FælgOnline.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte Alu fælge + dæk. Stort udvalg. God pris. Hurtig levering hvor man ikke behøver være hjemme. Rigtig god emballering af varene. Alt hvad jeg havde brug for fulgte med og passede perfe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt 4 fælge incl. dæk hos Fælgonline.dk. Jeg var i tvivl omkring hvilket dæk der ville være bedst for mig, og kontaktede derfor butikken. Jeg fik en grundig vejledning i hvilke vinterdæ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min DS3 skulle have nogle OZ alufælge, men var i tvivl om den rigtige ET størrelse. Spurgte FælgOnline til råds, fik svar senere samme dag, bestilte fælgene og mindre end 24 timer senere stod de hjemm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt 4 alufælge. Fik mail dagen efter bestillingen med oplysning om at de ville blive leveret den kommende dag. Fragtmanden ringede, som jeg havde bedt om, ca. 1 time før ankomst. Fælgene var sol... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de pneus
  2. Loja de peças automóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos FælgOnline.dk bestræber vi os på at give dig som kunde den bedste købsoplevelse på nettet. Vort personale har 25 års erfaring med salg af dæk og fælge, derfor kan vi altid give dig den bedste vejledning i, hvilke produkter der netop passer dig bedst når sikkerhed og kørsels komfort kommer i første række. FælgOnline.dk er lokaliseret i Aarhus, Fredericia og Middelfart. Hvad kan vi gøre for dig?

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Super men også lidt hovsa

Nem bestilling hurtig levering men men der mangler lige en besked om at varen er på vej og så havde jeg en merudgift til afballancering da dem der sad var placeret så bremsecalibrene rev dem af og det er lidt øv jo

27 de junho de 2014

Hej Allan.
Vi placerer altid balanceklodser, der hvor det er mest optimal, at dine bremsecalibre så lige præcis kommer i kambolage er lidt uheldigt, det kan vi desværre ikke på forhånd vide.
Med hensyn til besked om levering, så er der fra vor forsendelse afsendt e-mail den 24.06.2014 kl. 12:44 til dig om at varen nu er afsendt fra vort lager.
Håber dette er svar nok. Ha' en god sommer og husk at spænde hjulene efter.

LÆKKERT

Lige til, god service og vejledning, i er allerede anbefalet til min omgangskreds!!!

27 de maio de 2014

Tak.

Kaj Sørensen, kundeservice

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service...

bestilte 4 19" fælge med dæk. ventede 14 dage... stadig ingen fælge.. ringe så og fik det svar at de var udgået at produktion, men nu en uge efter er de stadig at finde på deres hjemmeside. hvad med at få den opdateret så der ikke er andre der bestiller noget I ikke har. Og hvorfor ringede I ikke til mig og fortalte at I ikke kunne skaffe dem, jeg måtte selv tage kontakt. Vil aldrig anbefale at købe ved Jer..

9 de maio de 2014

Super oplevelse - trods problemer med DSV-fragt

Nem bestilling og rigtig go' service, og - ikke mindst - perfekte varer. Dog lidt kedeligt at DSV (De Sammensluttede Vognmænd) ikke helt kunne leve op til FælgOnline's hurtige og perfekte håndtering af min ordre - ellers 5 stjerner.

6 de maio de 2014

Hurtig og god service

Det er anden gang jeg handler hos Fælgonline, og begge gange har servicen været helt i top. Kan helt klart anbefales😊
Mvh. Henrik Nielsen

1 de maio de 2014

Super-Super

Bestilte 2-4-14 to dage efter lå de i carport god indpakning det billigst sted op til 250kr mindre end andre steder på en fælg til 549kr syntes sku citigoen køre bedre

16 de abril de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og fantastisk oplevelse!

Bestilte fredag aften fire nye alufælge med dæk til bilen. Lørdag eftermiddag fik jeg en mail fra kundeservice, for at bekræfte min bestilling og nævnte eventuelle udfordringer med det bestilte. Onsdag fik jeg en mail at fælgene var blevet afsendt, og dags dato klokken 12:00 modtog jeg fælgene forsvarligt pakket ind, med surringsbånd og det hele.
Hele processen har været fantastisk og jeg vil helt sikkert anbefale FælgOnline til alle der søger nye dæk og fælg. Denne gang bliver helt sikkert ikke den sidste!

10 de abril de 2014
Classificada 4 em 5 estrelas

God pris og hurtig MEN fejlagtig levering

Jeg fik en super pris på 1 stk. fælg som skulle erstatte en fælg som havde hilst på en kantsten.
Leveringen tog 2 dage, og eneste KÆMPE minus var et jeg havde valgt levering til GLS pakkeshop, netop fordi jeg ikke bryder mig om at pakker bliver efterladt i min carport. Alligevel havde FælgOnline.dk valgt at sende min fælg med Fragtmanden, og ydermere skrevet på fragtsedlen, at pakken efter aftale med mig måtte efterlades i carport uden modtagerkvittering. ØV.

9 de abril de 2014

Hurtig og nemt ;)

Det er enkelt, hurtig og nemt.

7 de abril de 2014

Hej Morten.
Tak for den udviste tillid.

Classificada 4 em 5 estrelas

God pris og hurtig levering

Måtte dog finde et værktøj til at stramme en ventil med, da jeg skulle fylde luft på det ene dæk, idet ventilen var så løs, at luften fes ud, så snart jeg løsnede ventilhætten. Det er ikke almindeligt værktøj hos alle, så jeg kunne nemt havde stået i en rigtig træls situation. Men ellers rigtig god købsoplevelse - også denne gang.

6 de abril de 2014

Hej Kåre.
Det var dog beklageligt med den løse ventilkegle. Håber du fik klaret det lille problem uden megen besvær. Det er yderst sjældent det sker.Vi beklager ulempen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og rådgivning

Bestilte d.17/3-14 et komplet sæt alufælge med dæk og et låsesæt. D. 25/3-14 bliver alufælge leveret som aftalt, og rigtig godt pakket ind. Super god service og leveringtid er i orden. Ingenting og peger fingre af.

27 de março de 2014

Hej Michael.
God fornøjelse med de nye hjul og god sommer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte den ene dag og leveret næste dag, super hurtig service og perfekt handel.
Kan kun anbefale dette , ikke sidste gang jeg handler der.

27 de março de 2014

Hej Dennis.

Tak for dette og god sommer.

super

købte fælge ved jer er sådan tilpas med det i har sendt ,lever op til det i lover er så tilfreds med det

25 de março de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, lige efter bogen 😃

Bestilte torsdag aften 4stk 16" alufælge til min bil og spurgte ind til mange ting via mail. Og fik super gode svar tilbage. Har nu her tirsdag modtaget mine fælge super godt indpakket Og flotte, Ikke sidste gang jeg køb hos fælgonline.

25 de março de 2014

Absolut helt efter bogen

En handel helt efter "bogen". Det skal oplyses, at FælgOnline sendte nogle forkerte fælge i første omgang, det var deres fejl, men de var meget hurtige til at kontakte mig, og "vi" fik fælgene sendt tilbage, uden at jeg så fælgene. Meget hurtig reaktion. Jeg fik de rigtige fælge dagen efter. Meget venlig telefon korrespondance.

17 de março de 2014

Kanon service

Jeg bestilte olie til bilen & fik det leveret som lovet 2 dage efter afgivet ordre og så var det i øvrigt kanon billigt.
Det er mit foretrukne online shop når vi snakker diverse reservedele. :-))

5 de março de 2014
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais