Espressohouse Opiniões

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Espressohouse Amagercentret, er bestyret af en meget professionel, serviceminded og venlig manager, som også ansætter godt personale, som hun må forvente det samme af, da de også er søde og imødek... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvordan kan det være, at uanset hvor man besøger Espresso House, Rådhuspladsen, Vimmelskafte, Tivoli toiletterne virkeligt klamme, men desværre nødvendige at besøge en gang imellem.man må vel kunne fo... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

får "personalet" ingen "uddannelse" eller kursus i kundebetjening hos Espressohouse? I Waves stod der to bag disken og stirrede forvirrede på kaffemaskinen, mens jeg stod og ventede i lang tid..... d... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kvaliteten af Espresso House CPH (Københavns lufthavn) er ABSOLUT RINGE. Jeg er klar over det skal gå stærkt med udlevering fordi kunderne er på farten og ikke gider vente når man skal nå et fly.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de café

Informação fornecida por diversas fontes externas

Gratis email tjeneste - Danmarks populæreste!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

20 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Aldrig…

Aldrig…. Som i ALDRIG har jeg været et sted hvor der var så beskidt… Ad
Caféen var nusset, det flød med skrald da skraldespanden var propfyldt.. troede jeg havde set det værste imens vi drak vores halvlunken latte og chokolade… MEN.. toiletterne var dog det værste, 2 cm skidt på den hvide vask, 5 cm vådt papir på gulvet som blev slebet med ud i caféen og langs kanter hobede der sig skidt op ( gammelt skidt vel at mærke )
Aner ikke den direkte adresse, men denne lå på Strøget i Kbh

2 de dezembro de 2022

Kommer kl 19:15 for at få en kop kaffe

Kommer kl 19:15 for at få en kop kaffe. Vi ber om kaffen i kopper da vi vil sidde og nyde den i kaffebaren.
Kaffen bliver så serveret i pap krus. Vi får at vide De er ved at lukke,og de skal nå at vaske op

2 de dezembro de 2022

EspressoHouse Hovedbanen.

EspressoHouse Hovedbanen.

Dårlig kaffe, dårlig stemning, og total mangle på viden om alm. service..
God service tror jeg slet ikke at de ved eksisterer, når De ikke formår at udfør øjenkontakt, eller simple sætninger som fx “Hej” eller “Hej, lige et øjeblik”, så vi som kunder, ved at de er blevet set.

Kunden foran mig havde vente i 5min. uden nogen form for kontakt. 🙈

Jeg selv igen, da De blev irriteret over, at jeg spurgte om vi snart kunne bestille.

1 de dezembro de 2022

Havde givet 0 hvis jeg kunne

Havde givet 0 hvis jeg kunne. Bestiller en islatte med saltkaramel og en croissant med skinke og ost, en super lam croissant, så flad at det næsten ikke burde være muligt. Kvinden hører forkert og giver mig en varm latte med saltkaramel, da jeg gør hende opmærksom på det begynder hun at diskutere med mig, påstår at jeg kun sagde saltkaramel, hvilket så gør mig ekstra forvirret for så ville jeg da have spurgt hvilken drik det var med. Ved ikke om hun misforstod i og med at hende foran mig bestille en varm latte, men virkelig dårlig service ikke at tage den på sig når det er hende der har lavet fejlen.

28 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Den værste service og kaffe nogensinde

Den værste service og kaffe nogensinde. Først bliver alt lavet forkert, efterfølgende er kaffen kold og der er hår i kaffen. Alt lavet kaffe smagte dårligt og den dårligste oplevelse nogensinde. Han nægter også, at det er ham der har lavet det. Fy skam dig. Rødovre center

27 de novembro de 2022

Plantorama Hillerød

Plantorama Hillerød, var kørt derhen med min datter for at købe en isglatte Jul. Vi stod længe i kø og længe indtil vi fik levering, og der var de løbet tør for julesirup, vi fik den sidste sjat - 63 DKK for en islatte der bare smagte af vand med lidt mælk i, det er uanstændigt!

18 de novembro de 2022

Kolding afd

Kolding afd. Storcenter.
Bestiller en karamelLatte med flødeskum.
Og spørg indtil om der er flødeskum i mit nu lukkede ToGo bæger.
Øhhh øm Vi har ikke mere flødeskum!!
Smager så på kaffen og der er IKKE karamel I ...
Så skal jeg næsten Diskutere om der er karamel I eller ej med ekspedienten, om jeg har røret osv.
Punkt 1.
Der var ikke karamel i!!
Punkt 2. Kl. Er 15.40 og der er ikke flødeskum mere ??? Så I kan ikke levere jeres ellers billedlige produkt, informere ej hellere deromkring.
Sorry men det er ikke okay 😵

20 de novembro de 2022

Field's Lørdag

Meget fin sted hvad angår indretning og stemning. Jeg bestilte en Americano, som er min favorit, og smager bedst med lidt varm minimælk på toppen og to stk. sødetabletter. Til en start, få jeg at vide, at de ingen minimælk har... Kun skummetmælk eller sødmælk. Jeg bliver forundret, da det er første gang jeg besøger Espresso House. Jeg vælger så sødmælk, og kan se at kasseapparatet siger + 5 kr. Aldrig i hele mit liv, har jeg betalt EKSTRA for at få en smule minimælk (nåh nej der var kun skummetmælk eller sødmælk) på toppen. Hverken i Danmark eller udlandet.

Da jeg skal til at hente min kaffe, spørger jeg til sødetabletter. Der bliver kigget febrilsk fra den anden side, og "desværre har vi ikke nogen, men du kan henten nogen på etagen nedenunder". Nej, tak - med de priser skal der gerne være service. Nej tak, til at komme på Espresso House igen, og ja tak, til i stedet at benytte jeg søde amerikanske konkurrent, som kender alt til servicering af kunder.

12 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Min datter have fået et gavekort i…

Min datter have fået et gavekort i fødselsdagsgave og står så nede en søndag med en veninde for at købe en kakao - de bliver afvist at kunne bruge deres gavekort grundet deres systemer er nede. Dette er helt uacceptabel kundepleje - det kan umuligt være kundens udfordring at de har systemudfordringer og især ikke når der står et par 10 årige piger og er kede af det. Kommer aldrig til at bruge jeres Espressobutikker igen.

13 de novembro de 2022

Kaffe uden smag

Deres kaffe smager af kogt vand med varm mælk. Har ellers været stor fan af de, men nu gider jeg ikke komme der mere og give 54 kr. for en kop kogt vand.

7 de novembro de 2022

Sønderborg - vedvarende mangelfuld rengøring

Sønderborg - vedvarende mangelfuld rengøring.
Indtørret opkast på siden af toilettet igennem flere måneder.
Borde beskidte (indtørret madrester og krummer) uanset om man ankommer lige efter åbningstid.
Madrester på gulvet i restauranten fjernes ikke.
Personalet virker generelt ligeglade med hygiejne.

24 de outubro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Nespresso i Bruuns er et dårligt sted

Nespresso i Bruuns: to nærmest fraværende servitricer, bestilte 2 cola light og fik 1 Pepsi Max og en med Pepse med sukker, "for vi har ikke flere på lager". Haha, langt ude, ikk? Derpå 2 croissanter til 45 kr. i alt - begge var ubagte i midten. 99,- kr for 2 vand og 2 stykker udefinerligt brød - langt under forventet niveau.

23 de outubro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

jeg er rasende og frusteret det er 5…

jeg er rasende og frusteret det er 5 gang jeg skriver har ringet hver dag til diverse butikker uden noget form for hjælp
Mit abonoment bliver misbrugt jeg kræver mine penge igen. Jeg har skrevet til jer for over en måned siden i svarer ikke jeg står her og er helt hjælpeløs det kan simpelthen ikke være rigtigt  der ikke er nogen løsninger
Jeg har endda lukket min konto inde på appen hvor man stopper det hele og pengene går tabt den er stadig ikke blevet lukket

12 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse

God service, det skal man lede længe efter, efterhånden.
Jeg er en stor kaffe forbruger, og har heldigvis tit haft en Espressohouse ved mit arbejdsplads.
Jeg benytter mig at Espressohouse ved torvhallerne til dagligt, hvor jeg henter min morgen kaffe.
Her er jeg blevet mødt med den største smil og glæde hver morgen. Og det er ikke kun en af medarbejderne, men det er faktisk alle der er glade. Jeg var nød til at snakke med deres chef for at rose dem, og det vist sig at det var en af dem der stod bag baren og selv lavet kaffe.
Fantastisk leder der går forrest og viser vejen. Stor ros til Josefine og hendes team for at sprede glæde og smil hver dag :)

10 de outubro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

God kaffe men mangler stempler og svar

God kaffe, nem app. Men får ikke mine stempler når jeg bestiller kaffe i appen. Har skrevet ind flere gange, men hører intet. Det er meget utilfredsstillende når man bruger så mange penge på jeres dyre kaffe.

27 de setembro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Alt for dyrt!!!!

Hvordan kan det være, at et lille stykke tærte, som ikke engang er hjemmelavet, koster 42 kr. og en bagel, som heller ikke er hjemmelavet, koster 72 kr. Sæt priserne lidt ned.

2 de outubro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Amatører app, uden overblik.

Hvordan kan det være, at i ikke har gjort appen meget bedre og forståeligt.
Jeg har abonnementeret for 349 for måneden.
Men alligevel de eneste valgmuligheder man har.
Er at bestille kaffe, til den i forvejen koster.
Selvom man abonner.

Hvorfor har i ikke bare laver en side, i selve appen. Hvor man kan vælge det man er berettiget til via sit abonnement.

For det andet.
Så er det for åndsvagt, at man skrive til jer via mail.
I stedet burde i have et dansk kundeservice telefonnummer.

Og nej et svar på svensk/engelsk er ikke godt nok i Danmark.

Hvis i har et firma i Danmark, bør i også have et kundecenter i Danmark som tale dansk, hvis man går op i kundeservice.

Jeg vil gerne afmelde mit abonnement. Der jeg ikke har benyttet mig af en eneste gang.

30 de setembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais