Esmé Studios Opiniões 48

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

I bought a cotton blouse, it is a little shorter than it seemed on the photo. Quality of cotton is great and certified GOTS, it is made in India, I don't know but hope that the treatment and payment... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk produkt, både tøj og tasker. Kvalitet og service lige som jeg kan lide det. …og så vil jeg gerne rose opslagene på Instagram, det er dem der har fået mig til at handle hos Esmé Studios

Classificada 5 em 5 estrelas

Tøjet kom SÅ hurtigt og er i den dejligste kvalitet !!

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre varer og hurtig levering, har både kjole, skjorte og taske fra Esmé og skal helt sikkert handle der igen:-)

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de acessórios de moda
  3. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Esmé studios is a lifestyle and fashion brand located in Aarhus, Denmark. We combine the very best in terms of high-quality materials, comfort and design.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

100% fem stjerner

Tøjet kom SÅ hurtigt og er i den dejligste kvalitet !!

23 de fevereiro de 2026

Hej Simone,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐
Det gør os virkelig glade at høre, at du både er tilfreds med den hurtige levering og kvaliteten af tøjet 🙌

Vi håber, du bliver rigtig glad for det – og at du får det brugt en masse! Tak fordi du valgte os 💛

Venlig hilsen Michelle

Alles hat reibungslos geklappt

Alles hat reibungslos geklappt.
Vielen Dank

26 de janeiro de 2026

Vielen lieben Dank für deine tolle Bewertung! 😊
Es freut uns sehr zu hören, dass alles reibungslos geklappt hat – genau so soll es sein! 🎉

Wir hoffen, du hast viel Freude mit deinem neuen Teil und freuen uns, dich bald wieder bei uns zu begrüßen 💚👕

- Majka

Snabb leverans

Snabb leverans, fint paketerat.
Fantastiska kläder!
Köper era kläder i butik. Är det slut i stl, så beställer jag.

13 de outubro de 2025

Hej Karin,

Tusen tack för din fina recension! 💫
Vi blir så glada över att höra att du uppskattar våra snabba leveranser och fina förpackningar 📦✨ – och framför allt att du gillar våra kläder! 🖤

Tack för att du både handlar i butik och online – vi älskar att ha dig som kund! 🙌
Hoppas vi får skicka fler favoriter till dig snart igen 💌

Varma hälsningar,

Fine varer🤩

Fine varer🤩, hurtig levering, nem returnering og så passer str. angivelserne fint☺️

7 de outubro de 2025

Hej Maybritt

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤩💫

Vi bliver så glade for at høre, at du er tilfreds med både varerne, leveringen og returneringen – og ikke mindst at størrelserne passer, som de skal 🙌🏼✨

Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen snart! 💖

Lækkert produkt

Lækkert produkt - altid 🤩

6 de outubro de 2025

Hej Helle

Ej hvor dejligt at høre! Tusind tak for din søde anmeldelse 😍

Vi glæder os til at sende endnu mere lækkert din vej igen snart! 💌

Parfait

Parfait - article de très bonne qualité et belle coupe

2 de outubro de 2025

Merci beaucoup pour votre gentil retour ! 🥰✨

Nous sommes ravis que l’article vous plaise autant – qualité et belle coupe, c’est exactement ce que nous visons 💫

À très bientôt,

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt med hurtig levering, modtog det dagen efter bestilling

2 de outubro de 2025

Hej Marianne

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💚
Vi er så glade for at høre, at din ordre kom lynhurtigt frem – det betyder meget for os, at du er tilfreds!

Vi håber, du bliver glad for dit køb – og vi glæder os til at sende til dig igen en anden gang ✨

Perfekt!

Perfekt!
Super fast delivery !

22 de setembro de 2025

Dear Corinna,
Thank you so much for your lovely review!
We’re super happy to hear that your order arrived quickly – just the way it should! 🚚💨
Thanks for choosing us – we hope you’ll love your purchase 🖤

Warm wishes,

Classificada 3 em 5 estrelas

Bad quality. Penelope dress

Bought the Penelope Slim fit Singled dress. Not from the Esme Site but from a german well known retailer. Washed it of course before wearing. Wore it one evening. Less than 12 hours and it has little holes all around the hemline on the legs. Didnt do anything. Just walking around and sitting on a couch. Very disappointed because they market themselves with making long lasting pieces. Sustainibility and so on. And it is made in China so hopefully not with uighur slave work. I liked the dress but this is not acceptable.

16 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Hi 🌿

Thank you so much for your honest review – we’re truly sorry to hear about your experience with the Penelope Slim Fit dress 😔 This should absolutely not happen after just one wear, and we completely understand your disappointment.

At esmé studios, we put a lot of love and effort into creating high-quality pieces made to last, always with responsibility and sustainability in focus ♻️ That said, like with any production, occasional faults can happen, and we’re really sorry this was the case for you. Since the dress was purchased through another retailer, we kindly recommend reaching out to them directly to make a claim – they should be able to assist you further 💬

If you’d like to know more about our production practices, materials, and values, you can read more here:
👉 https://esmestudios.com/pages/we-are-responsible

Thanks again for taking the time to share your feedback – it truly helps us improve 💚

Warm regards,

Altid lækker kvalitet

Altid lækker kvalitet, pasform og smart tøj.

7 de julho de 2025

Kære Charlotte

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🧡
Vi bliver simpelthen så glade for at høre, at du er tilfreds med både kvalitet, pasform og stil – det betyder alverden for os! ✨👕

Du ønskes en dejlig sommer! 🙌

Klassisk og lækkert

Skøn kvalitet og flot design til en god pris. Love it!

7 de julho de 2025

Resposta da Esmé Studios

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😍 Vi bliver så glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, designet og prisen – det er lige præcis den kombi, vi stræber efter 💫

Tak fordi du valgte os – vi håber, du får masser af glæde af dit nye tøj! 💃🧡

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og god…

Fantastisk kundeservice og god kvalitetstøj

20 de junho de 2025

Kære Tina

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🥰 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for både vores kundeservice og kvaliteten på tøjet 💫 Vi glæder os allerede til at sende dig mere lækkert tøj i fremtiden! 👕🛍️

Ha’ en fantastisk dag! 🌞✨

Godt design

Godt design, pasform og materialer.

12 de maio de 2025

Kære Else
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💚
Vi bliver så glade for at høre, at både design, pasform og materialer lever op til dine forventninger – det betyder meget for os! ✨

Vi håber, du får masser af glæde af dit nye tøj – og du er altid velkommen tilbage! 🙌🛍️

Flot design

Hurtig og ukompliceret at handle med. Skønne designs.

12 de maio de 2025

Resposta da Esmé Studios

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🤩 Vi er så glade for at høre, at du havde en hurtig og nem oplevelse hos os – og at du kan lide vores designs gør det endnu bedre! 💖✨

Vi håber, du får masser af glæde af dit nye tøj – og du er altid velkommen tilbage! 🛍️🌈

Hej Anni,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🙏💚
Vi bliver så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og kvalitet – det betyder alverden for os! ✨
Vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye tøj – og du er altid velkommen tilbage 🌟🛍️

Ha’ en skøn dag! 🌸

Classificada 5 em 5 estrelas

Varen kom hurtigt og var fin

11 de março de 2025

Kære Indelise

Tusind tak for din anmeldelse! 💫
Vi er super glade for at høre, at din vare kom hurtigt frem og levede op til dine forventninger 🙌
Håber du bliver glad for den – vi håber at se dig som kunde igen i fremtiden 💛👕✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækker kvalitet og hurtig forsendelse fra webshoppen

Handler der gerne igen.

14 de outubro de 2024

Hej Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter og den hurtige forsendelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden.🌸

Mange tak fordi du handler hos os!🩷

Classificada 5 em 5 estrelas

Smart klassisk tøj med et tvist.

Smart klassisk tøj med et tvist.
God og hurtig ekspedition af ordrer

7 de agosto de 2024

Hej Eva

Mange tak for din fine anmeldelse og søde ord🌸

Vi er glade for at kunne have tilbudt dig god og hurtig ekspedition samt nyt og lækkert tøj til din garderobe. Vi håber meget at du bliver glad for dit køb🩷

Rigtig skøn dag til dig!

Loooove the skirt

Loooove the skirt. It suits so well to my wardrobe

15 de julho de 2024

Dear Alona

Thank you for your review and 5/5 stars🌟 We are so happy to hear that you are excited about your new skirt and it suits perfectly in you wardrobe!

Thank you for taking the time to write this review. We really appreciate it🩷

Best Regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Skønne styles og lækker kvalitet!

Skønne styles! Super kvalitet og pas forme. Og alt i top ved køb på nettet og ved retur. Pengene hurtigt på kontoen igen. Glæder mig til at handle der igen.

2 de julho de 2024

Hej C. Pedersen.

Mange tak for din anmeldelse og 5/5 stjerner🌟 Vi er glade for at du er tilfreds med dine produkter og det du har refunderet er sket hurtigt og effektivt🙌🏼

Vi ser frem til at betjene dig igen ved dine fremtidige ordrer🌸

Du ønskes en dejlig mandag!

Majka

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais