Memira by Bergman Clinics Opiniões 63

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Behandeling Trans-PRK + Crosslinking Resultaat is goed en het herstel valt reuze mee. De wachttijden tussendoor waren alleen wel aan de lange kant, en de procedure van het laseren (dus wat gebeurt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Clínica especializada

Ervaar de vrijheid van een leven zonder bril of contactlenzen. Al meer dan 20 jaar helpen wij mensen aan scherp zicht door middel van ooglaseren, lensvervanging en voorzetlenzen. Memira by Bergman Clinics maakt gebruik van een groot aantal technieken, waarvoor verschillende soorten apparatuur en werkwijzen vereist zijn. Welke behandelmethode het meest geschikt is voor uw ogen, is afhankelijk van de eigenschappen van uw ogen en uw verwachtingen. Tijdens een uitgebreid vooronderzoek onderzoeken wij voor u of uw refractieafwijking gecorrigeerd kan worden en welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

63 opiniões

Zeer tevreden over staaroperatie

Ik ben buitengewoon tevreden over de staaroperatie die ik heb ondergaan. Van begin tot eind ben ik voortreffelijk geholpen. Ik had een bril met min 13. Ik heb nu 120 procent zicht. Hoef alleen een lichte leesbril te dragen. De operatie zelf viel me enorm mee. Snel en pijnloos en ik had direct een veel beter zicht.

13 de janeiro de 2026

Resposta da Memira by Bergman Clinics

Dank voor het compliment! Goed te horen dat u zo tevreden bent met onze service en natuurlijk met het resultaat van de behandeling. ^Romy

Classificada 5 em 5 estrelas

Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?!

Wat een verademing! De SMILE-behandeling duurde echt maar 30 seconden per oog. Supersnel, pijnloos en voorbij voordat ik het doorhad. Het personeel was ontzettend vriendelijk, nam rustig de tijd en beantwoordde al mijn vragen, ik werd van begin tot eind goed geïnformeerd.

Het herstel ging ontzettend snel. De eerste dag na de operatie, met name de eerste 2 uur, had ik wel een branderig gevoel, maar dat hoort nu eenmaal zo. Daarna nam het ongemak gelijk af. De volgende dag kon ik al zelf autorijden en buiten wandelen (uiteraard met een zonnebril). Na een week of twee was douchen weer als vanouds; in de eerste twee weken deed ik wel voorzichtig rondom mijn ogen wassen. Alle informatie over de nazorg en procedure werd mij tijdig gestuurd waardoor ik ook alles heb kunnen lezen.

Achteraf gezien is het zonde van al die jaren dat ik in twijfel en angst heb gezeten. Ik had dit veel eerder moeten doen. Als je twijfelt: doen!

Memira by Bergman Clinics, team Amsterdam, hartelijk dank!

15 de janeiro de 2026

Resposta da Memira by Bergman Clinics

Dank voor het compliment! Goed te horen dat u zo tevreden bent met onze service en het resultaat van de behandeling.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed resultaat, uitleg had wat beter gekund.

Behandeling Trans-PRK + Crosslinking

Resultaat is goed en het herstel valt reuze mee. De wachttijden tussendoor waren alleen wel aan de lange kant, en de procedure van het laseren (dus wat gebeurt er wanneer) had wat beter mogen worden uitgelegd. Ik ging liggen en alles gebeurde eigenlijk gewoon en er werd me verteld wat te doen. Had dit graag van tevoren gehoord.

31 de março de 2026

Resposta da Memira by Bergman Clinics

Goedemorgen, wat goed om te horen. Bedankt voor het compliment en de feedback. Uiteraard nemen wij dit mee. ^Sanne

Classificada 1 em 5 estrelas

Linker oog is zeer slecht geworden na…

Linker oog is zeer slecht geworden na de behandeling

10 de março de 2026

Resposta da Memira by Bergman Clinics

Goedemorgen, bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te lezen dat de ervaring bij Memira niet gelopen is zoals verwacht. Wij komen graag met u in contact om de situatie te bespreken. Mocht dit ook op prijs gesteld worden ontvangen wij graag de contactgegevens in een privébericht. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. ^Romy

Een top ervaring bij Memira

Een top ervaring bij Memira. Heb een ICL behandeling gedaan en ben erg fijn geholpen door de medewerkers van Memira, met name het team van Amsterdam was hier geweldig in. Bedankt voor alles en voor jullie zorg! Dus zeker een aanrader!

25 de março de 2026

Goedemorgen Marco, wat goed om te horen. Bedankt voor het compliment. ^Sanne

Classificada 5 em 5 estrelas

Trifocale implantlenzen is een spannende TOP ervaring

Trifocale implantlenzen is een spannende ervaring maar uiteindelijk zeker het avontuur waard!

Na vele brillen voor 40 jaar en lastig meekijken op beeldschermen, presentaties en andere was het tijd voor een betere oplossing. De bril was prima maar belemmerend in mijn werk, sport en andere.
Dus na onderzoek en meer keer bellen met de geduldige Memira besloot ik te gaan voor trifocale lezen waar je op zeker aan moet wennen. De natuurlijke lenzen zijn weggehaald met de laser en de lensjes zijn geplaatst met de hand. Dat is spannend en lijkt op een omgekeerde vaas met water van onder bekeken en onscherp beeld. Na de behandeling zag ik wel wat maar wazig en de volgende dag was dat weg (zicht goed terug en dan begint het wennen (de hersens moeten dat beeld omzetten). Je ziet niet alles gelijk scherp, als je blijft kijken naar onscherp plopt ineens scherp beeld op en zo verder. (over het algemeen zie je gewoon goed, maar gras is dat groen en je ziet pas later in tijd sprietjes bijvoorbeeld. Dat is wennen en accepteren maar dat is het echt waard.

Er volgen meer test momenten en na mijn laatste controle alles ok en erg scherp van dichtbij tot veraf. Veraf bleek er geen extra test mogelijkheid meer (dat is maximaal) dichtbij is er nog 1 exceptioneel klein regeltje wat ik bijna kan lezen en voor 90% van de mensen niet gelezen kan worden zonder vergrootglas.

Mijn lenszakje was ruimer (dikte) de lens krijgt dan ruimte en de eerste avond zie je vuurwerk met ogen dicht, slapen is dan een uitdaging, maar dat is 1 nacht geweest. Ik heb 1 oog wat iets droger was, dat verhelpt Hylo Dual en Micellair oogwater (3 weken gebruikt om dode oogcellen te verwijderen (na Memira bezoek en hun constatering).
Ik heb 3 maanden niet gesport, gezwommen en ouderwets gewassen, bij slapen wel met de oogklepjes op geslapen en naderhand een vuurwerk bril de eerste 2 maanden). Dat is uiteindelijk een eigen keus, maar gaf mij meer goed gevoel. Voor de rest ging alles vanzelf.

Ik beveel het iedereen aan, het is zeer spannend en je moet rekening houden met 1 jaar wennen, maar echt top en hoop dat het zo blijft. Zonder bril in het leven is enorm wennen, maar ook daar kom je overheen ….

2 de dezembro de 2025

Resposta da Memira by Bergman Clinics

Goedemiddag, wat goed om te horen. Bedankt voor het compliment. ^Ellen

Classificada 3 em 5 estrelas

Resultaat toch teleurstellend

Prima ontvangen voor een lensvervanging. Mijn wens was: geen bril meer nodig hebben en dat is helaas niet gelukt. Ik had het fijn gevonden als dat vooraf verteld was. Ik heb vriendinnen die echt geen bril meer nodig hebbend lensvervanging. Ik heb wel een paar extra controles gehad. De uitleg was: deze lenzen zijn dunner als de eigen lens waardoor er vocht tussen zit. Dat veroorzaakt een minder zicht. Heel jammer! Uiteindelijk kost dit toch 8000 euro. Als met al toch een teleurstelling. Ik heb nu een leesbril nodig +1,5 en dus ook een leeszonnenbril. Dat wa nou net niet de bedoeling. Carla van Ruiten

