Al een aantal jaar gaan wij met veel plezier en enthousiasme op vakantie met Estivant. Alles mag, niks moet! Fijne laagdrempelige sfeer, waar een ieder open staat voor contact. Wil je samen met je kid... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wat een heerlijke meivakantie gehad met Estivant in Padenghe sul Garda. De tenten waren mooi en comfortabel, op een fijne camping met prima restaurant. Het mooiste was de kids te zien genieten met e... Ver mais
5e x Estivant, dat zegt al wat. Team in Bled was onwijs enthousiast. Prachtige omgeving, mooie camping, schoon sanitair, veel gave activiteiten. Enige minpuntje, s avonds geen plek waar de tieners me... Ver mais
Erg leuke vakantie gehad. Leuke sfeer, mooie camping, goede reisleiding en fijne keuze in activiteiten. Er kreeg op een gegeven moment iemand corona, maar moest toen zelf alles uitzoeken zonder steun... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Estivant is al meer dan 20 jaar dé specialist in eenoudervakanties. Zorgeloze vakanties voor ouder én kind. Bekijk al onze alleenstaande ouder vakanties.
Informações de contacto
Nieuwe Marktstraat 54c, 6511 AA, Nijmegen, Holanda
- 024-360 01 04
- info@estivant.nl
- estivant.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Prima website
Prima website, dito back office en ook dit jaar weer een mooie reis geboekt met mijn zoon !
Dit jaar ga ik voor de 4de keer mee
Dit jaar ga ik voor de 4de keer mee met Estivant. Mijn dochter, inmiddels 10, heeft ieder jaar weer ontzettend veel plezier en daardoor ik ook. Het is ook altijd leuk om met andere ouders in contact te komen.
Dit jaar wordt het vast weer leuk met allerlei activiteiten. Ik kijk er naar uit om met de zomervakantie weer met Estivant mee te gaan. Claudia
Heerlijke goedgeregelde vakanties
Al vaker mee geweest, heerlijke vakanties voor mij en mijn zoon. Leuke activiteiten, leuke mensen, leuke begeleiding. Boeken ging soepel, vraag via app werd binnen 10 minuten beantwoord. Was iets vergeten te melden hij de boeking, mail erachteraan gestuurd, geplaatst bij de boeking.
Fijne bruikbare info op maat
Fijne bruikbare info op maat. Ik hoef niet eens mijn gegevens op te noemen als ik bel, want ze hebben automatisch al mijn info van eerdere boekingen voor zich wanneer ik bel. Top service!
Trage reactietijd en inhoudelijk zeer…
Trage reactietijd en inhoudelijk zeer zwak.
Tot nu toe kan ik alle vragen stellen…
Tot nu toe kan ik alle vragen stellen en krijg netjes aantwoorden
Overzichtelijk
Makkelijke website
Makkelijke website. Geeft duidelijk aan wanneer wat te boeken is en het boeken zelf verloopt ook eenvoudig.
Contact was goed en Werd ook meteen…
Contact was goed en Werd ook meteen geregeld. Ik geef 4 sterren omdat er telefonisch niet meteen om 9 uur iemand konden berijken. Dat werd pas rond 10 uur dat ik iemand aan de telefoon had. En dat vond ik vervelend.
Goede klantenservice en ik hoop dat de…
Goede klantenservice en ik hoop dat de vakantie net zo goed is.
Denken goed mee
Denken goed mee, proberen een goede oplossing te vinden. Dat is in mijn geval gelukt!
Super fijne vakanties
Super fijne vakanties
Hulp vaardig altijd,
Voelt je niet alleen.
Hele leuke afwisselende activiteiten waar je wel of niet aan mee kunt doen.
Bedankt voor de extra service.
Dank voor je hulp Jurgen van Estivant
Jurgen van Estivant heeft me dit jaar ook weer goed geholpen om mijn boeking voor een vakantie op 2 plekken in Italië compleet te maken!
Ik ben pas kort geleden met Estivan in…
Ik ben pas kort geleden met Estivan in contact gekomen. Tot nu toe ben ik heel blij met de manier waarop ze me helpen om tot een fantastische vakantie te komen. Heel veel tijd en geduld om de juiste combinatie te vinden. Ik heb nu al heel veel zin in de zomer. Heerlijk om naar uit te kijken!
Wat een geweldig concept!
Wat een geweldig concept! Wij gaan al voor de 5e keer mee met Estivant.
Ondanks de chaos binnen de reisbranche…
Ondanks de chaos binnen de reisbranche vanwege de Corona ben ik altijd super goed geholpen ook de wachttijden vielen me behoorlijk mee.
Dus ik zeg tot volgend jaar Estivant!
Erg leuk team
Erg leuk team. Top vakantie en je wordt als een ouder ook een vakantie bezorgd, naast dat je met je kids bent. Super fijn
Ik heb zojuist mijn vijfde vakantie met…
Ik heb zojuist mijn vijfde vakantie met Estivant geboekt. Zoals altijd verliep het weer heel er eenvoudig en snel.
Wij hebben er weer zin in.

Resposta da Estivant Vakanties
Last minute boeking.
3 dagen voor vertrek nog snel kunnen boeken door een afvaller. Alles snel en goed geregeld door estivan. Top!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.