Ensuria Opiniões 396

TrustScore: 5 em 5

4,9

На відпочинку в Болгарії захворів малюк, нежить, хриплий кашель, температура. Звернулися до страхової компанії, протягом години до нашого готелю приїхав лікар і прям в номері оглянув дитину, уважно пр... Ver mais

A empresa respondeu

Знаходимося в таборі "Мандарин" (Болгарія), отримали кваліфіковану медичну допомогу від лікаря медичного центру Святого Миколая. Чуйний, турботливий, ввічливий, справжній професіонал. Відпочиваємо дру... Ver mais

A empresa respondeu

Звернулась в ensuria через застуду в подорожі. Оперативно влаштували консультацію з лікарем онлайн, попри останній робочий день тижня. Він вислухав, назначив ліки. Тепер піду купувати за рецептом. Пот... Ver mais

A empresa respondeu

На 2 день подорожі мала харчове отруєння чи інфекцію, почувалась дуже погано, блювала. Скористалась послугами страхової компанії, приїхав лікар, зробив укол, дав ліки, виписав рецепт. Лікар був уважни... Ver mais

1. Companhia de seguros

Escrito pela empresa

We are a digital health insurance service designed to care❤️. By working with our corporate clients and individuals we are revolutionizing insurance by making it simple, flexible, and customer-focused 👫

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Chatbot service is perfect

Chatbot service is perfect, they are available all time, and provide very quickly service. I have ordered travel insurance policy, few moments and I received it. Thanks a lot

3 de maio de 2023

Resposta da Ensuria

Thank you for your feedback🙏

Отримав компенсацію

Отримав компенсацію, відповідали максимально швидко, допомогли з усіма питаннями

23 de abril de 2023

Завжди раді допомогти 😉

Найкращі

Найкращі, дуже подобається сервіс. Кожного разу, коли звертаюся, швидко отримую допомогу, а ще дуже якісно.

17 de abril de 2023

Resposta da Ensuria

Юліє, нам дуже приємно чути такі теплі слова, дякуємо, що ви з нами ❤️

Fast and effective even in the middle of the night.

Fast reaction, easy communication, effective, very pleasant🙌
From my first message to Ensuria to doctor’s visit past 2 h and it’s in the middle of the night☝️

15 de abril de 2023

Resposta da Ensuria

It was a pleasure helping you 🙏

Чудовий сервіс

Мені знайшли гарне СТО для ремонту мого авто, все було дуже швидко і якісно, дякую.

6 de abril de 2023

Resposta da Ensuria

Вероніка, дуже дякуємо за ваш відгук. Завжди раді вам допомогти😊️

1234

❤️❤️❤️❤️ It’s best of the best medical insurance

5 de abril de 2023

Thanks for your feedback😊

Дуже дякую за швидку допомогу

Дуже дякую за швидку допомогу! Не могла ні як одужати, хворіла дві неділі на страшенний кашель та біль і свист у легенях. З часом захворіла і донька поряд. Звернулись до нашої страхової, та вже за годину до нас приїхав кваліфікований лікар, ретельно обстежив і виявив пневмонію. Назначив добре лікування, яке почало стрімко допомогати з першої пігулки! Перша ніч спокійного сну! Дуже вдячні вам, та не уявляємо, що би без вашої допомоги робили. Усе швидко, якісно та зручно, що приїхали до нас до дому.

1 de abril de 2023

Resposta da Ensuria

Алісо, нам дуже приємно чути такі теплі слова і піклуватися про вас. Бережіть себе та донечку❤️

Рекомендую

Нажаль мала досвід зі страховою по стану здоровья, Дуже вдячна компанії за швидко надану відповідь по запиту, та медичну допомогу.

31 de março de 2023

Resposta da Ensuria

Яно, ми раді, що нам вдалось вам допомогти. Бережіть себе 🙏️

I want to sincerely thank this…

I want to sincerely thank this insurance company. I have been traveling with my son for a long time. but this time, on this journey, for the first time in my life, I had to go to the insurance office.
I was answered very quickly, instructed in everything, helped. you saved my boy's life. I am eternally grateful to you for your work and your help.

21 de março de 2023

Resposta da Ensuria

Thank you for the warm feedback🙏️

Після дтп мені була надана медична…

Після дтп мені була надана медична страховака, яка мені допоможе у швидкому одужанні , дякую щиро за вашу допомогу ))

9 de março de 2023

Валентин, нам було приємно про вас піклуватися. Бережіть себе 🙏️