Erik Larsen & Søn Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, de ringede til mig kort efter min bestilling, da det så ud som jeg havde lavet en fejl. Rigtig fedt at de er opmærksomme på den slags, de skaffede også varerne hjem hurtigere end de førs... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erik Larsen og Søn havde lige præcis de vægmonteringsbeslag jeg havde fantaseret om jeg ville have. Super fed kvalitet - godt kram som man siger. Og levering var super hurtig. Kan varmt anbefale!

Classificada 5 em 5 estrelas

gode produkter inden for modulær gelænder og rørbære systemer samt normalt mange vare på lager . og god service har brugt dem i mange år. samt anbefalet dem til mange hvis de syntes at opsvejst gelæn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle bruge en "NewYorker" garderobe og fandt Clarrods galvaniserede fittings hos Erik Larsen&Søn. En mail-forespørgsel blev lynhurtigt besvaret. Der er rigtig mange forskellige dele, men en genial... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Mercado grossista

Sobre Erik Larsen & Søn

Escrito pela empresa

DIN STÅLSPECIALIST

Vi leverer højt humør, fleksible profilsystemer, stålsamlinger, rør og fittings til hele landet. Markedets bedste priser på kvalitetsprodukter fra Unistrut, KeeSafety og Lindapter samt vores egne Clarrods Clamps.

Stort udvalg | Gode priser | Stykvis eller kolli | Tilskæring på mål

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

41 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super betjening

De har et stort udvalg, er super flinke til at rådgive,

Jeg bestilte på nettet og kunne hente 4 timer senere, varerne var klar, og de havde så meget overskud at de hjalp mig ud til bilen.

5 de novembro de 2024

Resposta da Erik Larsen & Søn

Tak for anmeldelsen og de pæne ord, John.

Sublim service!

Firmaet: Erik Larsen & søn har jeg handlet med i over 20 år.
De er altid hjælpsomme, fleksible og ikke mindst hurtige mht. ordre leveringer!
Har kun positive og rosende ord at sige om firmaet samt staff!

29 de outubro de 2024

Resposta da Erik Larsen & Søn

Tusind tak Christian, du er altid velkommen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Alt var som det skulle være👍🏼

7 de outubro de 2024

Resposta da Erik Larsen & Søn

Tak for anmeldelsen, Jens. God fornøjelse med rørprojektet!

Fint

Alt var bare i orden

30 de setembro de 2024

Resposta da Erik Larsen & Søn

Dejligt at høre Carsten. God fornøjelse med projektet.

Super hurtig levering

bestilt 2*6meter 60mm rør. Alt var som det skulle være. super hurtig levering :) helt sikkert et sted jeg køber igen.

1 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Erik Larsen & Søn

Mange tak for de pæne ord, Dion. Du er altid velkommen!

Fantastisk kundeservice

Vi havde akut behov for nogle bestemte firkantskiver, og i var meget behjælpelige med at få sendt dem afsted, så vi kunne have dem tidligt næste morgen.

13 de setembro de 2024

Resposta da Erik Larsen & Søn

Dejligt, at vi kunne hjælpe, Jette. Tusind tak for anmeldelsen.

hurtigt

hurtigt, fornuftig fragt

9 de setembro de 2024

Resposta da Erik Larsen & Søn

Tak for stjernerne, Morten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Udsøgt betjening selvom jeg ikke skulle…

Udsøgt betjening selvom jeg ikke skulle have ret meget.
Det minder om en rigtig god gammeldags isenkræmmer anno 19xx, som der ellers ikke findes mere.

2 de setembro de 2024

Resposta da Erik Larsen & Søn

Hej Fogh, tak for anmeldelsen og stjernerne. Ja, verdensfirmaet har jo været her siden 1939, så vi har nogen år på bagen. God fornøjelse med dit projekt.

super hurtig levering

super hurtig levering

5 de agosto de 2024

Resposta da Erik Larsen & Søn

Dejligt at høre, Lotte. Tak for stjernerne. God fornøjelse med byggeprojektet.

God kundeservice

God webshop, tydelig sammenhængende produkter, fair priser. Du kan handle privat. Kundeservice fulgte op telefonisk, da fragtmanden ikke kunne sætte varer uden underskrift, så sørg for at markere dette ved ordren.

15 de julho de 2024

Resposta da Erik Larsen & Søn

Tak for anmeldelsen og stjernerne, Michael. Og ja, hvis godset skal med fragtmand, så er det en god idé, at notere "må stilles uden underskrift". God sommer!

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais