Extend Your Beauty Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Første gang i mange jeg har fået lavet extensions efter dårlig oplevelser, Helle har styr på sit arbejde og jeg fik påsat rigtig flot extensions på mit meget tynde og fine hår. Helle er ærlig og e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har i dag fået påsat nyt hår, som altid flot arbejde , og altid meget professionel hvis man ønsker yderligere vejledning 😉 mit hår holder virkelig længe, god kvalitet , denne gang 11 mdr siden... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Har nu brugt min første bøtte silikone mix hårkur, tak for denne opfordring!!! Nu har jeg bestilt hårkur, og balsam. Den er jeg spændt på at prøve. Næste gang må jeg prøve dine extensions.

Informações sobre a empresa

1. Cabeleireiro unisexo
  2. Salão de beleza

Escrito pela empresa

Professionel hårpåsætning af hair extensions i Aalborg. Få desuden lavet lash lidt eller tandblegning hos Extend Your Beauty. Hos mig er du som kunde i centrum og jeg sikrer mig, at du går ud af døren med et flot resultat som du er tilfreds med. Jeg tilbyder de fleste metoder i Nørresundby

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

35 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Har nu brugt min første bøtte silikone…

15 de julho de 2026

Hej Emma.
​Tusind tak for de utrolig søde ord! Det gør mig simpelthen så glad.
​Jeg håber, du bliver mindst lige så glad for din nye balsam, og jeg vejleder gerne af extensions en dag!
Helle

Perfekt

Har nu været ved dig 2 gange, er vild med det. Du er dygtigt !!! Er max tilfreds med mit nye hår ❤️. Ses igen om 8 uger ☀️

7 de julho de 2026

Tak for din anmeldelse Gitte ❤️

Kæmpe anbefaling

Jeg var hos Helle for første gang i dag.
Jeg har selv haft extensions i over 10 år, og ordner mit hår selv, derfor har jeg en del erfaring, og så kan jeg sommetider være en smule kritisk ift at få sat det i hos andre.
Jeg har en god blanding af gamle hårfarver i mit hår, og er nok ikke den nemmeste at finde et match til, dette var Helle ærlig om inden vi satte hår i, og sørgede for vi havde afstemt om der skulle noget i, når der ikke kunne garanteres 100% match med farverne. Jeg sagde selv ja til at give det et skud alligevel og det endte med at blive SÅ flot og passe perfekt! Jeg er SÅ glad for hvor flot det blev. Hun var helt nede på jorden, nem at snakke med og vi fik nogle gode snakke om hår og pleje undervejs. Kvaliteten af håret virker god, og afhænger generelt meget af plejen af det, som jeg fik en masse gode råd om også. Og sidst men ikke mindst så er det virkelig en god pris for både hår, kur, og påsætning.
Jeg ved i hvert fald hvor jeg vil benytte mig af at få ordnet hår i fremtiden, når jeg ikke selv gider.
Kan kun give en kæmpe anbefaling. det er meget tydligt at hun ved hvad hun laver ☺️☺️

2 de julho de 2026

Hej Maja
1000 tak for din fyldestgørende anmeldelse. Glæder mig til at se dig igen 🥰

Super dygtig og professionel

Super dygtig og professionel, samt et flot resultat. Kan varmt anbefales, jeg kommer helt sikkert igen👍

25 de junho de 2026

Hej Tina

Tak for din fine anmeldelse, håber at se dig i klinikken igen ❤️

Classificada 1 em 5 estrelas

1 Stjerne

1 Stjerne

Jeg er desværre meget skuffet over både kvaliteten af håret og den efterfølgende kundeservice.

Mine extensions har kun været påsat i cirka 2 uger, men håret filtrer voldsomt sammen og er meget svært at holde pænt. Derudover har to forskellige frisører forsøgt at sætte håret på, uden at det har holdt ordentligt. For at udelukke fejl i påsætningen har jeg efterfølgende fået præcis samme metode med hår fra en anden leverandør, og det holder uden problemer. Derfor mener jeg ikke, at problemet skyldes frisørerne.

Jeg har været i dialog med ejeren, Helle, og fremlagt min oplevelse, men der har ikke været villighed til at finde en løsning. Der er hverken tilbudt refusion, delvis refusion, ombytning eller anden form for kompensation, selvom håret efter min mening ikke lever op til den kvalitet, man bør kunne forvente.

Jeg har billeder, der dokumenterer hårets tilstand efter meget kort tids brug.

På baggrund af min oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale at købe extensions herfra.

Vh. Sofie

Svar på besked.

Du lyver helt ekstremt andet går og samme metode virker.. sjov alle med dårlige anmeldelser får af vide de lyver i deres direkte dialog med dig. Håber andre læser dette

21 de junho de 2026

​Hej sofie
​Tak for din feedback. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse, men jeg må desværre erklære mig uforstående over for flere af de ting, du beskriver her, da de ikke stemmer overens med den dialog, vi reelt har haft.
​Først og fremmest vil jeg gerne præcisere, at jeg udelukkende har solgt håret via min webshop – jeg har ikke påsat dine extensions. Da du kontaktede mig privat, handlede din henvendelse udelukkende om, at dine extensions gled ud efter få dage. Du nævnte intet om, at håret skulle filtrere, eller at du havde testet med en anden leverandør.
​I mine 14 år i branchen har jeg aldrig oplevet – og rent fagligt er det en mekanisk umulighed – at selve hårets kvalitet kan være skyld i, at extensions glider ud af en fletning eller en microring. Det skyldes altid eksterne faktorer som f.eks. dit hår struktur, efterpleje (brug af for tunge produkter ved bindingspunkterne) eller selve påsætningsteknikken.
​Netop fordi jeg gerne ville hjælpe dig med at finde frem til årsagen, tilbød jeg faktisk at gå i direkte dialog med de frisører, du siger du har brugt , for at sparre med og vejlede dem i forhold til produktets påsætning. Det tilbud ønskede du desværre ikke at tage imod.
​Som webshop står jeg 100% inde for kvaliteten af vores produkter, og vi håndterer naturligvis reelle produktfejl. Men vi kan af princip ikke tilbyde refusion eller ombytning på et produkt, der har været påsat og taget i brug, når problemet bunder i påsætningen eller efterplejen, og ikke i selve varen.
​Vi ønsker altid at hjælpe vores kunder bedst muligt – hvilket mit tilbud om professionel sparring med dine frisører også viser – men vi må også trække en klar grænse, hvor fagligheden taler imod en produktfejl.

Da du nu har redigeret dit opslag og tilføjet yderligere ved at kalde mig en løgner herinde, må jeg blot henvise til vores skriftlige beskedudveksling. Heri fremgår det sort på hvidt, at din klage udelukkende omhandlede, at håret gled ud, samt mit skriftlige tilbud om at sparre direkte med dine frisører. Vi gemmer naturligvis altid denne dokumentation. Vi ønsker dig alt det bedste fremover, men betragter sagen som afsluttet herfra.
Helle, Extend Your Beauty

Classificada 5 em 5 estrelas

Første gang jeg kom til Helle i Extend…

Første gang jeg kom til Helle i Extend your Beauty. Helle giver en professionel rådgivning og efterfølgende behandling, hvor jeg fik blejet tænder og det blev så flot, hun fik endda lysnet imellem tænderne som var svært for mig og få væk. Hun er ærlig og ikke en penge maskine. Jeg har allerede booket andre behandlinger hos Helle.

17 de junho de 2026

Hej Ditte
1000 tak for din anmeldelse, den sætter jeg stor pris på ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Første gang i mange jeg har fået lavet…

Helle er ærlig og er god til at give vejledning i forhold til at holde sine extensions.

Super god oplevelse, er meget tilfreds med mit nye flotte lange hår. Ville helt klar anbefale hende hvis folk skal have lavet extensions ❤️😍

2 de junho de 2026

Resposta da Extend Your Beauty

Tak for din fine anmeldelse af min klinik og mit arbejde 🥰

Det blev virkelig også en lækker farvekombination vi fik lavet der 🙏

Intet mindre end fantastisk

Intet mindre end fantastisk. Jeg fik for et par måneder siden extensions hos Helle for første gang i min nu tredje alder, kan man vist godt sige.😀 i dag fik jeg dem flyttet op for 1.gang.
Jeg er extremt tilfreds med resultatet og den meget kyndige vejledning man får hos Helle, hun er så dygtig og meget erfaren. Håret er en fremragende kvalitet til mit tynde, fine scandinaverhår. Det ser helt naturligt ud, og end ikke mine døtre har opdaget mine extensions. De tror bare at jeg spiser vitaminpiller😀 jeg er så tilfreds og kan varmt anbefale Helle.
Lis Guldhammer

29 de maio de 2026

Tak Lis . For din uddybende og skønne anmeldelse 🙏

Classificada 3 em 5 estrelas

Ok levering

Ok levering . Men selve produktet shampoo med silikone , som skulle udfylde hårstrå , så det ikke er så flyvsk , er ikke bedre end andre produkter til billigere pris .

1 de maio de 2026

​Hej Tina,
​Mange tak for din anmeldelse og din feedback omkring leveringen.
​Det ærgrer mig naturligvis, at du ikke føler, at shampooen lever op til dine forventninger sammenlignet med billigere alternativer. Når det kommer til pleje af flyvsk hår og det at give håret mere fylde/tyngde, så er shampooens primære opgave at rense håret og åbne hårstrået, så det er klar til pleje, særligt velegnet til extensions. MIn erfaring er, at en shampoo sjældent kan stå alene, hvis man ønsker en mærkbar forandring af hårstrukturen. For at opnå den fulde effekt af silikonen og de plejende ingredienser – så de rigtigt kan "udfylde" og forsegle hårstrået – kræver det ofte en efterfølgende balsam eller hårkur i samme serie. Det er her, man for alvor får tæmmet de flyvske hårstrå.
​Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte, så jeg kan vejlede dig i, hvordan du får det bedste ud af produktet.
Helle Hansen, extendyourbeauty.dk"

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Hun gjor et godt stykke arbejde , jeg er en meget tilfreds ny kunde som ville komme igen og er virkelig glad for resultatet 🤩 mvh Nadia

7 de maio de 2026

Hej Nadia
000 tak for din fine anmeldelse , den sætter jeg stor pris på.
Håber at se dig igen i klinikken 🥰

Perfekt

Hold da op noget lækkert hår! Og hurtig levering, trods det har været påske. Ikke nok med det, så har jeg modtaget nogle prøver på noget hår treatment, hvor er det bare god stil 😍🤌🏼 og som om det ikke var nok, så fik jeg endda en mega kær tegning fra Emily med i prisen, hvor blev man glad. Jeg glæder mig til, at få håret i! 🥰

9 de abril de 2026

Hej Amalie
1000 tak for din fine anmeldelse af både levering og produkt ♥️
Ja Emily , min datter synes lige du skulle have en tegning med på pakken 🤭

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan på ingen måde anbefales

Kan på ingen måde anbefales. Jeg var så uheldig natten til min aftalte tid, at blive indlagt på sygehuset og fik ikke min tlf med på sygehuset, så fik skrevet fra facebook om at rykke tiden. Helle prøvede selv dagen før og rygge tidspunkt, og alligevel var der ingen forståelse, ingen ny tid men flere sms med advarsler om inkasso og en mobileanmodning fra helle om jeg skylder 1600. Så hvis sygdom eller andet livsvigtifr så glem alt om empatu og forståelse

20 de fevereiro de 2026

Hej Mille.
​Tak for din feedback. Jeg er ked af din oplevelse, men jeg må korrigere de faktuelle fejl i din anmeldelse.
​Du er ikke blevet sendt til inkasso. Jeg har blot fremsendt en opkrævning på det gebyr, der altid opstår ved udeblivelse uden afbud. Selvom du ikke overholdt min afbudspolitik (som kræver besked via mail eller SMS i god tid og en bekræftelse herpå), har jeg valgt ikke at gå videre med sagen eller rykke for beløbet efterfølgende.
​jeg stod med en tom tid i 3 timer, og jeg modtog først din forklaring på sms længe efter jeg havde sendt en opkrævning. Som enhver anden forretning er jeg nødt til at fakturere for den tid, jeg har afsat og ikke har kunnet give til andre kunder. Jeg tabte en stor omsætning på de afsatte 3 timer.
​Jeg har udvist stor forståelse ved netop ikke at lade sagen overgå til inkasso, på trods af de manglende overholdte aftaler.
​Jeg ønsker dig fortsat god bedring.
​De bedste hilsner
Helle

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig kompetent og god oplevelse

Jeg syntes det var en virkelig god oplevelse. Jeg har ikke tidligere fået lavet extension, men Helle tog sig god tid og var super god til at forklare om muligheder, farvevalg og vedligehold. Vil virkelig anbefale hende også som nybegynder inden for dette emne.

23 de março de 2026

Hej Lena
Mange tak for din fine anmeldelse ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Som altid havde jeg igen en skøn…

Som altid havde jeg igen en skøn oplevelse hos Helle.
Jeg kommer altid derfra med det flotteste hår og har haft en hyggelig stund. Jeg er fuldt ud tilfreds

11 de março de 2026

Tak for din anmeldelse ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse, fordi jeg fra starten følte mig tryg og det var en meget professionel behandling. Jeg fik forklaret løbende, hvad der skulle ske og hvilke produkter der blev brugt til behandlingen.
De bedste anbefalinger til Extend your beauty. 😊

9 de março de 2026

Hej Annemette
Mange tak fordi du deler din oplevelse hos mig , det sætter jeg stor pris på ❤️

Meget dygtig og sød,

Meget dygtig og sød,

4 de fevereiro de 2026

Tak Heidi 🥰

Jeg sætter stor pris på din anmeldelse
Mvh Helle

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais