Købte Alu fælge + dæk. Stort udvalg. God pris. Hurtig levering hvor man ikke behøver være hjemme. Rigtig god emballering af varene. Alt hvad jeg havde brug for fulgte med og passede perfe... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har bestilt 4 fælge incl. dæk hos Fælgonline.dk. Jeg var i tvivl omkring hvilket dæk der ville være bedst for mig, og kontaktede derfor butikken. Jeg fik en grundig vejledning i hvilke vinterdæ... Ver mais
A empresa respondeu
Min DS3 skulle have nogle OZ alufælge, men var i tvivl om den rigtige ET størrelse. Spurgte FælgOnline til råds, fik svar senere samme dag, bestilte fælgene og mindre end 24 timer senere stod de hjemm... Ver mais
Har købt 4 alufælge. Fik mail dagen efter bestillingen med oplysning om at de ville blive leveret den kommende dag. Fragtmanden ringede, som jeg havde bedt om, ca. 1 time før ankomst. Fælgene var sol... Ver mais
A empresa respondeu
Hos FælgOnline.dk bestræber vi os på at give dig som kunde den bedste købsoplevelse på nettet. Vort personale har 25 års erfaring med salg af dæk og fælge, derfor kan vi altid give dig den bedste vejledning i, hvilke produkter der netop passer dig bedst når sikkerhed og kørsels komfort kommer i første række. FælgOnline.dk er lokaliseret i Aarhus, Fredericia og Middelfart. Hvad kan vi gøre for dig?
Mandal Allé 9B, 5500, Middelfart
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Hurtig levering, god vejledning og produktet lever helt op til forventningen!
Kan klart anbefales!
Bestilte søndag aften, levering tirsdag morgen. Super service og nem hjemmeside
Bestilte fælge med dæk og monteret med forkromede ventiler. Modtog så 4 ventiler med post uden forklaring. Da jeg ringede for at få en forklaring, så blev jeg behandlet som om jeg kun var til besvær. Jeg måtte selv kunne få monteret de forkromede ventiler på et lokalt dækcenter var beskeden. Jeg fik dog fremsendt et sæt låsemøtrikker gratis. Som kompensation. Sagen slutter ikke her får også sendt forkerte møtrikker. Så der nu der ene af gevindstykkerne på bilen så ødelagt. Bliver dog lovet af få de rigtige fremsendt gratis. Det er virkeligt flot
Helt klart et sted jeg ikke kommer til at handle igen
Hurtig levering og fuld tilfredshed
Upåklagelige levering og produktet er som beskreven. God service og priser.
Varene blev leveret efter 2 arbejdsdage
Faelgonline.dk reklamerer med prisgaranti. Og den service leverer de til perfektion. Jeg sender en mail til deres kundeservice om aftenen, næste dags morgen ligger der et svar tilbage om at de har sænket prisen til samme niveau.
Dæk og fælge monteret var leveret 2 dage efter i forsvarlig indpakning.
Generelt en rigtig god oplevelse og helt klart et sted der kan anbefales til andre!
Super telefonsupport og ekstrem hurtig levering. Bestilte ved middagstid og næste morgen kom fragtmanden med mine nye fælge. Det kan ikke gøres bedre!

Resposta da FælgOnline.dk
Jeg bestiller en fælge på fælgeonline.dk kl. 21. ti minutter efter har jeg ordrebekræftelse. Dagen efter får en bekræftelse på at ordren er afsendt fra deres lager og vil være hos mig 1 til 2 dage, men da jeg kommer hjem fra arbejde er fælgen kommet. Se sådan skal det gøres.

Købte Alu fælge + dæk.
Stort udvalg.
God pris.
Hurtig levering hvor man ikke behøver være hjemme.
Rigtig god emballering af varene.
Alt hvad jeg havde brug for fulgte med og passede perfekt (bolte, afstandstykker etc.)
Dækkene var kun et par måneder gamle (produktions dato).
Fælge + dæk var flotte ved levering og afbalanceringen upåklagelig.
Helt igennem en god oplevelse som jeg vil anbefale.

Resposta da FælgOnline.dk
Super fælge og dæk til en god og konkurrencedygtig pris
God service, svar på spm hurtige og præcise.
Hurtig levering, alt I alt en god oplevelse

Resposta da FælgOnline.dk
Oplever at få en god betjening og priserne er rigtige og mange gode tilbud for enhver smag. Hurtig betjening og nem hjemmeside med god info til hvilke produkterman ønsker sig - kan anbefale andre at købe her .......

Resposta da FælgOnline.dk
Hurtig og præcis ekspedition. Varen var her 2. dagen efter ordren var sendt. Tak

Resposta da FælgOnline.dk
God pris og hurtig leverance :-)
Desværre manglede centreringsring og hjulbolte ved levering. Og selvom det står i FAQ som medfølgende ved køb af alufælge, gælder dette åbenbart kun ved køb af 4 fælge :-(
Kundeservice var arrogant og ufleksibel ved henvendelse :-(

Resposta da FælgOnline.dk
Siden virker fint og er nem at finde rundt på. Fælgene passer perfekt på bilen og de blev leveret til tiden. Som altid stiger prisen lidt for hurtigt med forøgelsen af fælgstørrelsen.
Hurtig levering, og de holder høj produktstandart - ingen skader eller lign.
Var skeptisk pga. den lave pris, men bestilte alligevel.
Valgte bilmodel, 4 Enzo-fælge med 4 Continental sommerdæk. Varen blev afsendt 2-3 dage senere og ankom næste dag. Alt passede perfekt, inkl. centreringsringe og bolte.
Min oplevelse hos fælgonline.dk har været super positiv, og jeg vil uden tøven anbefale siden til andre.
Derudover er det mange penge at spare i forhold til andre sider! Jeg sparede i omegnen af 50% i forhold til andre sider.
Endvidere fik jeg min vare efter 2 dage, hvilket jeg er godt tilfreds med :)
Jeg bestilte og i leverede, perfekt.
Hvis der skal forbedres noget, kunne jeg tænke mig en bedre hjælp til at vælge det rigtige, en beskrivelse af regler for valg ag de rigtige dæk og fælge til netop det bilmærke. En bedre monteringsvejledning vil også give plus.
Men alt i alt en god oplevelse at handle med jer.
Super nem levering, med sms muligheder for fuldmagt til fragtmand. Gode priser.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.