12 de maio de 2025

Resposta da Memira by Bergman Clinics

Fijn om te lezen dat u goed door ons ontvangen bent. Echter jammer te lezen dat u de informatie niet goed doorgekregen heeft en het resultaat wat tegenvalt. Mocht u het op prijs stellen kunnen we u nog telefonisch benaderen om dit te bespreken. Graag ontvangen wij dan uw contactgegevens in een privebericht.

ICL behandeling

Ik heb de hele ICL behandeling, van begin tot eind, als ongeloflijk prettig ervaren. Het hele team is is zo warm en fijn, dat je je helemaal kan overgeven aan hun goede zorgen.
En dokter de Jager is fantastisch!! ze verteld gedurende het proces wat ze doet, is heel vriendelijk en werkt super nauwkeurig. Ik ben heel erg blij dat ik mijn ICL behandeling bij Memira heb gedaan.
Dankjulliewel!

11 de março de 2026

Resposta da Memira by Bergman Clinics

Goedemiddag, wat goed om te horen. Bedankt voor het compliment. ^Romy

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb gister de smile behandeling…

Ik heb gister de smile behandeling gehad. Gedurende de aanloop naar de behandeling was iedereen in contact zowel fysiek als telefonisch ontzettend vriendelijk, geduldig en begripvol. Omdat ik niet in de buurt woon is er een hotelovernachting op 5minuten afstand aangeboden, dit was erg fijn en gaf comfort, na de ingreep kon ik direct rusten en herstellen in het hotel.
Ondanks de spanning zijn alle randvoorwaarden super wat vertrouwen gaf om de behandeling aan te gaan. Bedankt allemaal.

3 de março de 2026

Resposta da Memira by Bergman Clinics

Dank voor het compliment! Goed te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Wij wensen u een spoedig herstel.

Goede en kundige service

Het personeel is allemaal super vriendelijk en kundig. Je wordt goed meegenomen in de stappen die je ondergaat.

12 de fevereiro de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit had ik veel eerder moeten doen!

Na een aantal controles vooraf en een gesprek met de arts zijn op 24 november mijn lenzen vervangen door bifocale implantaten. Het zicht op afstand was na een dag perfect en na twee dagen was ook mijn zicht op de korte afstand helemaal scherp. Inmiddels weer twee controles verder en alles verloopt perfect. Dit besluit had ik veel eerder moeten nemen!
Het hele proces bij Memira is heel prettig verlopen. Ik werd goed geïnformeerd over de mogelijkheden en over de procedure. Metingen werden in alle rust uitgevoerd en er was volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Buitengewoon professioneel!

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Memira by Bergman Clinics

Dank voor dit mooie compliment! Zo goed te lezen dat u blij bent met het resultaat van de behandeling en met onze service.

Na ruim 40 jaar binnen +/- 30min van mn bril af

Op aanraden van mn opticien moest ik maar eens de stap naar een oogarts gaan maken. De afwijking aan mn ogen was dusdanig (o.a. cilinder) dat een lensvervanging mijn wereld wel eens zou kunnen veranderen. Vanaf de eerste contacten tm de werkelijke behandeling ben ik geweldig geholpen, geadviseerd en begeleid. Ook de backoffice heeft echt "op verzekeringsgebied" hun beste beentje voor gezet. 7 januari "de code oranje dag in Nederland" is de behandeling door dokter de Jager uitgevoerd. Super ontspannen en relaxed met haar team werd ik geholpen. Het proces werd stap voor stap verteld en uitgevoerd. Nu een week later op controle geweest en het resultaat is bizar. Ik kan zonder bril verder. Mezelf in de spiegel zien, lezen zonder hulpmiddelen. Echt een aanrader als het binnen je mogelijkheden ligt.

7 de janeiro de 2026

Deskundig en ervaren

Zorgvuldigheid, deskundig, goede begeleiding en onderzoek. En uiteindelijk prachtig resultaat.

8 de janeiro de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Een goede realistische uitleg bij de…

Een goede realistische uitleg bij de intake en een goede begeleiding tijdens en na de behandeling .
Ik het iedereen aanraden

6 de janeiro de 2026

Aardig personeel

Aardig personeel, weinig wachtijd, goeie begeleiding

30 de dezembro de 2025

Resposta da Memira by Bergman Clinics

Dank voor het compliment en een hele goede jaarwisseling gewenst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel tevreden met de voorzetlenzen

Ik ben heel tevreden met de voorzetlenzen! De operatie viel reuze mee, dr. De Jager is heel fijn, ze praat je door de operatie heen, geeft aan wat je waarschijnlijk voelt of ziet en voordat je het weet is het alweer voorbij! Dag erna kon ik alweer volledig functioneren. Geen bril meer nodig!

11 de setembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over het resultaat en over de zorg die ik ontving.

Ik gaf Bergman Clinics Memira vijf sterren. Ik kreeg daar een transpericabele laseroperatie op 1dec en het hele traject liep opvallend soepel. Ik voelde geen pijn. Dat gold meteen na de behandeling en bleef zo tijdens de volledige hersteltijd. Het team dacht actief mee over elke stap. Ze bewaakten mijn gezondheid zorgvuldig. Ze gaven duidelijke uitleg bij elke vraag. Ze stonden altijd klaar wanneer ik iets wilde weten. Deze aanpak gaf veel vertrouwen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en over de zorg die ik ontving.

1 de dezembro de 2025

Resposta da Memira by Bergman Clinics

Hartelijk dank voor het compliment! Ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met het resultaat van de behandeling en de service.

Top.

Aantal maanden geleden Femto LASIK behandeling gehad. Altijd last gehad van de bril, zicht was nooit helemaal ideaal. Nadien stabielere visus, zelfs voorbij wat het met de bril was.

Het duurde wel even voordat de behandeling kon beginnen, maar dat lag meer aan het wisselende beeld met metingen en de bril/opticien waar ik heen ging. Als je last hebt van je bril, zou ik dit zeker overwegen.

1 de setembro de 2025

Super!!

Hele fijne begeleiding van a tot z. De behandeling viel reuze mee en het herstel is spoedig verlopen. Ontzettend fijn om geen lenzen of bril meer te hoeven dragen. Echt een aanrader!

20 de outubro de 2025

Resposta da Memira by Bergman Clinics

Dank voor het compliment! Wat heerlijk dat u kunt genieten van uw heldere zicht en blij bent met onze service en het resultaat van de behandeling.

Classificada 2 em 5 estrelas

Nabehandeling zeer slecht na lensi…

Nabehandeling zeer slecht na lensi plantaat ineens zwarte vlekken en floaters....belconsult komen ze niet na, als je belt, praten ze door je vraag heen dat voor 9300 euro?!!!
Schandalig! Rechtsbijstand zal dit overnemen,

1 de dezembro de 2025

Resposta da Memira by Bergman Clinics

Beste mevrouw Alosery, het is vervelend om te lezen dat u dit zo bij Memira ervaart. Afgelopen vrijdag is er contact geweest met u, op het door u aangevraagde tijdstip, door de behandelend oogarts. Daarin is uitgelegd waarom de floaters op dit moment nog niet behandeld kunnen worden en besproken dat dit na wat langere tijd wel tot de mogelijkheden behoort middels een vitrectomie, deze behandeling valt dan gewoon onder vergoeding. Mocht u deze uitleg nogmaals willen horen laat u dit dan aan ons weten dan nemen wij opnieuw contact met u op.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.