Har lige modtaget den første sending fra Smartble. Alt var som ønsket. Jeg vil helt sikkert benytte mig af mit nyoprettede abonnement fremadrettet, det vil helt sikkert gøre min hverdag nemmere. Det... Ver mais
A empresa respondeu
Vi købte én puslepude på siden, fra Layette, som bare er helt perfekt. Vi købte derefter en anden puslepude på en anden side, men kvaliteten kunne slet ikke måle sig med den vi købte her på siden.... Ver mais
A empresa respondeu
Vandt en konkurrence afholdt af smartble.dk på Facebook. Modtog i dag pakken med 2 måneders forbrug af bleer samt nogle lækre overraskelser. Sød og venlig personale! Vil klart anbefale at handle hos s... Ver mais
Fantastisk kundeservice! Jeg ringede da jeg var i tvivl om min ordre ville komme inden barnedåb om 4 dage! Medarbejderen fra eventyrland, forsikrede mig om at pakke ordren med det samme og sende de... Ver mais
"Der var engang” begynder et eventyr med og eventyrbarn.dk er også et nyt og spændende eventyr for os. Vi forhandler ikke prinser, prinsesser og overdådige slotte, men nøje udvalgte produkter til din baby og små poder, men også mor og far.
Vinkelvej 199, 8800, Viborg, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Hurtig levering og gode produkter til rimelige priser.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Havde et problem med mit ordre, og kundeservice har været meget hjælpsom. Klar anbefaling til at handle med dem.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Produkterne var helt i top. (købte en pude og dyne fra cocoon)
Det virkede dog lidt forvirrende at skulle overføre penge til et firma registeret på mobilepay som en trælast, når jeg købte en dyne. Og så skulle jeg lige læse ordrebekræftelse et par gange før jeg fangede at jeg selv skulle overføre penge på mobilepay og det ikke var integreret på deres hjemmeside.
Men udover de små teknikaliteter så har jeg intet dårligt at skrive:)

Resposta da Eventyrbarn.dk
Meget tilfreds .varen kom faktisk inden for et døgn, efter jeg havde bestilt

Resposta da Eventyrbarn.dk
Overskuelig hjemmeside, hvor det er nemt at finde de produkter, man ønsker at købe.
Hurtig levring er også et plus

Resposta da Eventyrbarn.dk
Hurtig levering og god vejledning til den Kapok babydyne jeg købte.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Det er min første gang at handle fra Smartble.dk, og jeg blev ret glad for Skatieskootien, jeg fik købt til min lillesøster. Hun blev ellevild.
God levering og godt kvalitet.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Hurtig dejligt og nemt at gå til - hurtig levering💪🏻

Resposta da Eventyrbarn.dk
Produktet blev pakket nærmest med det samme, og var på vej til mig. Jeg valgte DAO fordi jeg troede de var hurtigst, skulle nok have valgt GLS, da det tog nogle dage med levering. Det er dog ikke firmaets skyld, da de havde pakket min ordre inden for en halv time. Kan klart anbefales.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Fik tilsendt en vare jeg pakkede ud af emballagen men ønskede at sende tilbage hvilket jeg gjorde i original emballage men der hvor emballagen var tapet sammen var der en lille ‘skade’ på pappet hvilket resulterede i at varen ikke kunne returneres! Jeg fatter ikke hvordan jeg skulle kunne gøre brug af de 14 dages returret når varen ingen gang må pakkes ud og puttes tilbage i original emballage.. Køber aldrig noget her igen!!!

Resposta da Eventyrbarn.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.