Al een aantal jaar gaan wij met veel plezier en enthousiasme op vakantie met Estivant. Alles mag, niks moet! Fijne laagdrempelige sfeer, waar een ieder open staat voor contact. Wil je samen met je kid... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wat een heerlijke meivakantie gehad met Estivant in Padenghe sul Garda. De tenten waren mooi en comfortabel, op een fijne camping met prima restaurant. Het mooiste was de kids te zien genieten met e... Ver mais
5e x Estivant, dat zegt al wat. Team in Bled was onwijs enthousiast. Prachtige omgeving, mooie camping, schoon sanitair, veel gave activiteiten. Enige minpuntje, s avonds geen plek waar de tieners me... Ver mais
Erg leuke vakantie gehad. Leuke sfeer, mooie camping, goede reisleiding en fijne keuze in activiteiten. Er kreeg op een gegeven moment iemand corona, maar moest toen zelf alles uitzoeken zonder steun... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Estivant is al meer dan 20 jaar dé specialist in eenoudervakanties. Zorgeloze vakanties voor ouder én kind. Bekijk al onze alleenstaande ouder vakanties.
Informações de contacto
Nieuwe Marktstraat 54c, 6511 AA, Nijmegen, Holanda
- 024-360 01 04
- info@estivant.nl
- estivant.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Fijne overzichtelijke site
Fijne overzichtelijke site! Leuk dat je kan zien welke leeftijden er mee gaan. En ook de filmpjes maken een leuke impressie!

Resposta da Estivant Vakanties
Een vriend had hele goede ervaringen…
Een vriend had hele goede ervaringen met Estivant Reizen. En tot nintie ga ik daar volledig in mee; duidelijke site, veelbelovende reizen en een gezellige informele site. Ben benieuwd, kannie wachten tot we kunnen gaan…

Nalatige reisorganisatie Estivant
Via Estivant vakanties een ''singel''reis geboekt, na telefonisch overleg met Jody van Estivant gekomen bij de wintersport reis in Niederau in het hotel Pension Busker Niederau. Het hotel is niet veel bijzonders, overdag staat de verwarming uit. De dekbedden zijn al tijdje niet gewassen redelijk stoffig. De eerste 3 nachten niet kunnen slapen, erna overdag maar wat geslapen. Er zat een groep jongeren in het hotel wat veel geluid ( kamer naast de lift) veroorzaakte. Het ontbijt is mager echt hollands ipv oostenrijks op de gekookte eitjes wordt nog bezuinigd maar 3x p.w. mogelijk. Verder begrijp ik Estivant niet, aangezien ik ze van te voren had medegedeeld over de leeftijden deze zouden redelijk gelijk zijn. gemiddelde van de groep lag boven de 50+ alhoewel ik begin 30 ben. Estivant is hierom erg nalatig geweest. Van een singel reis kan ik niet spreken. De vakantie heb ik eerder afgebroken gezien de nalatigheid van Estivant reisorganisatie, het gaat hun alleen om de aantal boekingen.

Resposta da Estivant Vakanties
Op zoek naar een sportieve…
Op zoek naar een sportieve wandelvakantie voor 50- plussers kwam ik via internet per ongeluk bij Estivant terecht. Echt…..nog nooit van gehoord….De site ziet er goed uit, info duidelijk en de ervaringen van reizigers klinken veelbelovend. Proberen dus en hoop op een geweldige vakantie!

Super fijne behulpzame mensen
Super fijne behulpzame mensen, die echt meedenken om de vakantie uit te zoeken die bij je past!
Ik had positieve verhalen gehoord over…
Ik had positieve verhalen gehoord over Estefan. Vorig jaar was ik met circelvakantie een weekje weg en dat was ontzettend slecht georganiseerd. Dus dit jaar op advies van tevreden andere ouders met jullie organisatie op vakantie. Het enige nadeel vind ik dat er ontzettend veel andere kosten bij komen kijken waardoor je wel 1000 euro meer kwijt bent dan verwacht. Nu betaal ik 1060 per persoon voor 8 dagen Kroatië. Zonder dat daar eten of drinken bij zit. Die kosten komen daar allemaal nog overheen!! Je boekt een arrangement maar er komen zoveel kosten bij dat je totaal geen overzicht hebt en de vakantie aardig in de papieren loopt. Dit kan volgens mij veel goedkoper!! Door slimmer in te kopen
Dit jaar zouden de kinderen heel graag…
Dit jaar zouden de kinderen heel graag weer op reis willen met Estivant.
Deze moeder heeft de tienerweek in Sneek kunnen boeken. Heel benieuwd en vooral zoveel zin in!!!
Voor ons geen ander soort vakantie meer.

Resposta da Estivant Vakanties
Gezocht op 'eenoudervakantie' en al…
Gezocht op 'eenoudervakantie' en al snel uitgekomen bij Estivant.
Het idee Meeting point ' met andere ouders en het activiteitenprogramma voor kinderen spreekt erg aan.
Het idee dat 't tentje al klaar staat is een fijne gedachte. Ik zie er naar uit. (het is nog een verrassing voor de kinderen)

Resposta da Estivant Vakanties
Ik had interesse in een combinatie reis…
Ik had interesse in een combinatie reis maar kan niet vinden hoe ik 2 campings in 1 boeking kan vastleggen. Het zou fijn zijn als dit online ook mogelijk is. Verder prima geholpen toen ik na het weekend telefonisch contact kon opnemen met een medewerker.

Resposta da Estivant Vakanties
Helaas is mijn vakantie 125 euro…
Helaas is mijn vakantie 125 euro duurder geworden dan aangekondigd stond op de site door een hoge vluchttoeslag.
Ik ben er wel mee akkoord gegaan omdat ik al vrij geregeld had.
Als ik van te voren wist dat er 125 euro er bovenop kwam had ik niet geboekt en naar wat anders gekeken.
Ik ben al vaker met estivant op vakantie geweest en heb goede ervaringen gehad anders had ik het afgezegd.
Dit is wat je wil!
Estivant is een fantastische organisatie voor eenoudergezinnen! De oplossing om samen met je kind(eren) van een geslaagde vakantie kan genieten. Het begint al met een overzichtelijke, complete website en medewerkers die telefonisch met je mee denken en vriendelijk zijn. Als ervaren en tevreden klant adviseer ik iedereen deze organisatie van harte aan!
Prettig en toegankelijk.
Fijne site waar je makkelijk kunt zoeken en vergelijken. Ook leuk dat er een online meetingpoint is om vragen te stellen en jezelf voor te stellen aan de anderen die mee gaan naar de bestemming en week die je geboekt hebt. Ook de klantenservice is makkelijk bereikbaar en heel behulpzaam en vriendelijk. De reis moet nog komen, maar tot op heden heel tevreden!
Zeer klantgericht
Altijd goed geholpen, je wordt snel teruggebeld en zeer vriendelijk en behulpzaam.
Vlotte mensen helpen snel altijd…
Vlotte mensen helpen snel altijd vriendelijk heel blij gevoel krijg je er van
Ik ga al jaren met Estivant op…
Ik ga al jaren met Estivant op vakantie.
Altijd fijn geholpen en op locatie altijd een top team
Meeste informatie was heel duidelijk en…
Meeste informatie was heel duidelijk en overzichtelijk. Ik kon alleen niet goed vinden wat voor activiteiten er bij de vakantie inbegrepen zit. Het geen waar je extra voor betaald was duidelijk aangegeven, maar ik zocht naar wat meer duidelijkheid over wat dan inclusief activiteiten is.
Groetjes Anneloes

Prettige site.
Prettige site, ik kon snel vinden wat ik zocht. Wel zou het fijn zijn als je voordat je daadwerkelijk een boeking doet kunt zien wat de leeftijden zijn van de kinderen die meegaan. Hierdoor weet je of er voldoende leeftijdsgenootjes mee gaan en dat de kinderen dan makkelijker aansluiting zullen vinden.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.