Al een aantal jaar gaan wij met veel plezier en enthousiasme op vakantie met Estivant. Alles mag, niks moet! Fijne laagdrempelige sfeer, waar een ieder open staat voor contact. Wil je samen met je kid... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wat een heerlijke meivakantie gehad met Estivant in Padenghe sul Garda. De tenten waren mooi en comfortabel, op een fijne camping met prima restaurant. Het mooiste was de kids te zien genieten met e... Ver mais
5e x Estivant, dat zegt al wat. Team in Bled was onwijs enthousiast. Prachtige omgeving, mooie camping, schoon sanitair, veel gave activiteiten. Enige minpuntje, s avonds geen plek waar de tieners me... Ver mais
Erg leuke vakantie gehad. Leuke sfeer, mooie camping, goede reisleiding en fijne keuze in activiteiten. Er kreeg op een gegeven moment iemand corona, maar moest toen zelf alles uitzoeken zonder steun... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Estivant is al meer dan 20 jaar dé specialist in eenoudervakanties. Zorgeloze vakanties voor ouder én kind. Bekijk al onze alleenstaande ouder vakanties.
Informações de contacto
Nieuwe Marktstraat 54c, 6511 AA, Nijmegen, Holanda
- 024-360 01 04
- info@estivant.nl
- estivant.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Ongewenste marketing
De vakantie is nog geen 24 uur geleden geboekt en er zijn al twee marketingmails binnen gekomen. Ongewenst.
Antwoord op reactie:
Klopt, 1 marketingmail via singlereizen en 1 via jullie met de vraag om een review=ook marketing.
Voor de klant is er geen onderscheid, want het gaat om dezelfde boeking. Wellicht handig om daar iets over af te spreken. Ook de vraag om een review kwam veel te snel. De factuur was nog niet eens betaald.
Overigens heb ik na bovenstaand review een zeer behulpzame medewerker aan de lijn gehad.

Resposta da Estivant Vakanties
Ik ga voor de 4e keer mee met Estivant …
Ik ga voor de 4e keer mee met Estivant .altijd goed geholpen . Online alles goed te vinden .
Ik ga nu al 3 jaar met Estivant op…
Ik ga nu al 3 jaar met Estivant op vakantie, top organisatie. Nu voor het eerst skiën....en daar hebben we zin maar zorgde voor wat uitdagingen, omdat de kamer op aanvraag was en hotel vol, uiteindelijk is het opgelost. De reactie en hulp van de medewerkers is top, toch zou ik duidelijker communiceren dat er een kans bestaat dat het niet doorgaat, om teleurstelling te voorkomen. Verder nog steeds heel blij dat ik dit concept tegen ben gekomen. Ciao Pauline

Resposta da Estivant Vakanties
Het zou handig zijn als je zelf je reis…
Het zou handig zijn als je zelf je reis kunt aanpassen als je met flex geboekt hebt.

Tot nu toe prima!
Tot dusverre is mijn ervaring met Estivant goed. Ze reageren snel en wijzigingen en fouten worden direct hersteld. Hopelijk beleef ik staks ook een onvergetelijke vakantie!
Alles is duidelijk en overzichtelijk
Alles is duidelijk en overzichtelijk, heel makkelijk te boeken.
Prima combinatie
Ik ben goed geholpen met de vragen die…
Ik ben goed geholpen met de vragen die ik had!
Heel erg vriendelijk en netjes!
Ik ga al een paar jaar met Estivant mee.
Ik ga al een paar jaar met Estivant mee en voel dan ook een echte " zomerse gast".
De gezelligheid van gelijkgestemde. De leuke activiteiten en voor mijn dochter een leuke groep vrienden. Niets moet, maar heel veel lol. En super leuk Estivant team.
Boeking verliep vlot
Boeken ging vlot. De informatie over de reis was goed te vinden en de vragen die ik had werden telefonisch en via de mail snel beantwoord.
Toporganisatie
Toporganisatie! Altijd heel behulpzaam en duidelijk. Echte meedenkers.
Top weken
Wij gaan dit jaar voor de 5e keer weg met Estivant. Het zijn altijd top weken, waar we het hele jaar naar uitkijken. Mijn dochter is nu 8,5. Ik vind de klantenservice ook altijd erg vriendelijk en behulpzaam!
Nicole
Ben heel vriendelijk geholpen met het…
Ben heel vriendelijk geholpen met het boeken.
Wel beloven, niet leveren
De via de website geboekte tent bleek niet meer beschikbaar. Geen enkele coulance ondanks het feit dat ik dit niet had kunnen weten. Een paar dagen later was de website bijgewerkt en de beschikbaarheid wel zichtbaar.
Mooie en gezellige wintersportreis naar Lapland
Het was een hele mooie reis, naar Ruka in Lapland, Finland. Ruka is een wintersportdorpje dat s'avonds heel sfeervol verlicht is. De skipistes zijn niet zo lang als in de Alpen maar je kunt er prima skieen. Lapland is heel bijzonder om een keer geweest te zijn. Behalve skieen zijn er veel leuke dingen te doen, zoals wandelingen door de mooie besneeuwde natuur, een tocht op de snowscooter, een tocht op een slee getrokken door huskies, en een cursus ijsvissen. Wat de reis extra bijzonder maakte is dat we het geluk hadden om het Noorderlicht te zien. Dat was heel speciaal. We hadden een gezellige groep, de appartementjes waren prima in orde. De reisleiding deed zijn best. Al met al top!
We wilden nog een kleine wijziging…
We wilden nog een kleine wijziging doorgeven in onze boeking. Meteen geregeld en per mail bevestigd. Erg vriendelijke en behulpzame service!
Ik had nog vragen na het bezoeken van…
Ik had nog vragen na het bezoeken van de website. Werd keurig te woord gestaan.
3e keer weer heerlijk op vakantie met Estivant!!!!
Wij hebben nu voor de 3e keer onze vakantie geboekt bij Estivant. We hebben er nu al enorm veel zin in. Elke vakantie weer nieuwe mensen ontspannen ontmoeten in een prachtige omgeving en ondanks dat ik alleen ben met mijn zoon voelen we ons nooit alleen :) De kwaliteit van de accomodatie is prima alles is aanwezig, leuke acitiviteiten en ook leuke gezellige teams vormen jullie samen om ons een heerlijke vakantie te geven.
Al vaker meegeweest met Estivant
Al vaker meegeweest met Estivant. Nu de kinderen ouder worden willen ze nog steeds mee. Zou dit het laatste jaar zijn?! Ik hoop op weer een fijne vakantie met mooi weer!!!!!
Al 7 jaar op rij genieten. :)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.