Snelle bezorging, de klantenservice duurde wat langer. Wel meteen een mail dat ze mijn vraag hadden ontvangen maar het antwoord deed er wat langer over. Al met al een goede ervaring
Leia as opiniões dos outros
Ik heb een bordje "Garagepoort gesloten houden aub" laten maken en dat oogt netjes. De kostprijs was zeer schappelijk en het werd ook snel geleverd. Je kan zelf de tekst ingeven en een afbeelding toev... Ver mais
Telefonisch onbereikbaar en lukt ze in 2 weken niet om product af te leveren. eens maar nooit meer. AMATEURS Ik moet mijn mening veranderen, de telefonische onbereikbaarheid was een technisc... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
As pessoas também visitaram
Zeer makkelijk zoeken en bestellen
Zeer makkelijk bestellen en zoeken op de website. Alles wordt erg snel geleverd, en daarbij ook nog een top service en vriendelijke mensen.

Gewoon goed.
Er werd gedaan wat nodig was. Meer hoeft niet. Gewoon goed.

Servicegericht
Servicegericht. Meedenken en helpen bij een ietwat afwijkende bestelling.
Snelle levering.

Snelle en eenvoudige levering

Ik ben ontzettend tevreden
Ik ben ontzettend tevreden! Ik heb een aluminium bord met de naam van mijn bedrijf besteld en het werd verrassend snel geleverd. De kwaliteit is uitstekend en het bord is echt prachtig geworden. Daarnaast was de prijs ook nog eens erg aantrekkelijk. Bedankt voor de geweldige service en de snelle afhandeling. Ik kan jullie zeker aanbevelen!
Nahid Karimi

Resposta da ESV Sign & Safety Products
Ik had een vraag gesteld
Ik had een vraag gesteld, kreeg direct antwoord. Zeer klantvriendelijk!

Resposta da ESV Sign & Safety Products
Prima materiaal stickers en tang.
Stickers zien er degelijk uit, en tang werkt ook goed.
Alles keurig geleverd.

Resposta da ESV Sign & Safety Products
Goede service en goed advies zonder een…
Goede service en goed advies zonder een waslijst aan moeilijke vragen terug.
Praktisch en snel!

Resposta da ESV Sign & Safety Products
Lage prijs en snelle levering

Juiste product
De noodverlichting die ik besteld heb als vervanger, was precies de juiste. De installatie ervan was eenvoudig en de lamp werkt goed.

Resposta da ESV Sign & Safety Products
Ik ben heel erg snel en goed geholpen

Resposta da ESV Sign & Safety Products
snel ontvangen, goed product!

Resposta da ESV Sign & Safety Products
Geweldige service van ESVshop.
Tot 2 keer toe heeft ESV rolstoel etiketten, die niet door Postnl bezorgd werden opnieuw naar me opgestuurd.

Resposta da ESV Sign & Safety Products
Prima geholpen bij het bestellen
Prima geholpen bij het bestellen. Vlotte levering!

Resposta da ESV Sign & Safety Products
Bestelling snel binnen maar was…
Bestelling snel binnen maar was verkeerde geleverd.
Wordt snel op gereageerd en opgelost. Goede communicatie via mail !!

Resposta da ESV Sign & Safety Products
De bestelling liet even op zich wachten…
De bestelling liet even op zich wachten in verband met een back order maar vervolgens had ik alles binnen een dag ik huis. Top geregeld

Resposta da ESV Sign & Safety Products
Erg tevreden met mijn bestelling!
Erg tevreden met mijn bestelling bij ESVShop. De bestelling werd snel verzonden en alles was zorgvuldig verpakt. Je merkt dat er aandacht wordt besteed aan de afhandeling van de bestelling. Producten waren netjes en zoals verwacht. Zeker een aanrader!