Expertfix Opiniões 197

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var inde hos Expertfix, da min telefon ikke virkede efter en reparation i Tyskland, som desværre ikke var udført ordentligt. Derfor tog jeg til Expertfix for at få telefonen fikset korrekt. Jeg fi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse. Jeg skulle have fikset en knækket skærm og min hjemknap. Jeg droppede bare ind og afleverede telefonen, som var klar 25 minutter efter. Manden bag butikken taler ikke perfekt d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eneste sted i Aarhus, der kunne skaffe en ny og original skærm til min google pixel mobil, da den gik i stykker, og jeg med panik stod med en helt sort skærm, der intet kunne. Det gik både hurtigt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde fået en vandskade der gjorde min telefon knap kunne tænde; fejlen blev hurtigt udbedret, men skærmen var desværre i stykker i den ene side. Dette blev fikset på 20 minutter og jeg modtog glimr... Ver mais

Informações sobre a empresa

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Virkelig god oplevelse hos Expertfix

Virkelig god oplevelse hos Expertfix! 🙌

Jeg fik repareret min telefon hurtigt og professionelt, og servicen var helt i top. Ejeren var venlig, ærlig og forklarede tydeligt, hvad der skulle laves, og hvad det ville koste. Min telefon virker nu som ny, og prisen var også meget fair.

Kan klart anbefales, hvis man har brug for hurtig og pålidelig reparation af sin telefon!

14 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse. Personen, der arbejdede der, var meget smilende, og det tog ham slet ikke lang tid at fikse min telefon. Jeg anbefaler jer at få repareret jeres telefon hos ham

23 de fevereiro de 2026

Min telefon faldt i sneen

Min telefon faldt i sneen
I går faldt min telefon i sneen. Jeg var så bange for at den ikke vil tænde igen, fordi der er data jeg skal have ude fra den. Denne butik har virkelig reddet mig. Kan klart anbefales.

16 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

For et års tid siden fik jeg fikset en…

For et års tid siden fik jeg fikset en s20 ultra.. i dag da jeg tog min mobil ud af mit case faldt bagsiden spontant af... Han havde været inde under den og fikse noget og jeg har haft problemet med at mit kamera lige siden, så dog bort fra det fordi jeg ikke magtede... men det kunne ikke fokusere lige siden han makkede i den og nu ser jeg det han har gjort, under det cover er den helt smasket til i lim....

Jeg vil ikke anbefale denne butik, prøv et andet sted!

10 de junho de 2025
logótipo da Expertfix

Resposta da Expertfix

Hej. Tak fordi du skriver og deler din oplevelse.

Vi bliver selvfølgelig kede af at læse, at du ikke har haft en god oplevelse, og det tager vi altid alvorligt. Vi vil altid gerne have muligheden for at kigge på en sag og finde en løsning, mens det stadig er aktuelt. Det er svært for os at vurdere og tage stilling til noget, der først bliver nævnt et år senere. Hvis kameraet har haft problemer lige siden reparationen, ville vi virkelig gerne have haft besked på det tidspunkt.

Når det er sagt, kan vi ikke genkende det, du beskriver. Vi bruger ikke lim i vores reparationer på den måde, du nævner. Vi bruger specielle materialer, som er egnet til mobiltelefoner.

Er du sikker på, at butikken du besøgte hedder Expertfix? Der findes også andre butikker med lignende navne.

Vores intention er aldrig at sende en kunde ud ad døren med et problem, og vi står inde for det arbejde, vi laver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt, billigt og god kundeservice

Rigtig nemt og billigt. Fik en helt smadret skræm fikset på under 45 min. Og enormt god kundeservice. Ville ønske at jeg havde kendt til den før, kommer ihverfald selv til at bruge den fremover.

6 de janeiro de 2026

Anbefaling

Venlig, hurtig og vidende betjening. Fik løst mit problem med det samme. Varm anbefaling!

22 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais