FælgOnline.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte Alu fælge + dæk. Stort udvalg. God pris. Hurtig levering hvor man ikke behøver være hjemme. Rigtig god emballering af varene. Alt hvad jeg havde brug for fulgte med og passede perfe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt 4 fælge incl. dæk hos Fælgonline.dk. Jeg var i tvivl omkring hvilket dæk der ville være bedst for mig, og kontaktede derfor butikken. Jeg fik en grundig vejledning i hvilke vinterdæ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min DS3 skulle have nogle OZ alufælge, men var i tvivl om den rigtige ET størrelse. Spurgte FælgOnline til råds, fik svar senere samme dag, bestilte fælgene og mindre end 24 timer senere stod de hjemm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt 4 alufælge. Fik mail dagen efter bestillingen med oplysning om at de ville blive leveret den kommende dag. Fragtmanden ringede, som jeg havde bedt om, ca. 1 time før ankomst. Fælgene var sol... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de pneus
  2. Loja de peças automóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos FælgOnline.dk bestræber vi os på at give dig som kunde den bedste købsoplevelse på nettet. Vort personale har 25 års erfaring med salg af dæk og fælge, derfor kan vi altid give dig den bedste vejledning i, hvilke produkter der netop passer dig bedst når sikkerhed og kørsels komfort kommer i første række. FælgOnline.dk er lokaliseret i Aarhus, Fredericia og Middelfart. Hvad kan vi gøre for dig?

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fremragende leveringsservice

Jeg er virkelig imponeret over leveringen. Chaufføren ringede og fortalte, at han var på leveringsadressen om ca. 10 min. Jeg var på arbejde, og kunne ikke nå hjem. Intet problem. Chaufføren kom da "bare" til mit arbejde, og leverede varen der. Herligt

16 de fevereiro de 2013

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse, vi er meget glade for din feedback på vores leveringspartner.

Håber du har haft glæde af olien.

Rigtig god dag.

Venlige hilsner.

Super....

Nem bestilling, god hjemmeside, gode priser og lynhurtig levering.
FælgOnline.dk kan bestemt anbefales.

23 de janeiro de 2013

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes om vores service.

Håber at kunne leverer de næste hjul til dig.

Ha' en rigtig god sommer.

Christian Sørensen, FælgOnline.dk

god hjemmeside

let overskuelig hjemmeside, godudvalg af alu fælge og dæk og fornuftige priser samt hurtig levering

10 de janeiro de 2013

Hej,

Vi er glade for, at du synes om vores butik og service.

Håber du er blevet glad for dine hjul :-)

Bare i orden

Nemt at bestille. Klar besked og god Info. Og aller vigtigsk, hurtig levering. Og så er prisen ok.

25 de dezembro de 2012

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Vi håber du har haft glæde af dine hjul.

Christian Sørensen, FælgOnline.dk

Fantastisk service 110% service

Hej alle.

Alle kan være uheldige når man køber og begge parter kan måske have fejlen. Men her hos FælgOnline.dk har jeg været 110% tilfreds.
Fantastisk god service fra Christian. Altid frisk og svare urimeligt hurtigt :-)
Så tusinde tak for hjælpen, måske vi skal handle mere, hvis prisen er god, så jeg får råd til endnu et køb :-))
Mvh Henrik

19 de dezembro de 2012

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg håber du har haft meget glæde af dine hjul i vinters.

Håber vi kan finde de rette sommerhjul til din bil.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan absolut IKKE anbefale FælgOnline.dk

Rigtig ringe oplevelse! Kan absolut IKKE anbefale FælgOnline.dk.
Dårlig moral at lyve om produkterne overfor kunderne for at opnå et salg...
Handler aldrig hos dem igen!

14 de dezembro de 2012

Hej Nikolai.

Tak for din anmldelse.
Vi hat ikke oplyst noget forkert til dig. Du bestilte dine fælge 1 minut før den deadline vi har oplyst dig og i en kaotisk travl tid, blev dine fælge forsinket EN dag. Lidt rimelig hed må der vel også være.

God weekend

Kaj Sørensen, kundeservice.

Alt kører bare

Jeg fik mine dæk og fælge efter bare 3 dage, telefonisk var de altid til at få fat i super service, har lige anbefalet samme sæt til en ven med samme bil. Vh jørn

27 de novembro de 2012

Hej Jørn,

Tak for de rosende ord - vi vil glæde os til at kunne leverer et sæt af samme slags til din ven :-)

Ha' en rigtig god vinter.

Venlige hilsner
Christian Sørensen
FælgOnline.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin betjening og hurtig levering

Havde kontakt til firmaet angående vinterdæk jeg var usikker på og fik en meget fin vejledning. Jeg giver FælgOnline mine bedste anbefalinger.

15 de novembro de 2012

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse - håber du har fået magen glæde af dækkene og især i det kommende vejr :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Præcis hvad jeg skulle bruge, kort leveringstid.

Bestilte ny vinter dæk på fælge og fik dem leveret 2 dage senere, bruge deres online hjælp for at sikre at fælge og dæk ville passe på min bil, hurtigt svar og til den bedste pris jeg kunne finde.

12 de novembro de 2012

Hej Mikael,

Tak for din anmeldelse - håber din nye hjul ser godt ud på bilen og kører fantastisk :-)

God vinter.

Super overskuelig hjemeside! Hurtig levering

Jeg købte 4 fælge til vinterdæk til vores Laguna, rigtig god pris og hurtig levering. Jeg kan kun anbefale FælgOnline.

7 de novembro de 2012

Hej Henrik,
Tak for din fine anmeldelse, det er vi meget glade for :-)

God vinter

Gode priser, God service, Godt udvalg

Købte 4 stk. Audi replica fælge med 4 vinterdæk. Skarp pris og god kundesupport.
Manglede måske en "advarsel" om at der ikke fulgte bolte med fælgene. Heldigvis kunne mine eksisterende bolte genanvendes, så det endte med ikke at være et problem.
Kan klart anbefales.

/Jens (Birkerød)

2 de novembro de 2012

Hej Jens,

tak for din fine anmeldelse. Ved bestilling af Replica fælge følger der ikke bolte med, da de originale passer perfekt på :-) Alle andre fælge i vores sortiment leveres med bolte.

Ha' en rigtig god vinter!

Christian S., FælgOnline.dk Kundesupport

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt, hurtigt og billigt.

Nemt, hurtigt og billigt

24 de setembro de 2012

Hej Mikkel.
Tak for din anmeldelse. Vi håber du får megen glæde af de købte produkter.

kundeservice FælgOnline.dk
Kaj Sørensen

Min mening...

Der gik lidt kiks i ordren under betilling og med levering, men har handlet hos fælgonline før, og der var der ingen problemer.

3 de julho de 2012

Super fin service

Super fin service også gennem online chaten, men de glemt desværre et leverer min nye fælge om mandagen, som aftalt. De kom allerede om fredagen. Det var et held jeg var hjemme.

13 de junho de 2012
Classificada 3 em 5 estrelas

3 Stjerner

Hej, jeg er nødt til at give 3 stjerner fordi man ikke får bekræftelse på fælge er sendt. Ville hellere give de 400,- mere og købe dem et andet sted. Det sagt, så kom fælgene samme uge som jeg bestilte dem. Havde også et par spørgsmål inden jeg købte og svar tiden var ok.

12 de junho de 2012

Hej Steffen,
tak for din anmeldelse.

Da du har valgt, at få dine fælge leveret til en erhvervsadresse (værksted), så plejer vi ikke at sende en mail omkring afsendelsen af varen - da vi går ud fra at erhvervet har åbent i normale arbejdstimer.
Hvis du blot en anden gang noterer det under "kommentar felt" i ordren - så vil vi med glæde sende dig en mail, når vi har afsendt varen.

Men vi er glade for, at du synes svartiden var ok, fælgene kom hurtigt og at du sparede 400 kr i forhold til andre shops :-)

Mvh.
Christian Sørensen
FælgOnline.dk kundesupport

Perfekt

Fælge kom efter 3 dage. ingen problemer, de kunne måske godt sende en besked når varen var sendt som andre som regel gør.

8 de maio de 2012

Resposta da FælgOnline.dk

Hej Martin, tak for din anmeldelse - vi håber fælgene ser godt ud på bilen. :-)

Billig priser & fede fælge

Inden bestilling af fælge var jeg ikke sikker om de passede helt 100% på min bil men det bliv hurtig bekræftet i en mail at det gjorde de. Bestilte dem den18 kl 21 og havde pakken allerede mandag , havde skrevet at jeg vil gerne ringes op en time før det bliv jeg ikke + en centrerings ring var knækket (muligvis er det sket i transporten da de lå sammen med bolte) Så udover de to små ting er jeg helt tilfreds med købet og vil helt sikkert handle der igen en anden gang

25 de abril de 2012

Hej Marcin,
mange tak for din anmeldelse, håber fælgene ser godt ud på bilen! :-)
Jeg tager lige fat i vores fragtmand, så han fremover får ringet inden ankomsten.
Skriv venligst en mail til kontakt@faelgonline.dk, så vi kan sende dig nogle nye centreringsringe.

Christian S.
FælgOnline.dk Kundeservie

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais