Resposta da Enjoy2day

Hey Robert, Wat fijn dat je snel kon genieten van je Apple TV 4K. Met onze same day delivery hebben wij vaak al binnen enkele uren een product bij je thuis!

Veel plezier met je product en tot de volgende keer...

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en van tevoren vragen beantwoord

Snelle levering en van tevoren vragen snel beantwoord door Lisa. Toen ik meldde dat er alleen een amerikaanse stekker bij zat heb ik vandaag alweer een wereldstekker opgestuurd gekregen. Top!
Heel tevreden

6 de abril de 2023

Hey Ria,
Goed dat je contact met ons hebt opgenomen dat er iets niet helemaal goed was gegaan met je bestelling. Zo te zien is er vanuit ons een foutje gemaakt en heb je perongeluk een internationaal product ontvangen inplaats van de EU versie.

Gelukkig kon Lisa dit razendsnel oplossen. Wij wensen je erg veel plezier met het product!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had prongelijk geen huisnummer…

Ik had prongelijk geen huisnummer gegeven.
Helaas kwam ik daar pas twee dagen later achter en toen hadden ze het al opgestuurd.
Zij namen de nieuwe verzendkosten op hun. Zeer tevreden!

5 de abril de 2023

Hey Rik,
Wat vervelend dat je perongeluk jouw huisnummer was vergeten toe te voegen. Ons automatische systeem had het pakketje al weggestuurd, maar we wisten het gelukkig nog te onderscheppen.

De kosten hebben wij inderdaad voor onze rekening genomen omdat wij willen dat klanten 100% tevreden zijn.

We zoien je graag nog eens terug!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goedkoper en sneller dan andere aanbieders

Goedkoper en sneller dan andere aanbieders. Na betaling binnen 1 minuut al de benodigde gegevens en codes in de mail. Top!

30 de março de 2023

Hallo Ron,
Bedankt voor je beoordeling. Wij staan er om bekend dat wij razendsnel bestellingen leveren. Dit komt door onze high speed mailserver waarmee we samenwerken met grote partners zoals Microsoft, Apple en andere mail providers.

Hierdoor heb je altijd binnen een paar minuutjes (seconden) jouw bestelling binnen!

We zien je snel nog eens terug.

Classificada 5 em 5 estrelas

Scherpe prijs en uitmuntende service

Ik zocht sowieso naar een scherpe prijs en doorgaans hoef je dan niet veel te verwachten van de service. Maar tot mijn verbazing werden mij handleidingen aangeboden, overzichtelijke stappenplannen, FAQ's etc..! Het aankoopproces verliep vlot, de licentie werd eigenlijk direct geleverd per e-mail en hoe ik de licentie moest activeren werd ook meteen duidelijk gemaakt. Ik ben dus helemaal gelukkig met het proces en de service.

13 de março de 2023

Een Apple TV gekocht

Een Apple TV gekocht, pakket was zoekgeraakt door DHL. Dit bedrijf heeft meteen een nieuwe verzonden zonder ook maar enig gedoe. Fantastische service. Apple TV gekocht voor een zeer scherpe prijs en was volledig nieuw!

11 de março de 2023

KLANTVRIENDELIJKHEID TROEF

Een zeer klantvriendelijk bedrijf. Ik heb microsoft 365 verlengd voor het 2de jaar. Zij zijn echt de goedkoopste!. Aanvankelijk werkte de toegestuurde code niet. Via de chat het probleem voorgelegd. Deze chat was allervriendelijkst en behulpzaam. In eerste instantie lukte het ook niet, maar Lisa zou het gaan uitzoeken. Via de e-mail werd ik goed op de hoogte gehouden. Zij namen met Microsoft contact op.. Na ruim dag kreeg ik een nieuwe code, want bij het verzenden was er blijkbaar iets fout gegaan. Kosten namen zij voor hun rekening. De nieuwe code werkte wel en ik heb o mijn abonnement kunnen verlengen. Dat is toch geweldig. In een rubriek KLANTVRIENDELIJKHEID onder de websites hoort dit bedrijf bovenaan!!

1 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn huidige aanbieder was goedkoop…

Mijn huidige aanbieder was goedkoop maar Enjoy2Day was met voorsprong nog goedkoper. 20% verschil voor hetzelfde product! Ook hebben ze een zeer uitgebreide en goede FAQ site die mijn belangrijkste vragen kon beantwoorden. Duidelijk, to-the-point en vooral handig. Installatie liep op wieltjes. Aanrader!

26 de fevereiro de 2023

Office365 Licentie

Het bedrijf was mij onbekend en ik heb geaarzeld of de aanbieding wel zou kloppen. Na het bezoeken van de site de aankoop gedaan en geen spijt. Een super aanbieding die snel geleverd werd en direct geactiveerd kon worden bij Microsoft. Top, ik kom vaker bij jullie snuffelen.

23 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Iphone 14 tegen de scherpste prijs hier…

Iphone 14 tegen de scherpste prijs hier gevonden en besteld.
Ondanks PostNL vage informatie gaf werd dit snel en netjes opgelost door deze firma.
En op de dag van de levering ook nog even geverifieerd of alles goed was gegaan. Kijk dat is pas service.
Absoluut een aanrader

22 de fevereiro de 2023

Hey,

Bedankt voor je beoordeling. Wij waarderen het enorm als klanten ons laten weten hoe alles is verlopen 🙋🏻‍♀️

Het is fijn om te zien dat ondanks de slechte service van PostNL, alles goed is verlopen!

Veel plezier met de iPhone en tot de volgende aankoop. ^Lisa

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.