Bannad EN vecka för jag sa att en kille va riktigt dålig på spelet. Något överdrivet enligt mig, faceit varnar en om man beter sig dåligt men här smäller dem en veckas ban lite hur dem vill. Kommunist... Ver mais
Esplay är en seriös och välorganiserad plattform för tävlingsinriktad gaming i Sverige. De erbjuder tydliga regelverk, bra struktur på matcher och turneringar samt ett aktivt community. Plattformen fr... Ver mais
Riktigt skev sida där 90 procent av "supports" är nazister som gör som dom vill och sitter och suger av pani. Man får ingen hjälp och dom skriver saker som inte stämmer. Sedan så vet dom inte sj hur d... Ver mais
Grymt bra spelsida för att samla ihop communityt. Har spelat över 100 matcher och även i förluster så har jag känt mig trygg på denna plattform. Finns alltid spelare som gnäller men det har inte v... Ver mais
Respondeu a 53% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Esplay bannar folk för ingenting medan dem skyddar antisemitister och deras support är kass. Kör Faceit eller något annat.

Resposta da Esplay
Jag känner hur mitt hjärta brister aj aj aj det går inte att gå vidare i livet, nä nu ska dem få f@n för de dem har gjort. Jag spelar med min polare och helt plötsligt kommer det fram att min polare blir trakasserad och verbalt misshandlad han får judiska hatkomentarer slängd i nyllet. från alla håll och kanter sedan försöker jag stå upp för min polare och får en ban allt jag gjorde var att skälla ut honom för att vad han sa. Ont det gör Ont i hela min kropp hur man kan behandla sina konsumenter på detta vis
Jag ber att allt ni har byggt upp ska falla ner och ni ska förlora allt. Gud kommer för er och det finns ett speciellt ställe i helvetet där ni kommer brinna. Jag vet att ni har kortmanskomplex och vill vara kraftfulla och ta i med hårdhandsken. Men sådant betende gör mig ledsen och ytterst besviken han som sa antisemestistiska komentarer fick inget som konsekvens efter sina djävulska ord. jag känner hur min livslust minimeras när jag talar med supporten för dem hjälper inte med något. Alla admins är snobbar som blir kåta av deras ofantliga makt på denna sidan, den makten är som en canser som förstör deras hjärna och sprider sig genom hela deras kropp. Min gud vill att jag ska förlåta er men jag kaN INTE med all min makt kan jag inte få fram styrkan för att säga jag förstår vad ni gör och jag förlåter er.
Hur kan ni sova på nätterna efter hur ni teroriserar dessa människorna. Hoppas att eran kudde är varm på båda sidorna och att ni snubblar i trappen. Har ni ingen medkännsla för eran egna ras ni är riktiga svikare jag kan inte ens föreställa mig hur ni gör sådant.
"I have a dream" - Martin Luther King. Håller med honom till det fullaste min dröm är att stänga ned denna hemska hemsida. Ni seriöst förstör mitt liv, allt jag har gjort för att spela här och allt jag har gjort för er och jag får en ban för detta. Oj det brinner i hela min kropp jag liksom skakar i hela kroppen. Fy fablans villket dåligt betende från eran del så ofantligt besviken så jag blir helt målös

Resposta da Esplay
Blev PERMA BANNAD för jag hade ''uppgett mig för att vara någon annan'' Helt jvla cp, spela faceit elle nått för dom är helt jvla bränd i hövve

Resposta da Esplay
Blev bannad i princip för ingenting för att jag sa till en tjej att vara tyst när hon flera gånger varit dryg innan, blev bannad till augusti bara för det sjukt tråkigt med tanke på att det är den enda bra svenska servern.
Har fått ban då min lillebrorsa tidigare lirat på samma burk och han blivit bannad, vi bor i en studentlägenhet på 30kvm och har bara en burk. Sjukt oseriöst företag som behandlar konsumenterna som myror
gyazo /bfbbcd45c92adb53ffb32715ef06ca74
Så jobbar pani och esplay! Grymt bra!

Resposta da Esplay
Riktigt toxiska spelare! Ingen acceptans för sämre spelare, håll er borta!
korrupt sida blev bannad för ingenting inte ens ett svar i support när man skriver. håll er borta från denna sida............ spela faceit eller vad faAn som helst men inte detta skiten

Resposta da Esplay
Bra servrar, trevliga spelare och härlig matchupplevelse.
Brage (deras admin) är korrupt och bannar folk på sin egna bevåg utan att man går emot guidlines eller bryter mot regler.
Eftersom hon tydligen anses se bra ut så har hon alla manliga admins i hennes ficka och därav får inte stå för konsekvenserna som kommer när man gör ett dåligt arbete. Inom kort kommer det publiceras video på youtube, twitter och andra plattformar där en sammanfattning av hennes beteende kommer visas i form av bevis och info från ett 10-tal personer. Kommer publiceras under rubriken ”Brage, Esplay Admin Abuse”. Om vi ska kämpa för att få ha ett fint community och en bra plattform så kan inte ägarna sitta och simpa efter en snorunge till brud som bannar folk baserat på sitt humör. Flera admins upplever att hon är orättvis men ändå har hon fått stanna trots allt som har hänt. All info om denna tjej uppskattas

Resposta da Esplay
Väldigt seriös och trivsamt community.
Här kan du spela utan att möta fuskare, skaffa nya polers och bara ha allmänt gött häng!
Välkommen till detta community säger jag!
En av Sveriges sämsta support, deras admins följer inte ens användarvillkoren, som är till för oss konsumenter. Dem bryter mot regler och gör det dem känner för, Möter man någon som känner en admin så är man maktlös då de maktabusar sönder. Man kan inte ens kontakta support och få hjälp, eller en förklaring till sitt ärende då de stänger av en från support så man ej kan göra något åt saken. Väldigt oproffesionellt team/tjänst.

Resposta da Esplay
Esplay.se är utan tvekan ett av de bästa communityn för CS-spelare! 🔥 Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare finns det alltid grymma matcher, schyssta lagkamrater och en riktigt bra gemenskap. Plattformen känns välorganiserad, har bra tävlingar och turneringar, och supporten är snabb och hjälpsam.
Bra gemenskap, inga fuskare, inga toxic spelare och ett bra crew som håller ordning på sidan.
Massa roliga turneringar och stegar samt giveaways.
Mängder med bra streamers som man kan spela med eller bara titta på.
Otroligt orättvis sida. Admins bannar spelare de inte tycker om och använder anledningen att de inte kan gå in på detaljer varför man blir bannad, även när de gäller "Bad behaviour" Supporten är extremt oprofessionella och verkar ha noll auktoritet.
Du kan använda sexistiska, rasistiska och personliga påhopp och åka på en veckas ban men om du kallar någon som känner admin korkad (från inga tidigare varningar eller bans) en gång så räkna med minst 3 månaders ban
Jag och mina polare varit med om detta tre gånger nu rekommenderar inte alls denna sida, samma ägare som startade esportal men gick i konkurs.
Shady sida generellt.

Resposta da Esplay
Bra spelare, bra matchmaking och bra turneringar mm.
Riktigt bra med bank-ID behöver inte säga mer och Pani är riktigt snabb om man behöver någon hjälp!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.