Vi har været ved at lukket konens firma, Først sylter skat os minimum 8 mrd, så går den videre til erhvervsstyrelsen.... de har så syltet os siden, vi er nu over 2 år fra da vi informerede instan... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det var så fantastisk følelse af tryghed da staten stod frem og sagde de havde et net om os selvstændige da de lukkede landet. Men Erhvervstyrelsen kan tilsynladende hverken dato, læse eller finde... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Langelinie Alle 17, 2100, København Ø, Dinamarca
- socialemedier@erst.dk
- erhvervsstyrelsen.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Ville stemme 0 stjerner hvis jeg kunne
Ville stemme 0 stjerner hvis jeg kunne.
Det er helt utroligt dårligt. Deres IT er åbenbart så stift at det hverken kan registrere hvis man vælger at indbetale mere end der står i deres breve/opkrævninger.
Beløbet bliver sendt retur…. Ja det vil sige, det gør det altså ikke. Det står bare hos dem i limbo så at sige.
Hvis man vil indbetale mere, skal man maile!!!!
Det fremgår desuden ikke at brevene hvad gælden drejer sig om.
Så man ringer og venter. Ringer og venter og venter og venter .
Alt dette må koste SÅ meget mere end det kunne gøre !!!
Forældelde kommunikationsmetoder med…
Forældelde kommunikationsmetoder med brev(due) med over 10 dages ventetid i stedet for enten e-boks, tlf-nummer eller måske mail? Glemte jeg at nævne at vis brevet bliver væk, som i øvrigt ikke kan trackes eller bekræftiges at det overhovedet er afsendt, så skal du vente i yderligere 30 dage, men bare rolig, vi trækker kun dyre procenter og tildeler bøder indtil da, så ingen stress. En hvilken som helst anden kommunikationsmetode havde simpelthen været for nemt, support der ikke kan hjælpe en efter at havde siddet timevis i kø. Efter min mening inddrivning og kommunikationsmetoder som minder om 00'erne, mafiaen eller bondefangeri, måske en kombination? Meget skuffet oplevelse, forhåbentligt bliver det lidt mere effektivt i fremtiden, men jeg tvivler meget. Bureaukrati af værste skuffe.
Vi har været ved at lukket konens…
Vi har været ved at lukket konens firma,
Først sylter skat os minimum 8 mrd, så går den videre til erhvervsstyrelsen.... de har så syltet os siden, vi er nu over 2 år fra da vi informerede instandserne om at vi ville lukke firmaet..... intet kæmpe firma, ingen vilde indkøb, og der er ingen gæld eller underskud...... men dette kan man åbenbart ikke tage sig sammen til at få ordnet.Jeg ville mene at den lå lige til højrevendt. Når man ringer for 3 gang får man at vide der ENDNU ikke er oprettet en sag.Alt i mens vi har haft udgifter til regnskabs program og erhvervs konto i banken....
Havde det offentlige system været privat, var der med garanti røget nogle hoveder.
Kom nu ind i kampen !!!!!!!
Monopol fører aldrig til noget godt
Monopol fører aldrig til noget godt. !
I taler med mange forsk. mennesker. Jeg er hverken ubegavet eller gammel, så jeg har styr på tingene normalt. I må ikke selv ændre mine personlige oplysninger på virk, og jeg kan heller ikke selv gøre det; I har lavet reglerne sådan. Jeg har jo forsøgt flere gange.
Mit CVR nr. er 27679196, så kan I selv tjekke det.
Jeg skal have ændret firma adressen: sender nogen myndigheder fysisk post til mig, modtager jeg det ikke, og endnu værre så bliver det formentligt åbnet af tredje part og forsøgt at udnytte oplysningerne i brevene. !!
Der skal ændres på slut datoen for firmaet. Firmaet fortsætter og slutter ikke den 31.03-25, også dette er en hastesag.
Mail, tlf. nr. er også forkerte, og jeg modtager IKKE mail eller opkald til disse enheder.
I MÅ OMGÅENDE ÆNDRE I JERES REGLER, MEN SKAL VI GÆTTE PÅ, DET BLIVER ALDRIG ELLER OM 10 ÅR????
