Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik snap niet dat de huisarts je doorstuurt naar zo'n bedrijf. Nadat ik een paar keer bij een VAKKUNDIG optometrist ben geweest een doorverwijzing naar Eyescan gekregen nadat we de beoordeli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima contact. Fijn dat het via je eigen opticien kan lopen. Hierdoor snelle controles. Alles goed gegaan. Een extra controle gehad, maar bij eigen opticien dus makkelijk. Fijne mensen in kliniek. Goe... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

2,5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

174 opiniões

Commercieel bedrijf binnen een Ziekenhuis

Ik snap niet dat de huisarts je doorstuurt naar zo'n bedrijf.
Nadat ik een paar keer bij een VAKKUNDIG optometrist ben geweest een doorverwijzing naar Eyescan gekregen nadat we de beoordelingen van de optometrist hadden doorgestuurd.
Bij Eyescan werden de ogen "gemeten" à la lopende band en het oordeel was al gemaakt : 2ml oogdruppels a€105 . Kassa. Maar met de metingen van de optometrist die iets heel anders had geconstateerd (waar we voor kwamen) werd niets gedaan .
Triest........

Update....

Na 1 (één) dag gebruik van de druppels pijnlijke ogen ,ontstoken en uitslag.
Na 3 (drie) dagen bellen eindelijk iemand aan de lijn en er werd gezegd dat er dan maar mee gestopt moest worden (DUH)
KASSAAAA....
Dus gooi dat ampulletje van €105 maar weg .
Eyescan = EYESCAM !

19 de fevereiro de 2026

Eyescan Ede

Eyescan Ede
Ik ben zeer tevreden! Vriendelijk en kundig team, oogarts, verpleegkundigen, anesthesiologen en receptioniste.
Goede uitleg en voorbereiding, ook op papier.
Top!

3 de março de 2026

Niet nakomen afspraken

we naar binnen geroepen. Blijken we een intake te krijgen van iemand die naar mijn idee geen medisch professional is aparte vragen ongeconcentreerd en straalde geen kennis uit. Niveau secretaresse, gelukkig was dit niet de arts. Wat minder gelukkig was dat we hierna terug in de wachtkamer moesten. We zouden snel opgeroepen worden maar na een half uur nog niet gebeurd. Melden ons bij de balie, ongeïnteresseerde en geïrriteerde indruk. Er zijn nog een aantal mensen voor u en we lopen uit. Gevraagd hoe veel lopen jullie uit. Na veel vijven en zessen kwam er geen duidelijk antwoord. Toen expliciet gevraagd welk tijdstip er wel in de behandelkamer nu zat. Afspraak van 09.30. Wij hadden een afspraak om 10.15, dit zou dus betekenen nog drie kwartier wachten en uiteindelijk 2 uur later dan afgesproken geholpen worden. En dit zonder enige informatie of excuus of uitleg. Totaal gestoord. Reactie van de mensen aan de balie was er nauwelijks toen ik zei dat ze mn afspraak uit de boeken konden halen en toen ik aan gaf dit belachelijk te vinden. Geen excuses niets. Als ik de reviews en reacties lees kan ik alleen maar concluderen dat het daar aan de orde van de dag is. Personeel is murw. Standaard is daar nul. Verleen alsjeblieft geen zorg als je de weelde niet kunt dragen.

Geen respect slechte dienstverlening.

18 de fevereiro de 2026

Eyescan beverwijk top kliniek

Geopereerd door drs.JJG Beerthuizen.wat ben ik blij met de operaties aan mijn ogen(staar)Heel lief personeel en stellen je echt heel erg gerust.En drs.JJG Beerthuizen is een hele kundige man,heeft mij door deze operatie heen geholpen.En zeer geslaagd.Al gelijk vlak na de operatie kon ik al beter zien en na een paar uur ging ik alle kleuren weer zien en werd alles al heel snel scherper.Dankjullie wel alle lieve mensen die mij zo goed en aardig hebben geholpen,voor de goede zorgen en ook de nabehandelingen.Ik kan iedereen deze kliniek aanbevelen want is echt heel goed.En ik was echt wel bang maar je wordt zo vriendelijk geholpen.Top oogkliniek

12 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Eerst tweemaal in handen gevallen van…

Eerst tweemaal in handen gevallen van optometristen. Zij sloegen volstrekt de plank mis. Voor optometristen ga ik niet naar een oogkliniek. (Is kennelijk wel verdienmodel van deze kluniek.) Ben vervolgens geholpen door oogarts Mazure. Deze dame heeft geen omgangsvormen, is direct (op het botte af) en zat er bij mij inhoudelijk ook nog eens naast. Ik ben doorgestuurd naar lumc. Maar niet voor het onderzoek dat volgens haar zou moeten plaatsen.

24 de novembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

normaal heb ik niet te klagen maar…

normaal heb ik niet te klagen maar vandaag aan eye scan emmen aan de telefoon gaat te buiten je word aangesproken met je voor je uitgesproken ben worddehoorn erop gegooit een klant spreek je niet aan met jeik heb nooit klachten maar vandaag als je geen zin heb in het werk dan moet je ander werk gaan zoekenvrolijkheid was ver te zoeken aan de telefoon ze was opdringerig

1 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet bepaald vriendelijk aan de…

Niet bepaald vriendelijk aan de telefoon en reageren niet op email. Consult nog niet gepland maar voelt niet prettig. Jarenlang goede ervaringen bij oogpoli Dijklander, dus het lijkt erop dat de samenwerking met Eyescan geen verbetering is. Bij voorbaat al jammer. Geeft geen vertrouwen.

5 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

The medical staff was extraordinary

The medical staff was extraordinary. The nurse who welcomed the patients and began the prep work was incredibly patient and thorough. She put everyone at ease. The doctor was also very thorough, explaining the procedure as it happened. He also has a soothing and calming voice. You feel that you are in good hands.

