Jeg sendte end mail og spurgte ind til en varer der var udsolgt, og fik svar med det samme. Da varen kom på lager igen bestilte jeg med det samme og den kom dagen efter. Jeg kan kun give mine varmeste... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi købte én puslepude på siden, fra Layette, som bare er helt perfekt. Vi købte derefter en anden puslepude på en anden side, men kvaliteten kunne slet ikke måle sig med den vi købte her på siden.... Ver mais
A empresa respondeu
Har lige modtaget den første sending fra Smartble. Alt var som ønsket. Jeg vil helt sikkert benytte mig af mit nyoprettede abonnement fremadrettet, det vil helt sikkert gøre min hverdag nemmere. Det... Ver mais
A empresa respondeu
Vandt en konkurrence afholdt af smartble.dk på Facebook. Modtog i dag pakken med 2 måneders forbrug af bleer samt nogle lækre overraskelser. Sød og venlig personale! Vil klart anbefale at handle hos s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
"Der var engang” begynder et eventyr med og eventyrbarn.dk er også et nyt og spændende eventyr for os. Vi forhandler ikke prinser, prinsesser og overdådige slotte, men nøje udvalgte produkter til din baby og små poder, men også mor og far.
Informações de contacto
Vinkelvej 199, 8800, Viborg, Dinamarca
- Kontakt@eventyrbarn-aps.dk
- eventyrbarn.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Hurtig levering, fin instruktion ved tilbagelevering.
Pengene ført tilbage med det samme.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Hurtig levering af det bestilte produkt…
Hurtig levering af det bestilte produkt til en god pris.

God oplevelse
Vi havde bestilt en skoletaske, men den var desværre ikke stor nok Vi returnerede den selv på deres adresse, og dagen efter havde vi fået pengene retur - dejligt

Resposta da Eventyrbarn.dk
Den bestilte vare var præcis som…
Den bestilte vare var præcis som forventet, og til en god pris.
Jeg ved at mit kommende barnebarn vil få utroligt meget glæde af hendes nye dyne med kapokfyld.

Kapok madras, babylift
Hurtig ekspedition, fin vare men sendt i en meget stor emballage. Unødvendigt i forhold til indholdet.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Hurtig levering og alt var som det…
Hurtig levering og alt var som det skulle være.

Høj kundeservice
Høj kundeservice. Hurtig tilbagemelding. Hurtig levering. Gode priser med prisgaranti. Overskuelig hjemmeside.

God hjemmeside
Smartble havde den billigste Cocoon kapokdyne på markedet. Det var nemt at bestille den på deres hjemmeside, den blev leveret superhurtigt. Jeg er meget tilfreds.
Som nethandel skal være: Hurtig og effektiv
Som nethandel skal være: Hurtig, effektiv og varerne er præcis som beskrevet og forventet
Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god kundeservice, da vare gik i stykke kort tid efter brug.

Resposta da Eventyrbarn.dk
God service. Reklamation foregik uden problemer. Kan klart anbefalet.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Hurtig behandling af min ordre.
Hurtig behandling af min ordre.
Webshoppen er nem og overskuelig

Resposta da Eventyrbarn.dk
Hurtig levering, lækre ting til billigere penge
Der gik et par dage, så fik jeg ordren. De er rigtig fine. Dejligt at spare nogle penge også!

Billigst på pricerunner
Opdagede hjemmesiden fordi de havde en vare, og de dukkede op som værende de billigste på pricerunner.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Hurtig levering og gode produkter til…
Hurtig levering og gode produkter til rimelige priser.

Rigtig god kundeservice!
Havde et problem med mit ordre, og kundeservice har været meget hjælpsom. Klar anbefaling til at handle med dem.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Produkterne var helt i top
Produkterne var helt i top. (købte en pude og dyne fra cocoon)
Det virkede dog lidt forvirrende at skulle overføre penge til et firma registeret på mobilepay som en trælast, når jeg købte en dyne. Og så skulle jeg lige læse ordrebekræftelse et par gange før jeg fangede at jeg selv skulle overføre penge på mobilepay og det ikke var integreret på deres hjemmeside.
Men udover de små teknikaliteter så har jeg intet dårligt at skrive:)

Resposta da Eventyrbarn.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.