Meget tilfreds med erhvervsstyrelsen
Meget tilfreds med erhvervsstyrelsen. Kommer altid igennem pr.tlf. inden for en rimetid ventetid og får altid et kompetent svar.
Erhvervsstyrelsen kan ikke lække 2 og 2 sammen
Erhvervs drivende blev lukket under covid 19 med lovning om kompensation Fint nok men os erhvervs drivende skulle fremlægge et meget besværligt regnskab det klarede revisoren med tilskud fra jer
Så får vi noget der liner 3/4 dele af hvad vi ville have tjent på grund af den måde i har sat det op på.
Så for vi lov til at åbne igen så sammenliner i indkøbs fra før og efter genåbning og ser der er et fald så i vel have penge tilbage uden at se til omsætning der SELVFØLGELIG også er faldet Meget uintelligent
Ved ned lukning af Værtshusene lærde kunderne at lave smugkroer rundt omkring i deres private hjem Det er meget billiger at købe alkohold i supermarkedet og sælg det der hjemme Det kan værtshusene ikke konkurerer med Værtshusene skal jo også betale skat moms og revisorer Det skal smugkroerne ikke
John
Som de fleste andre offentlige organer
Som de fleste andre offentlige organer, er medarbejderne ikke klar over de er en service funktion. De skal servicere og sørge for at hjælpe virksomheder inden for lovens rammer. Det sker på INGEN måden.
Taxa afsluttetning
Sikken en masse rod der er i erhvervsstyrelsen man har så at sige ikke styr på noget er blevet stille om 5 gange og så kunne jeg ingen gang komme i kontakt med den person jeg skulle jeg skulle skrive en meil igen som jeg har sendt første gang 17/2-23 og de har ik svaret men næste gang bliver det avisen jeg går til
Så meget rod så det er ikke engang…
Så meget rod så det er ikke engang komisk mere, de har intet andet end inkompetente mennesker siddende, både vedr. kompensationer og registreringer på virk, deres egne medarbejdere kan ingenting løse selv.... sagsbehandlingerne er uendelige og fejl med fejl på fra deres side og beklagelse efter beklagelse ...... F.... ikke ok
Ret grotesk
Grotest tilbage betaling 48,000kr. Faktura 4 stkr.af 12,000kr. Efter 2 år Covid Hjælpepakke fuldkrave tilbage betaling uden varsel som Bitcoin. Har lavet Slut afregning begge 2020 og 2021 men Moment Vikar som Robbot ved ikke hvad der forgår digitalt telefon samtale fik lovet at udsat tidsfrist dato pga.Virk Hotline ikke virker eller fik min revisor flere gange pludselige afbrudt med Digital Fejl Regnskab. Ikke mange kan betale stor beløbe med det samme som kun på minimums løn. Min enkelte firma stadigvæk underskud pga.Covid Fusk `WHO` WORLD TRADE NAZI MODEL GENERAL KONKURS Erhverstyrelsen skal være Super mange 5 Stjerne. Jeg håber på vi må i Fællesskab skaffe penge til Staten og retfærdighed med alle enkelte virksomheder borger ikke kun fordelen til stor `SORT SVARE` firmafusk COVID hjælpepakefusk. Vi er ikke i Rusland Covid Global Narko Sputnikfusk og Golf krig Ukrainefusk til global konkurs for Elitest Digital Apps Podcast Chips Hitlers World Trade umotiveret Paludan politik vel? Nu har min privat revisor krave en forklaring hvorfor fuldkrave Covid tilbage betaling at har lavet Slut Afregning 2020 med kvittering fra Ehverstyrelsen stadig afventer et svar. Mange allerede gået konkurs pga.stor regning af Covidfusk Digital Draining Skatte og Moms, StatsPenge som Bitcoinfusk Den Dansk Spil Maskine Ukraine Hjælpepakkefusk, firmafusk, fakturafusk, medarbejderfusk, guildfusk, Jobcenterfusk firma fordelen til gratis arbejdkræft gjort endnu mere sygeborger til alle mulig blodprop stress til dødsfald uden Arne's pension indtil 100år. Digital afvist Patientientforsikring og Patientbud, Topdanmark efter 3 år 1,500 hver måned uden erstatning eller sygedagpenge fra Kommune. Som selvstændige man skal tjenne 240.000kr. overskud igennem 3-5 år.eller 0 erstatning og sygedagpenge. JESUS CHRIST BEVARE GODT Ægte Forsikring i SKAT OG MOMS, Pension, Jobcenter i FÆLLESKAB aldrig Human Rights All crimes to kill men Ægte RIGDOM med Lighed IKKE KLEMME de syg og hjælpeløs lad drev ivig FÆLLES FATTIGDOM `ALA` CARTE DK Ægte Covidvirus til Fælleskab Skatte og Moms Statspenge, Global Hjælpepakke Mediastunts Paludan Politik Climate Change 5 Stars 'Divine Sports Yoga Massage' Jesus Christ Hurah!
