ESV Sign & Safety Products Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle bezorging, de klantenservice duurde wat langer. Wel meteen een mail dat ze mijn vraag hadden ontvangen maar het antwoord deed er wat langer over. Al met al een goede ervaring

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb een bordje "Garagepoort gesloten houden aub" laten maken en dat oogt netjes. De kostprijs was zeer schappelijk en het werd ook snel geleverd. Je kan zelf de tekst ingeven en een afbeelding toev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden! Ik heb een aluminium bord met de naam van mijn bedrijf besteld en het werd verrassend snel geleverd. De kwaliteit is uitstekend en het bord is echt prachtig geworden. Daar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Telefonisch onbereikbaar en lukt ze in 2 weken niet om product af te leveren. eens maar nooit meer. AMATEURS Ik moet mijn mening veranderen, de telefonische onbereikbaarheid was een technisc... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

104 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

102 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hier zit een goed haakje aan

Het geleverde overtreft de verwachting . Prijs/kwaliteit klopt . De levering duurde wat langer dan verwacht ( warmte/vakantie)

11 de agosto de 2026

Hoi,
Bedankt voor je fijne review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs. We hopen je een volgende keer weer snel van dienst te mogen zijn!

Goed en snel

1 de agosto de 2026

Hoi,

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer!

Met vriendelijk groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelde stickers waren eenvoudig…

De bestelde stickers waren eenvoudig aan te maken en werden correct geleverd.

5 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Fijn dat het ontwerpen van de stickers zo soepel ging en dat alles kloppend is aangekomen.

Tot de volgende!

Prima service

Prima service

Heb ook gebeld en wat betreft super goed geholpen. Bestelling kwam volgens afspraak.

3 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Fijn om te horen! Fijn dat het bellen goed is opgepakt en dat de bestelling op tijd is aangekomen zoals afgesproken.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vreselijk

Vreselijk! Ik heb de verkeerde bestelling gekregen en er komt maar geen oplossing!

7 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Wat vervelend om te lezen dat je de verkeerde bestelling hebt ontvangen en dat de oplossing te lang op zich laat wachten, dat is niet de service die we willen bieden en dat spijt ons oprecht.

We willen dit zo snel mogelijk voor je rechtzetten. Zou je ons je ordernummer willen doorgeven via [e-mailadres/telefoonnummer], zodat we direct kunnen zien wat er is misgegaan en de juiste bestelling naar je onderweg kunnen zetten?

alles zeer goed verlopen

alles zeer goed verlopen, duidelijke site en perfecte levering zoals afgesproken.

6 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen!

Tot de volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met mijn bestelling

Heel blij met mijn bestelling. Snelle levering en goede kwaliteit!

30 de julho de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review, we zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de kwaliteit van je bestelling. Tot de volgende keer!

Klantvriendelijk

Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk, echter telefonisch wat lastig te bereiken maar via de digitale snelweg krijg je bijna binnen een dag een antwoord.

24 de junho de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Wat leuk om te lezen dat je ons klantvriendelijk vindt, dank je wel! We snappen dat het soms lastig is om ons telefonisch te bereiken, en we nemen dit zeker mee om dit te verbeteren. Fijn dat je via mail wel snel geholpen wordt, we doen ons best om daar altijd binnen een dag te reageren.

Bedankt voor je feedback!

Goede producten, snel geleverd

Groot assortiment met alle denkbare veiligheidsmarkeringen. Snel geleverd tegen een nette prijs.

2 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je het brede assortiment aan veiligheidsmarkeringen kon vinden wat je zocht, en dat de levering snel was en tegen een goede prijs. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Classificada 2 em 5 estrelas

Heb het pakketje nog niet ontvangen zou…

Heb het pakketje nog niet ontvangen zou 29 juli afgeleverd worden.

30 de julho de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Wat vervelend om te horen dat je het pakketje nog niet hebt ontvangen, terwijl de levering voor 29 juli stond gepland. We hebben je een verzoek gestuurd met de vraag om wat aanvullende gegevens de delen, zodat wij jouw bestelling erbij kunnen pakken en kunnen uitzoeken waar de zending blijft. Zodra we deze informatie van je ontvangen hebben, gaan we hier direct mee aan de slag. Onze excuses voor het ongemak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed en eerlijk antwoord op mijn…

Goed en eerlijk antwoord op mijn adviesvraag. Ook als het antwoord niet direct paraat was werd deze later alsnog duidelijk beantwoord.
Dank

23 de julho de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Fijn dat je een goed en eerlijk antwoord op je adviesvraag hebt gekregen, en dat we ook de vragen die niet meteen paraat waren alsnog goed hebben kunnen beantwoorden. Bedankt voor je review!

Kreeg geen factuur

Kreeg geen factuur, maar inmiddels is dit opgelost

14 de julho de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Fijn dat het inmiddels is opgelost! Excuses voor het ongemak met de factuur, en bedankt voor je review.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik vond de hesjes voor de prijs ideaal…

Ik vond de hesjes voor de prijs ideaal Ze waren mooi op tijd de lijnen op de rug in verband met de reflectie is iets anders geef kan. Maar over algemeen ben ik zeer tevreden bent wat ik heb ontvangen.

27 de março de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Fijn dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteit van de hesjes en dat ze op tijd geleverd zijn. Bedankt voor je tip over de plaatsing van de reflecterende lijnen op de rug, we nemen dit zeker mee. Fijn dat je over het algemeen zeer tevreden bent met wat je hebt ontvangen!

Kan niet beter

Alles correct verlopen. Snel geleverd.

24 de julho de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Wat fijn om te lezen! Fijn dat alles goed is verlopen en je product snel is geleverd. Bedankt voor je review!

Goed bedrijf

Goed bedrijf, waar veel mogelijk is.

23 de julho de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Dat is goed om te horen. Bedankt voor je fijne review!

Scherpe prijs
Goede kwaliteit

21 de julho de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Fijn om te horen! Bedankt voor je review over onze snelle levering, scherpe prijs en goede kwaliteit.

Classificada 1 em 5 estrelas

Er wordt niet gedaan wat wel toegezegd is

In maart is een credit nota toegezegd. Nu op 22-07 hebben wij die nog niet mogen ontvangen.

22 de julho de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Onze excuses voor het ongemak. Dat had niet zo lang mogen duren. Graag ontvangen wij jouw gegevens zodat wij het verder voor jou kan uitzoeken en oplossen!

Prima verwerking

Onze bestelling werd snel afgehandeld en geleverd, en het product was van goede kwaliteit. Ik zal er zeker in de toekomst weer kopen.

1 de julho de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Fijn om te horen! Bedankt voor je vertrouwen, we kijken uit naar je volgende bestelling.

Classificada 5 em 5 estrelas

een fout van mijn kant werd snel en…

een fout van mijn kant werd snel en kosteloos gecorrigeerd. Dank!

22 de julho de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Graag gedaan! Fijn dat we dat snel voor je konden oplossen. Bedankt voor je review!