Endnu en gang giver jeg med glæde 5 stjerner til Toftild. Smarte, behagelige hovedbeklædninger og dag til dag levering. "Beauty oil" er en fantastisk olie, der beroliger en irriteret hovedbund. Jeg... Ver mais
A empresa respondeu
Jamen det er bare så nemt at anmelde Toftild Frederiksberg, jeg har Frederikke fast, men de er hamrende dygtige alle Ladies, ja det er som at gå på café får en dejlig kop kaffe eller flere, og håret... Ver mais
A empresa respondeu
Toftilds produkter er uforholdsmæssigt dyre, fragten er dyr og deres returpolitik er rigid. De vil ikke tage en fuldstændig ubrugt paryk retur kun 2 måneder efter køb. Det virker ubarmhjertigt at sl... Ver mais
A empresa respondeu
Flotte og lækre turban m.m. Jeg har købt flotte turban, små tørklæder og en skøn hat, der skærmer for solen. Kvaliteten er i top. Hurtig levering 🙏☀️❤️ alt forløb perfekt! Billeder på Mormorswal... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Toftild Alternativt Hår hjælper vi mennesker med at genfinde følelsen af selvtillid, tryghed og livskvalitet gennem professionelle hårløsninger. Vi har mange års erfaring inden for parykker, toupeer, hair toppers og specialdesignede hårløsninger til både kvinder og mænd, der oplever hårtab af forskellige årsager. Det kan være som følge af kemobehandling, alopecia, stress, sygdom, medicin eller naturligt hårtab. Vi tilbyder et bredt udvalg af parykker og hårdele i både ægte hår, fiberhår og moderne high heat-fibre, som giver et naturligt og flot resultat. Vores mål er altid at finde den løsning, der passer bedst til den enkelte kundes ønsker, behov og livsstil. Mange bliver overraskede over, hvor naturligt moderne fiberhår ser ud i dag. Hos Toftild handler det ikke kun om hår – det handler om mennesker. Vi møder alle kunder med forståelse, diskretion og nærvær i trygge omgivelser i vores butikker i Aalborg, Aarhus og på Frederiksberg. Vi ved, hvor stor betydning håret har for identitet og velvære, og derfor gør vi os umage for at skabe en god og personlig oplevelse fra start til slut.
Budolfi Plads 9, 9000, Aalborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Altid god og professionel betjening, smilende og venlige

Resposta da Toftild Alternativt Hår
Flotte og lækre turban m.m.
Hurtig levering 🙏☀️❤️ alt forløb perfekt!
Billeder på Mormorswalkin på Instagram ❤️

Resposta da Toftild Alternativt Hår
Anne min frisør hun er bare så sød og hjælpsom ❤️

Resposta da Toftild Alternativt Hår
Godt udvalg og god kvalitet. Lidt i den dyre ende, men jeg synes, de er det værd. Jeg har tre turbans/tørklæder - alle fra Toftild. De er bare bløde og behagelige.

Resposta da Toftild Alternativt Hår
Fuldstændig enestående oplevelse med valg af toupe og tilklip. Venligt og kompetent personale og super lækre produkter. Jeg har decideret fået mit liv tilbage!

Resposta da Toftild Alternativt Hår
Jeg var inde hos toftild for 3 uger siden og få lavet toupe som mand på 27. Det var en fantastisk oplevelse jeg fik. Frisøren var virkelig rar og fortalte alt hvad jeg havde brug for at vide. Jeg kan kun anbefale at kigge på et hårsystem hvis de vil prøve at have hår.

Resposta da Toftild Alternativt Hår
Alt var helt strålende fra Toftild….
Kun at jeg er norsk så blir litt dyrt for oss pga valuta. Ellers topp service!

Resposta da Toftild Alternativt Hår
Lækkert stof, det bedste, men jeg mangler en video om hvordan man sætter huen/tørklædet rigtigt. Fin levering god hjemmeside

Resposta da Toftild Alternativt Hår
Skønne produkter der lever helt op til mine forventninger. Elsker at bruge dem til mit hår.

Køber mine “øjenbryn” her. Er super tilfreds. Kan jeg anbefale 😊

Resposta da Toftild Alternativt Hår
Bestilte to stativer til mine hatte og de er så fine 👍god ide min datter fik
Kan varmt anbefales til hatte også

Resposta da Toftild Alternativt Hår
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.