Tack för min order
Tack för min order, mycket nöjd med kvaliteten och med den snabba leveransen. Era produkter har hjälpt mig mycket med min diskbråck.
Vi på Ergomarket strävar efter att skapa en smärtfri vardag för dig. Hos oss hittar du ett brett sortiment av ergonomiska produkter som ger stöd genom hela dagen, oavsett om du är hemma, på jobbet eller på resande fot. Vi erbjuder lösningar för alla åldrar och behov, så att du alltid kan hitta det som passar dig bäst. Tveka inte att höra av dig – vi finns här för att hjälpa dig att må bra varje dag.
Toredalsgatan, 41871, Göteborg, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Återigen är så nöjd med min beställning, snabb leverans och professionell hjälp. Lika bra som varje gång, rekommenderar starkt.
Skicklig personal med rätt spetskompetens, rekommenderar denna sida starkt.

Köpte bekväma kompressionstrumpor och har redan beställt 3 nya par. Bra kvalité

Resposta da Ergomarket
Jätte nöjd med mina stötdämpande moln skor! Bra kommunikation med Malin på Ergomarket och god service! Tack

Resposta da Ergomarket
Ett skämt, produkten var inte samma som dom beskriver på sidan.
Tunnare och hårdare är orginal sulan i vanliga skor.
Köp inte från detta företaget.
Uppdatering:
Fick ett svar att dom bad om ursäkt och att jag mottagit nya sulor, dom har inte sänt några nya sulor till mig.
Så svaret är bara något som dom skriver för att dom skall lura fler kunder.
Nu har det gått 5 månader, och dom har fortfarande inte sänt mig några nya sulor.
Handla inte från denna firman, dom försöker bara lura kunderna för att tjäna pengar.

Mina föräldrar
Beställde 3 par sulor där man skulle sväva på moln. Molnen var glömda, det var som att gå på bakplåtspapper. 200 kr för att returnera dom, så de får åka in i brasan o ge oss lite värme istället.

Resposta da Ergomarket
Snabb leverans och bra kundbemötande. Beställde ett par skoinlägg för ungefär 2 veckor sedan och allt gick så smidigt.
Snabb och smidig leverans! Trevlig och mycket hjälpsam kundservice, super nöjd med mina produkter. Rekommenderar starkt!

Resposta da Ergomarket
Första gången jag handlar genom Ergomarket, köpte stödbälte för mage och rygg. Beställde det fredag eftermiddag och fick det levererat till mig tisdag morgon. Snabb leverans och bra produkter. Kommer garanterat att köpa mer.

Resposta da Ergomarket
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.