5 de novembro de 2025

Opgepast !!

Echt hele slechte ervaring met mijn moeder gehad in Hoofdorp !! Moeder had een te hoge oogdruk .steeds terug komen en andere oogdruppels voorschrijven!! Toestand werd alleen maar slechter . Uiteindelijk in Rottterdam Oogziekenhuis terecht gekomen doordat me moeder dat zelf ging regelen ! Was helaas al te laat is al aan rechteroog bijna blind ! Andere oog proberen ze nog te redden door direct te gaan opereren! Schandalig dat zo een commerciële tent met mensen omgaat !! Geld geld geld !!! U bent gewaarschuwd!!!

31 de outubro de 2025

Complicaties na routinehandeling

Ik heb vaker ogen laten druppelen voor diagnostisch onderzoek, maar deze partij wist het voor elkaar te krijgen dat ik een week lang dubbel heb gezien.

Daarvoor en daarna is dat nooit voorgekomen. Ik geloof niet in toeval.

De datum betreft iets dat ongeveer vijf jaar geleden is, maar dat kan je niet instellen.

21 de outubro de 2024

Zeer geduldig

Omdat mijn vriendin niet kan horen, was er heel veel geduld en uitleg. Fantastisch zoals zij behandeld is.

21 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

20 september een Brochure aangevraagd…

20 september een Brochure aangevraagd voor lens vervanging bij staar. In de brochure staan de toeslag prijzen van premium lenzen ,in mijn geval multifocale lenzen voor een prijs van 2250 euro per 2 . Afspraak gemaakt en gevraagd wat de kosten zijn ,3350 euro was het antwoord.Ik vertel over de prijs in hun brochure die ik heb ontvangen, ja die is per 1 september verhoogd en we hebben nog geen nieuwe brochure ‘s daarom heeft u een oude gekregen. Er viel niet over de brochure prijs te praten. Mijn advies kijk uit bij deze kliniek de prijzen in hun brochure zijn niet de prijzen die ze de patiënten berekenen als ik niets gevraagd had dan was mijn rekening 1100 euro hoger geweest dan ze communiceren.

17 de outubro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Opzich goede en snel onderzoek

Opzich goede en snel onderzoek. Maar tijdens bezoek heb ik verkeerde info verschaft. Was in de veronderstelling dat ik het rechteroog al eerder het probleem had gehad en nu links ook. Na verificatie met mijn opticien bleek dat het probleem wel al eerder in het linker oog zat. Gebeld met eyescan. Uitgelegd, zegt die vrouw wat wilt u dat ik hiermee doe? Nou misschien vermelden in het dossier en de arts nogeens raadplegen. Zegt ze hoeft niet, maakt geen verschil. Als het erger word kunt u terug bellen en kijken we of het nodig is om u door te verwijzen naar het umc. Dus ik zeg mevrouw het gaat om mijn ogen he..... Beetje vreemde gang van zaken eerlijk gezegd.

15 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben voor na kontrole bij eyescan…

Ik ben voor na kontrole bij eyescan voor mijn linkeroog, maar had meer aan dacht voor mijn rechteroog die nog moest gebeuren. Ze vond het niet nodig nog kom maar in juli terug terwijl de oogarts het wel nodig vond. Ga maar naar de opticien voor een nieuw bril, de opticien zij dat ik 6 weken na de operatie pas mocht. Dus wat nu. Dat een niet oogarts het besluit mag veranderen. Bellen is niet mogelijk wachttijd van 1 uur maar opgehangen.

8 de setembro de 2025

Slechte survice

Slechte survice
Luisteren niet naar de klachten
Zou er nooit meer heen gaan
Baggeren oogartsen in terneuzen
Nog nooit zo slecht

19 de agosto de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Geen vast protocol en gehaast

Recent bij Eyescan Utrecht mijn 2e oog laten opereren. Opvallend vond ik het verschil in proces.
- 1e oog 4x gedruppeld, 2e oog 2x
- 1e oog geen sticker op de wang, 2e oog wel
- 1e oog oxazepam gekregen, 2e oog niet.
- 1e oog geen infuusnaaldje aangeboden, 2e oog wel.
Ik begrijp niet waarom er niet 1 werkwijze/protocol is.

Tijdens de 2e operatie stond ik stijf van de stress. Het was pijnlijk. De oogarts verergerde het door te zeggen: U zou mij helpen door mee te werken… Er was kennelijk geen tijd om mij even tot rust te laten komen.

21 de julho de 2025

waardeloos!

In april 2025 ben ik naar dit ziekenhuis doorverwezen door mijn huisarts.
De assistente heeft allerlei foto’s e.d. gemaakt (een aardige dame).
Echter heb ik de specialist (drs. Zuure) max. 8 seconden gezien: hij stond bij de uitgang toen ik weg ging en zie “tot volgend jaar”. Om weer gecontroleerd te worden.
Ik kreeg geen aandacht en geen enkel woord gesproken met hem. Hij vroeg niet wat mijn zorgen waren en wat aan de hand was met mij ogen enz.
Waardeloos!
Inmiddels heb ik mij dossier bij Eyescan teruggevraagd en naar een ander ziekenhuis gegaan.

Inmiddels heb ik mij dossier bij Eyescan teruggevraagd en naar een ander ziekenhuis gegeaan.

16 de abril de 2025

Geen aanrader

Geen aanrader, het personeel is onbeschoft en onprofessioneel! Ik bracht familie heen voor een keuring en stoorde me erg aan de dame aan balie, ze gedraagt zich als iemand die geen geduld heeft, niet op haar plek zit, en niet het vermogen heeft om met mensen om te gaan.

10 de julho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.