Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde ett xbox one spel men tydligen strulade något med mailen så fick flrst ingen kod. Men fick tag i support ganska snabbt som var trevlig och problemet blev löst så jag fick min kod till maile... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sidste uge købte jeg gear til diablo 2, fik kun halvdelen af det som jeg bestilte på begge ordre! Ham som skulle give mig mit gear skrev jeg mange gange til uden held! Dette er desværre 3 gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin oplevelse, var ret skeptisk i starten. Har lavet tre forskellige køb, Max 5 minutters ventetid fra transaktion til koden lå i mail. Fine priser, hurtig levering og alle steam koder virkede :)

Classificada 5 em 5 estrelas

God og nem hjemmeside. Hurtig bekræftelse af ordre. Vi havde et enkelt spørgsmål som blev svaret stort set indenfor et par minutter og vel og mærke sent Fredag aften. De er virkelig 'på bolden' og ops... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de jogos de vídeo

Escrito pela empresa

EZGAME® er din pålidelige portal til digital spilunderholdning. Vi præsenterer et omfattende udvalg fra platforme som Steam, Origin, Uplay og Epic Games. Vi skiller os ud ved at kombinere alsidige spilmuligheder med konkurrencedygtige priser. Ønsker du action, eventyr eller strategi? Vores bibliotek har noget for enhver smag. Med vores øjeblikkelige 24/7 levering er dit næste spileventyr altid inden for rækkevidde. EZGAME® står for kvalitet, hurtighed og tillid. Vi er ikke kun en butik; vi er en oplevelse. For dybere dyk, skarpere priser og ubegrænset spilglæde, vælg EZGAME®.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke installer spilet kan ikke…

Kan ikke installer spilet kan ikke forstå man ikke laver en nemmer guide til det samt link

21 de julho de 2024

Hej Niels

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med at installere spillet. Vi anbefaler, at du kontakter vores supportteam, som hurtigt kunne have hjulpet dig med at løse problemet.
Vores support er tilgængelig hver dag fra 10:00 til 17:00, og vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige service.

Vi håber, at vi kan hjælpe dig med at løse dette problem, og at du vil give os en chance til i fremtiden.

Manglende vare

Blev lovet cd key efter køb og den er ikke kommet endnu. Dårlig salgstrick.

- har skrevet til support, gjorde jeg allerede efter en halv time ordre nummer 13824

4 de julho de 2024

Hej Daniel

Du må meget gerne kontakte vores support, da vi umiddelbart hverken kan se nogen henvendelse eller ordre fra dig under dette navn.

Mikkel

Har det dårligt

Synes det er skammeligt at man skal sidde og vente i 2 timer på en Nøgle til et spil og venter stadig. Men sjovt nok er penge trukket på ens konto men igen nøgle har dog fået ordrebekræftelse på at spillet et købt og en fin mail fra Anders fra Supporten og Ezgame om hvor glad han er for jeg er tilmeldt deres nyhedsbrev.. men sjovt nok ingen nøgle til mit spil.. Så hvis jeg kunne ville der være 0 stjerner til EZGAME her fra..

4 de julho de 2024

Hej Zinnia

Beklager oplevelsen du har haft dig.

Vi opdaterede vores ordresystem d. 03/07 - 04/07, hvor din ordre blev placeret. Vi var derfor nødsaget til manuelt at levere spillet.

Næste gang må du gerne kontakte vores support, så vi kan hjælpe dig direkte der.

Håber at du er kommet godt i gang og har forståelse for at vi også skal vedligeholde vores system.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke Øjeblikkelig levering efter køb!

Øjeblikkelig levering efter køb?
Det vil jeg bestemt ikke kalde det..
Har købt keys mange andre steder, og koden ligger altid i indbakken indenfor max 5 minutter.
Men ikke hos EZgame

3 de julho de 2024

Hej Xander

Beklager oplevelsen du har haft dig.

Vi opdaterede vores ordresystem d. 03/07, hvor din ordre blev placeret. Vi var derfor nødsaget til manuelt at levere spillet som tog 30 minutter.

Classificada 2 em 5 estrelas

Langsomt og intet svar

I skriver at man skal kontakte jer hvis ikke man har modtaget sit produkt efter 30 minutter, så det gjorde jeg to gange over 1 time. I skriver man får svar efter et par minutter pr. E-mail, men jeg fik intet svar. Så læste jeg at i skriver i har livechat via Facebook, men når man kontakter jer der får man et autosvar hvor i skriver, at i besvare henvendelser indenfor 24 timer, det ikke særligt “live chat”.

Nu har jeg fået min nøgle efter 2,5 timer, men stadigvæk intet svar på mine 3 forsøg på at kontakte jer.

God dag.
Mvh Sean

25 de junho de 2024

Hej Sean

Beklager ventetiden, du oplevede. Du skulle meget gerne også have modtaget et svar fra os pr. e-mail og selvfølgelig modtaget din licens.

2,5 time er selvfølgelig for lang tid at vente, men vi arbejder hurtigst muligt på at besvare alle henvendelser, og normalt foregår det hele heldigvis automatisk.

Rigtig god fornøjelse med spillet :-)

Synes det er skammeligt

10 de junho de 2024

Hej Ken

Jeg beklager meget forsinkelsen med din nøgle. Jeg er glad for at høre, at du har modtaget spillet nu. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig igennem og fik det man skulle!

Hurtig igennem og fik det man skulle!
Helldivers 2 kom lige til mailen.
Nemt og overskueligt website.
Billigere end gennemsnittet i DK endda.
Kommer helt sikkert igen 👍🏻

Med venlig hilsen!

14 de março de 2024

Ett skurkföretag!

Ett skurkföretag!

Jag beställde och betalade för "Shadow of The Tomb Raider Definite Edition" den 22 februari.

Den 28 februari får jag koden till "Tomb Raider: Definitive Edition" ett spel jag inte beställt och som jag redan har.

Jag mailade omedelbart och påtalade att de skickat kod till fel spel.

Nu får jag inte mina pengar tillbaka förrän de lyckats sälja koden till någon annan.

Hej Anders

Helt värdelöst att jag ska behöva vänta på att få tillbaka pengarna för ett spel som jag ej har beställt, nu är det ju tur att jag var vaken nog för att se att ni gjorde fel innan jag han använda koden.

28 de fevereiro de 2024

Hej Rikard,

Tack för att du hör av dig och berättar om din upplevelse. Vi har nu upprättat ett ärende för att hantera din situation, och vi vill gärna refundere hela beloppet för din order. För att kunna göra detta behöver vi dock först bekräfta att den skickade licensen inte har använts. Detta kan ta mellan 5 till 10 arbetsdagar. Vi beklagar verkligen felet som uppstått och vill försäkra dig om att du kommer att få din order refunderad, förutsatt att allt står rätt till. Tack för din förståelse och tålamod under denna process.

Venlige hilsner

Svindler af rang

Svindler af rang !

Jeg har bestilt en cd key, som ikke kan bruges til andet end at navigere rundt i menuen. Jeg har betalt over 400, for noget der ikke virker = falsk markedsføring !
Jeg skal nu til at købe spillet igen, =40 euro, igennem spillets egen hjemmeside, som er det eneste sted du kan købe det, hvor det virker.

Det drejer sig om escape from tarkov.

Gør jer selv den tjeneste ikke at spilde jeres penge i denne svindelbiks !

24 de fevereiro de 2024

Hej Lars/Casper,

Jeg beklager dybt de problemer, du har oplevet med dit køb. Vi tager din situation alvorligt og vil gerne hjælpe dig med at løse problemet hurtigst muligt.

Jeg har svaret dig via vores chat og venter på detaljer om fejlen, så vi kan tilbyde en passende løsning. Venligst kontakt os snarest muligt via chat eller e-mail.

Vi er her for at hjælpe dig, og ser frem til at gøre dit køb til en positiv oplevelse.

Rigtig god søndag.

Mvh. Mikkel

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais