Goede instructie, handig opbergdoosje. Wel las ik in het pakket dat ik het beste een reinigingsmiddel kan kopen dat jullie aanbieden. Misschien nog als suggestie doen bij de aankoop online?
Leia as opiniões dos outros
Ik kon makkelijk mijn zwembril op sterkte laten maken zaterdag besteld en was dinsdag binnen zeer snel geleverd! En natuurlijk netjes verpakt met de sterkte netjes gemarkeerd in de bril aangezien deze... Ver mais
Brilletjes vreten in mijn neus en zijn doordat bepaald niet comfortable. Ik heb ze ingespoten en naa de derde keer gebruik beslagen ze toch… Jammer…
Het zijn eenvoudige brillen (bijv ongetint bij geslepen lenzen), maar van een uitstekende kwaliteit en pasvorm. Zelfs als de lenzen bijna ondoorzichtig geworden zijn door het gebruik is de rest nog ui... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Singel 310, 1016AE, Amsterdam, Holanda
- 020-6221223
- info@eyequa.nl
- eyequa.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Vlotte bestelling en levering.
Vlotte bestelling en levering.
Onderwater zicht aan gunstige prijs!
Bestelling duikbril op sterkte EyeQua
Overzichtelijk website goede service snelle verzending en juiste duikbril op sterkte gekregen met opberg doosje.
Goede qualiteit product met bescherm laag tegen beslaan van binnenkant glas wat ook prima werkt. Zeer tevreden hierover.
Super goed geholpen
Super goed geholpen bij het uitkiezen van een bril met de juiste sterkte. Top service
Top bril voor prima prijs
Top bril voor prima prijs. Service wat je mag verwachten van een webshop. Snel en geen geneuzel.
Prima zwembril winkel
Prima winkel. 2 zwembrillen op sterkte besteld. Afmetingen kloppen wel. Binnen 1 dag gestuurd.
Zeer snelle levering.
Nooit gedacht dit product bestaat
Nooit gedacht dit product bestaat, en service zijn perfect, snel geleverd.
Tweede bril besteld
Tweede bril besteld. Zit prima, kijkt prima, onze zoon kan weer (met goed zicht) zwemmen!
Eerder bezorgd dan verwacht, goed product..
Eerder bezorgd dan verwacht, fijn product.
Brilletjes vreten in mijn neus en zijn…

Resposta da EyeQua
Persoonlijke service waar je een glimlach van krijgt..
Maureen,
hartelijk dank voor de goede service. Bril weer compleet. Je raakt er toch aan gehecht hé.
Groeten uit Terneuzen
Coen de Bakker

Resposta da EyeQua
Quick and efficient service
Quick and efficient service. Delivery costs were a bit high considering it was delivered to Belgium. Would be good if the website wasnt only in Dutch, it could reach a wider markey.
Snelle levering, de volgende dag nog. En direct antwoord op de vraag die ik stelde via de mail. Heel fijn!
Zwembril kwijtgeraakt tijdens vakantie
Zwembril kwijtgeraakt tijdens vakantie. Eyequa (naam staat op het doosje) gemaild
en gevraagd of ze de sterkte van de glazen ( die ik 4 jaar eerder had gekocht) nog wisten. Bleek zo, zodat ik nieuwe bril kon bestellen op vakantieadres