Købte Alu fælge + dæk. Stort udvalg. God pris. Hurtig levering hvor man ikke behøver være hjemme. Rigtig god emballering af varene. Alt hvad jeg havde brug for fulgte med og passede perfe... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har bestilt 4 fælge incl. dæk hos Fælgonline.dk. Jeg var i tvivl omkring hvilket dæk der ville være bedst for mig, og kontaktede derfor butikken. Jeg fik en grundig vejledning i hvilke vinterdæ... Ver mais
A empresa respondeu
Min DS3 skulle have nogle OZ alufælge, men var i tvivl om den rigtige ET størrelse. Spurgte FælgOnline til råds, fik svar senere samme dag, bestilte fælgene og mindre end 24 timer senere stod de hjemm... Ver mais
Har købt 4 alufælge. Fik mail dagen efter bestillingen med oplysning om at de ville blive leveret den kommende dag. Fragtmanden ringede, som jeg havde bedt om, ca. 1 time før ankomst. Fælgene var sol... Ver mais
A empresa respondeu
Hos FælgOnline.dk bestræber vi os på at give dig som kunde den bedste købsoplevelse på nettet. Vort personale har 25 års erfaring med salg af dæk og fælge, derfor kan vi altid give dig den bedste vejledning i, hvilke produkter der netop passer dig bedst når sikkerhed og kørsels komfort kommer i første række. FælgOnline.dk er lokaliseret i Aarhus, Fredericia og Middelfart. Hvad kan vi gøre for dig?
Mandal Allé 9B, 5500, Middelfart
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Jeg blev lokket af de gode priser. Da der var spørgsmål undervejs gjorde jeg brug af chatfunktionen på hjemmesiden, hvor jeg fik svar med det samme, og fik endda senere tilsendt et referat af samtalen. Da jeg havde bestilt vinterdæk uden for sæsonen, kontaktede de mig inden de satte ordren i gang for at sikre sig at det ikke var en fejl. Jeg fik mine hjul indenfor 9 arbejdsdage, hvilket jeg synes er fint da dækkene også blev monteret og afbalanceret. Da jeg modtog hjulene var der noget tilbehør der manglede. Jeg kontaktede faelgonline, og fik svar indenfor en halv time at de havde sendt det i en separat pakke, for at det ikke skulle ridse fælgene, og ganske rigtigt, det kom senere samme dag. Har ikke oplevet så høflig og hurtig og professionel service nogen steder før. Vil helt sikkert anbefale faelgonline til andre.
Bestilte 4 fælge onsdag aften, helligdag fredag, modtaget mandag, det kan vist ikke gøres hurtigere, meget flot. Også fint at man kan indsætte kommentarer direkte til fragtmanden.
Kun en lille anke, et trackingnummer er altid rart at have, så man kan følge sine varer.

Resposta da FælgOnline.dk
Jeg bestile alufælge en torsdag og da jeg foretog bestillingen, var både dæk og fælg på lager. Onsdagen efter ringede jeg og spurgte til min bestilling, da jeg alligevel var i Middelfart. Her fik jeg af vide at min ordre ville blive sat frem i køen, så de muligvis kunne være færdige inden middag. Da jeg så ringede ved middagstid, var fælgene slet ikke på lager og må så vente yderligere.
Det skal siges når man skriver eller ringer til dem, svarer de hurtigt og er meget hjælpsomme. Det trækker dog ned, at man bestiller nogle fælge og forventer en leveringstid på 2-3 dage og de så slet ikke er på lager, selvom det stod på deres hjemmeside..

Resposta da FælgOnline.dk
Skrev en mail med spørgsmål til en vare, 10min senere en aften kl21.30 kom der svar og råd, det må siges at være service.
Dagen efter bestilling blev varen leveret i fin stand og som lovet.
Har aldrig fået så god service og samtig fået den bedste service man kunne drømme om 😊

Resposta da FælgOnline.dk
Super service. Jeg bestilte forkert og sendte mail om rettelse, omgående svar retur om ny ordre og levering dagen efter. Helt ok

Resposta da FælgOnline.dk
Bestilte torsdag og fik leveret mandag. Jeg havde bestilt dæk / fælge monteret og afbalanceret. De var meget omhyggeligt emballeret og sikret mod ridser. Nu monteret på bilen og de kører bare perfekt.

Resposta da FælgOnline.dk
Fælge bestilt lørdag afsendt fra fælgeonline mandag modtaget tirsdag, det er sku da noget der virker.
En rigtig god service og hurtig levering, kan klart anbefales.
Og vi handler hos jer igen.

Resposta da FælgOnline.dk
Super professional virksomhed og alt fungerede som det skulle. Mine dæk blev leveret 2 dage efter jeg bestilte dem. Har kun positive ting at sige om fælgonline.dk

Resposta da FælgOnline.dk
Jeg ville købe dæk online langfredag. De dæk jeg ville ha` kunne ikke umiddelbart parres sammen med de fælge jeg ville ha`. Derfor skrev jeg til faelgeonline. Allerede lørdag i påsken fik jeg svar og fejlen blev rettet,så jeg kunne bestille hvad jeg ville ha`. Jeg havde mine dæk Fredag efter påske og alt er i den fineste orden.

Resposta da FælgOnline.dk
Super god service, det er ikke sidste gang vi køber hos FælgOnline.dk

Resposta da FælgOnline.dk
Jeg kan intet skidt sige om deres service og deres udvalg. Jeg købte 4 stk. 19" Audi fælge inkl. dæk. Det var en forudsætning for købtet at originale Audikapsler passede i dem.
Inden jeg købte bad jeg Fælgonline bekræfte at jeg kunne få mine penge tilbage, hvis ikke de originale Audi kapsler passede. Supportmedarbejderen bekræftede at han havde snakket med producenten og at de passede i samt at jeg kunne få mine penge tilbage.
Jeg ved ikke om det var firmaet eller producenten der talte usandt, men kapslerne passede ikke og de har ikke besvaret min mail vedrørende dette.
Derudover så havde en af fælgene forkert ET (indskydning). Hjulet sad 1 cm for langt inde i skærmen hvilket faktisk er meget. Det blev dog skiftet men den slag må bare ikke ske.
Da jeg første gang modtog fælgene var der også kommet en skade på et af fælgene. Det var en selvforskyldt "monterings skade" som de sagde. Den blev udbedret men måtte ikke få en ny til trods for at den ikke havde været monteret .
Overskuelig hjemmeside - gode priser og hurtig levering

Resposta da FælgOnline.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.