Bannad EN vecka för jag sa att en kille va riktigt dålig på spelet. Något överdrivet enligt mig, faceit varnar en om man beter sig dåligt men här smäller dem en veckas ban lite hur dem vill. Kommunist... Ver mais
Esplay är en seriös och välorganiserad plattform för tävlingsinriktad gaming i Sverige. De erbjuder tydliga regelverk, bra struktur på matcher och turneringar samt ett aktivt community. Plattformen fr... Ver mais
Riktigt skev sida där 90 procent av "supports" är nazister som gör som dom vill och sitter och suger av pani. Man får ingen hjälp och dom skriver saker som inte stämmer. Sedan så vet dom inte sj hur d... Ver mais
Grymt bra spelsida för att samla ihop communityt. Har spelat över 100 matcher och även i förluster så har jag känt mig trygg på denna plattform. Finns alltid spelare som gnäller men det har inte v... Ver mais
Respondeu a 53% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Första matchen och mötte tre fuskare som inte ens gömde det.
Bra plattform, seriös och ger en bra spelupplevelse.
Riktigt grym sida, snabb support, snabbt in på matcher utan problem 10/10
Helt ok, men det går åt vänster när vissa matcher startar då det kraschar och man är tvungen att hitta en ny match
Jättebra plattform för svensk cs, otroligt duktiga admins och ett trivsamt ställe att spela på, för ALLA! Dessutom endast för svenskar OCH använder sig utav mobild Bank-ID, vilket gör det ännu bättre enligt mig! :)
Otroligt bra sida för cs2 med mycket olika och bra funktioner!
En helt underbar plattform för alla där man samt kan träffa härliga nya kompisar <3
Det bästa som har hänt svensk counter-strike! Pani en klippa som behövs i cs communityt.
Esplay är en plats där man kan känna sig hemma och trivas med att spela med andra duktiga och trevliga människor i ett underbart spel som Counter-Strike. Stor eloge till Esplay Crew & dess fina medlemmar som gör denna hemsida FANTASTISK!
Bra utvecklad sida. Bra folk som har hand om sidan,
jag tycker esplay är fantastiskt bra jobb och vika sjuka gw ni har och allt ni gör för oss på esplay och alla på esplay är underbara och för pani boostar mig lite xD men iallafall ni gör ett super fint jobb esplay tack för detta att ni gjort esplay puss ÄLSKAR ER ESPLAY <3
älskar esplay bästa svenska sidan du kan hitta.
rekommenderar den starkt till alla som vill börja spela spela på svensk sida :)
Esplay är utan tvekan den bästa plattformen jag har spelat på! Den har verkligen fått tillbaka mitt sug för gaming, och jag har haft så många grymma matcher och roliga stunder här. Communityn är fantastisk, och det är alltid lätt att hitta spelare att köra med, oavsett om det är gathers, turneringar eller bara casual games.
Plattformen är smidig, välorganiserad och har en riktigt bra struktur för tävlingar, vilket gör att det känns både utmanande och motiverande att spela. Jag gillar också att det finns en bra balans mellan tävlingsinriktat och avslappnat spelande, så det passar alla typer av spelare.
Esplay tar gaming till en ny nivå, och jag kan verkligen rekommendera det till alla som vill ha en seriös men samtidigt rolig spelupplevelse. Oavsett om du vill utvecklas, träffa nya spelare eller bara ha kul, så är Esplay helt rätt plats!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.