Europosters.no Opiniões 456

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg bestilte en nøkkelring og en termos med Nuka-Cola-emblemer fra spillet Fallout. Nøkkelringen er pen og av god kvalitet. Termosen er derimot ikke funksjonell og er defekt. Det er en sprekk i bunn... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Endelig fått varen jeg bestilte og nå henger den på veggen i ramme😃👏🏻 Pakka blei feil sendt til samme sted to ganger. Posten påstod at leverandør hadde skrevet postnummeret feil, men det var det... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Flotte plakater til opprinnelig grei pris. Dessverre tilkom priser for toll og moms så det ble betraktelig dyrere enn ønsket. I tillegg tok det ganske så lang tid før produktet ankom da det ble sendt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte og fikk 2 postere og 2 rammer samtidig, med rask levering uten å betale toll, eller noe andre problemer. Enten tar alle andre feil eller så hadde jeg flaks. Stor-fornøyd med produktene. Pakke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de posters
  2. Loja de lembranças
  3. Designer de interiores

Escrito pela empresa

Siden 1999, har Europosters blitt en av de største selgere av postere, veggtapeter og veggkunst. Nå samarbeider vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vårt utvalg finner du de vakreste velkjente malerier i tillegg til helt nye kunstverk fra moderne kunstnere. Vi trykker også gledelig dine egne bilder, og, etter ditt ønske, vil vi også ramme inn bildene dine i rammer av høy kvalitet. Vi elsker virkelig interiørdesign, likevel glemmer vi ikke nerder og musikkfans som vi hele tiden utvider vårt tilbud av postere, kopper, t-skjorter, samlefigurer og annde lisensierte produkter og gaver for.

KAMPANJE 3+1 GRATIS

Escrito pela empresa

Nyhet: Vi gir bort postere uten kostnad!
Bestill 3 valgfrie produkter fra vårt utvalg og velg en poster uten kostnad! Denne kampanjen gjelder alle produktene i vårt utvalg. I tillegg kan du kombinere dem som du ønsker! For eksempel, hvis du bestiller en t-skjorte, en kopp og en nøkkelring, vil du få med en valgfri poster uten ekstra kostnad. Rabatten vil automatisk vises i handlekurven hvor den billigste posteren (når du bestiller 3 valgfrie produkter til) vil bli trukket fra totalen. #+1 kampanjen gjelder også hvis du har 8 eller 12 produkter i din bestilling. Du får 6+2 postere eller 9+3 postere uten kostnad. Kampanjen gjelder også for allerede nedsatte varer. Merk: Kun en poster kan mottas uten kostnad, ikke et trykk eller bilder på bestilling.

100% fornøydgaranti

Du har opp til 365 dager på å returnere varene - ett helt år!

Du har opp til 365 dager på å returnere varene - ett helt år!
Din tilfredshet er det viktigste for oss. Vi har derfor utvidet returretten til 365 dager. Ikke nøl med å kjøpe. Dersom bestillingen ikke oppfyller dine forventninger, er det bare å sende varen tilbake, og vi vil refundere eller bytte varene.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg bestilte en nøkkelring og en termos…

Termosen er derimot ikke funksjonell og er defekt. Det er en sprekk i bunnen, og væske lekker ut gjennom denne.
Termosen kan i praksis bare brukes som en dekorativ gjenstand og stå på en hylle.

16 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Fikk ikke pakken som avtalt

Fikk ikke pakken som avtalt. Jeg bestilte i god tid før jul. På Europosters’ nettside sto pakken som levert, mens Posten, som opererer i Norge, opplyste at de aldri hadde mottatt pakken og at den fortsatt er i transitt.
Jeg forsøkte å kontakte kundestøtte for å finne ut av saken. Jeg fikk beskjed om at de skulle undersøke dette, men deretter ble det helt stille. Jeg spurte senere om pakken ville rekke frem før jul, men har fortsatt ikke fått noe svar, så jeg regner med at det er liten sjanse for det.

3 de dezembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais