Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! Øredobbene holder seg fine og jeg trenger aldri å ta de av 💫
Erle Jewelry lager tidløse, vannfaste smykker i gullbelagt rustfritt stål – designet for å brukes hver dag. Vi kombinerer høy kvalitet, slitesterke materialer og et minimalistisk uttrykk, slik at du kan bruke smykkene dine uten å bekymre deg for vann, trening eller misfarging. Vårt mål er å tilby smykker som varer, til en pris som gjør kvalitet tilgjengelig for flere.
Noruega
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Veldig fornøyd! Øredobbene holder seg fine og jeg trenger aldri å ta de av 💫
Utrolig fornøyd med halskjeder og øredobber, de tåler vann og jeg som har svært sensitiv hud reagerer ikke på dem, noe som er utrolig bra! Rask levering😊
Superfornøyd med utseende og kvalitet. Har brukt mine armbånd og øreringer på tre ferier og badet masse i saltvann. Tar dem aldri av, men de holder seg like fine. Anbefales 😊
Delikate armbånd og rask levering. Veldig fornøyd 😀
Eeelsker smykke og armbåndene! Jeg kjøpte rainbow necklace, rainbow bracelet og herringbone bracelet. Har de på hele tiden, også på trening og i dusjen. De er slitesterke og falmer ikke! Det var også lynrask levering. Er såå fornøyd! Kommer nok til å kjøpe til folk i gaver fremover!
Så fine smykker som holder seg så fine selv etter at jeg har badet med de og dusjet med de en hel sommer!! Elsker og bestiller igjen og igjen
Tar de aldri av og de blir ikke stygge! Elsker
Superfornøyd! Har brukt øredobbene fra Erle hver dag i over ett år nå, og de er akkurat like fine.
Useriøst firma, styr unna. Utrolig treg levering. Bestilte for over uke siden og varen har enda ikke kommet. Reklamerer med at levering er 1-3 virkedager. Firmaet har heller ikke et kundeservice telefonnummer.

Resposta da Erlejewelry
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.