Jeg vil gerne rose den hjælp jeg fik i…
Jeg vil gerne rose den hjælp jeg fik i dag! Min telefon gik død ligesom jeg skulle til at sige tak for den fine hjælp!
Ikke godkendt håndtering under Coronakrise.
Jeg synes Erhversstyrelsens håndtering af hjælpepakker under Coronakrisen har været under al kritik i form af meget lange sagsbehandlingstider, fjernt service og dårlig attitude fra flere af deres ansatte.
Giver virksomheder plads til fusk og snyd!
Erhvervstyrelsens medarbejder tillader at flere virksomheder begår snyd og fusk vedr. lønkompensation og der foretages ikke yderligere udredning.
Når en lønmodtager oplyser erhvervstyrelsen at pågældende ikke var hjemsendt og fortsat var i arbejde under lukningerne, skal dette tages seriøst, undersøges nærmere og handles ud fra det!
I GIVER LOV OG PLADS TIL FUSK OG SVINDEL! Det er for dårligt i nutidens Danmark.
Erhvervsstyrelsen, total overflødig
Erhvervsstyrelsen eksisterer kun for at give virksomheder ret. Erhvervsstyrelsen fik overdraget sag om offentliggørelse af beskyttet adr. fra Datatilsynet. Se anmeldelse af Datatilsynet.
Her gav Erhvervsstyrelsen ( ikke overraskende) YouSee medhold i, at de intet ulovligt havde foretaget sig.
En ufortjent stjerne er jeg nødsaget til at give.
Hurtig og hjælpsomme rådgivere
Erhvervsstyrelsen har virkelig oppet sig indenfor vores Corona år. Hurtig besvarelse og meget hurtigt at komme igennem til en dygtig medarbejder. De havde begyndervanskeligheder men man skal krybe før man kan gå og det har de nu
Anbefaler Ikke Erhvervsstyrelsen.
Men Erhvervstyrelsen kan tilsynladende hverken dato, læse eller finde ud af at bruge en telefon.
I en svær tid for rigtig mange små virksomheder burde i virkelig tage jer sammen og gøre jeres arbejde ordentligt første gang og efter statens anvisninger!!!!
Meget kompetent hjælp i en svær tid
Jeg har i forbindelse med Covid-19 mistet arbejde og har søgt om lønkompensation for selvstændige. Jeg har efterhånden haft ringet en del gange til Erhvervsstyrelsen, og har hver gang fået den rigtige hjælp og vejledning som jeg har haft brug for. Skønt at man bliver taget så godt imod i en svær og usikker tid.
Sylter tidsfrist for udbetaling
Regering lover straks udbetaling senest 11 maj.
Stadig intet sket og ansøgning står stadig som behandles.
Ingen på hotline eller mail kan/vil svare på status omkring ansøgningen. 😡
Vi er nu nået til 27 maj og stadig INTET sket. Ingen kan stadig forklare hvad der sker. 😡
Hvornår forventer vi at vores…
Hvornår forventer vi at vores hjælpepakke 3 udbetales, vi har overholdt alle tænkelige frister nu er vi snart på 3 måned med udlæg på husleje (100.000kr) og alle de andre. Det er simpelthen ikke retfærdigt.
Dårlig kommunikation og udbetaling af…
Dårlig kommunikation og udbetaling af diverse hjælpepakker i forbindelse med corona
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.