To jest tragedia i przez tą stronę straciłem mnóstwo czasu i nerwów. Nie dość, że uzbieranie kwoty do wypłaty 50zl zajęło prawie pół roku to teraz kolejne 45 dni trzeba czekać na wypłatę.. mija już 30... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ankiet takich co wchodzą jest coraz mniej... Ale to by nie było nawet problemem gdyby ten portal jako jedyny w Polsce nie wymyślił sobie, że wypełnianie ankiet to jest normalna PRACA ZAROBKOWA i źródł... Ver mais
Bardzo ciekawy i przede wszystkim w pełni wypłacalny panel z ankietami. Ankiet jest całkiem sporo, na różne i ciekawe tematy. Plusem jest to, że są praktycznie codziennie. Jestem już jakiś czas na tym... Ver mais
Epanel to oszuści i złodzieje
Epanel to oszuści i złodzieje. 90 dni czekałem na wypłatę. Po tym czasie napisałem do nich aby oddali moje 50 zł.
Odpowiedziełi, że podałem błędne dane.
No chyba lepiej znają moje dane niż ja sam. Olałem to 50 zł.
Ale przestrzegam to oszuści i złodzieje.
Witam i parę słów prawdy o firmie…
Witam i parę słów prawdy o firmie epanel.pl niby płatne ankiety ja już od ponad 45 dni czekam na wypłatę środków za wypełnienie ankiet i wielka lipa nawet nie odpowiadają na wysłane maile z ponagleniem dla mnie to oszuści i złodzieje niby 50 zł to niewiele ale w końcu je zarobiłem nigdy więcej ta firma
To super panel bardzo go łunie fajne…
To super panel bardzo go łunie fajne tematy I dobra punktacja bardzo dziękuję
Dobra aplikacja i łatwa wypłata
Dobra aplikacja i łatwa wypłata
Moje spostrzezenia.
Panel w mojej ocenie Ok ,choć ostatnio zauważyłam że rzadko kwalifikuje się do badań. Odnoszę wrażenie że ze względu na wiek .W zeszłym roku miałam więcej zaproszeń.
Gabriela
Dużo propozycji ankiet
Najlepsza aplikacja do wypełnienia…
Najlepsza aplikacja do wypełnienia ankiet
polecam
polecam, ciekawa tematyka ankiet, atrakcyjne wynagrodzenie
Panel na piątkę
Dzień dobry, postrzegam panel jako bardzo dobry. Tematyka ankiet bardzo zróżnicowana. Długość w większości przypadków odpowiednia. Ja ze względu na wiek chyba nie kwalifikuję się do wielu ankiet. Czasem jest bardzo krótki czas na wypełnienie, a nie zawsze mam możliwość sprawdzać na bieżąco. Niemniej jednak uważam że panel zasługuje na piątkę,
Polecam panel
Polecam panel. Można zarobić tylko trzeba być cierpliwym.
Bardzo fajny panel z ankietami
Bardzo fajny panel z ankietami. Ankiet jest sporo, zaproszenia przychodzą na e-mail, jest też aplikacja na telefon. Same ankiety są bardzo ciekawe, zróżnicowane tematycznie, dobrze płatne. Dość szybko można uzbierać wymagane 50 punktów do wypłaty, która jest przesyłana bezpośrednio na konto bankowe. Polecam.
Super panel
Super panel. Fajne i ciekawe ankiety . Dobra zabawa
Less surveys than it was
Lately no survey are coming to me. In the past was very great. Hopefully it will be restored as was.
Jestem bardzo zadowolona e epanelu
Jestem bardzo zadowolona e epanelu. Solidni, rzetelni.
Epanel jest portal nowoczesny
Epanel jest portal innowacyjny, pomysłowy, na czasie, nowoczesny oraz łatwy w nawigacji. Ankiety dostępne na stronie internetowej firmy Epanel są zawsze bardzo interesujące. Można tu miło spędzić czas, nauczyć się coś nowego i jeszcze sobie zarobić dodatkowe pieniądze do budżetu rodzinnego. Wypłata pieniędzy odbywa się bez żadnych problemów. Gorąco polecam Epanel.
Najlepszy panel ankietowy
Najlepszy panel ankietowy, w pełni wypłacalny. Jestem zadowolonym respondentem z jakości badań i rzetelności panelu ankietowego epanel, ankiety są doskonale opracowane, określony jest czas trwania każdej ankiety przed rozpoczęciem jej wypełniania. Ponadto epanel oferuje bardzo atrakcyjne konkursy z nagrodami rzeczowymi. Polecam również aplikację epanel, oferującą dużą liczbę ankiet do wypełnienia. Epanel docenia każdego uczestnika wypełniającego ankiety i wypłaca pieniądze regularnie każdej osobie wypełniającej ankiety.
Najistotniejsze jest to ,że płacą …
Najistotniejsze jest to ,że płacą za wypełnianie ankiet i tak też jest. Wypełniam ankiety od około dwóch lat i nigdy nie miałem problemów z wypłatą . Okres oczekiwania na wypłatę to 45 dni ,ale zazwyczaj do trzech tygodni pieniądze są na koncie ; )
Very interesting survey topics
Very interesting survey topics, the last one too. Engaging and important topics for me. In addition, a very nice approach to the formulated questions. I am generally very satisfied with this survey portal. It almost never happens that I am not qualified for a given survey or that I am rejected from the survey halfway through its completion.
Super panel i nagrody
Zdecydowanie polecam 🙂
Zdecydowanie polecam. Dużo ankiet, szybkie wypłaty i ciekawa tematyka 🙂
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.