Informações sobre a empresa

1. Corrector de iates
  2. Revendedor de barcos
  3. Operador turístico

Escrito pela empresa

Specialister i ekslusivt yachtsalg med dedikation til professionel eksponering af repræsenterede yachts. International distribution af yachts med effektive samarbejder over Europas grænser. Din garanti for maksimal eksponering til potentielle køber samt effektivt salg. Mærk forskellen hos Envy Yachting og oplev vores særlige fokus på den personlige salgsproces.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har solgt vores Lagoon 42 katamaran…

Vi har solgt vores Lagoon 42 katamaran med Envy yachtings gode og professionelle hjælp. Vi havde mange samtaler om alle de problemstillinger og udfordringer der er i at komme ud af et charterselskab og sælge båden videre på det internationale marked. Både Nikolai, Nadja og Brian var fortløbende involverede i handlen. Tusind tak for den gode hjælp🙏🏽👍.
Jeg kommer til at savne jer og jeres gode samarbejde😊
Mvh Klaus

22 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Vi købte en båd via Envy yachting i…

Vi købte en båd via Envy yachting i Aarhus, hvor de var mægler. Vi så båden, bød og indgik aftalen gennem Envy yachting.

Efter overtagelsen opdagede vi, at der på Envy yachtings hjemmeside stod ekstra udstyr på båden, som ikke blev leveret. Da vi tog det op, var Brian (sælger hos Envy cyachting) ikke interesseret i at finde en løsning.

Det endte med, at vi måtte lave en aftale om prisjustering direkte med bådejeren – uden om mægleren.

Derfor kan vi ikke anbefale Envy yachting: Oplysningerne på hjemmesiden kan man ikke stole på, og vi oplevede ikke vilje til at tage ansvar og løse problemet.

1 de abril de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Vi havde en rigtig fin oplevelse og…

Vi havde en rigtig fin oplevelse og vores båd blev solgt til prisen, pånær et minimalt afslag. Absolut best case scenario. De var meget ordentlige og håndterede forløbet godt. Brian er en absolut fornøjelse at arbejde sammen med. Vi fik mails, beskeder og opringninger fra ham døgnet rundt næsten når der var nye bud og havde hans fulde opmærksomhed indtil handlen var i hus. Kan klart anbefale dem til alle jer der skal have solgt jeres båd.

23 de novembro de 2024

Fantastisk oplevelse

Alt var let og professionelt håndteret. De er altid tilgængelige på telefon og reagerer lynhurtigt.
– Virkelig en førsteklasses oplevelse hele vejen igennem. De kontaktede mig med en kunde de havde på hylden og så gik der ellers ikke længe derfra til kontrakt og salg. Varme anbefalinger herfra,

27 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde for nylig en rigtig god…

Jeg havde for nylig en rigtig god oplevelse med Envy Yachting, da vi solgte vores 50-fods sejlbåd. Fra første til sidste minut var hele salgsprocessen præget af stor professionalisme, og der blev virkelig taget hånd om alle detaljer. Salget forløb hurtigt og effektivt, og de sørgede for, at kommunikationsvejen mellem os som sælgere og køberen var helt glat. Deres hjælp var en stor lettelse, og det gjorde, at vi følte os godt taget vare på hele vejen gennem salget. De viste virkelig deres ekspertise, både når det kom til at set en rigtig pris i forhold til hvad båden var værd, og med deres gode råd undervejs. Som førstegangssælgere satte vi stor pris på den klare vejledning, de gav os. Jeg kan helt klart anbefale Envy Yachting til folk, der ønsker en behagelig og tryg salgsoplevelse. Med dem kan man virkelig føle sig i gode hænder!

10 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god rådgivning på ifm. charterferie i Grækenland

Vi havde en skøn uge ombord på en Lagoon 46 ud fra Kos. Vi "bookede" eller fik hjælp af teamet i EnvyYachting til at planlægge den helt rigtige ferie i Dodekaneserne.

De havde mange gode råd og erfaringer fra området hvilket gjorde det virkeligt nemt. Før vores venner anbefalede at tage fat i Adam og co. var det meget grænseoverskridende for os. Vi fik hjælp til at få en skipper på, da vi ikke var kendt i området.

Kan kun sige at vi kommer tilbage og næste gang (til sommer) skal sejle kykladerne og igen på en fed katamaran. Vi glæder os!

25 de julho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais