Købte Alu fælge + dæk. Stort udvalg. God pris. Hurtig levering hvor man ikke behøver være hjemme. Rigtig god emballering af varene. Alt hvad jeg havde brug for fulgte med og passede perfe... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har bestilt 4 fælge incl. dæk hos Fælgonline.dk. Jeg var i tvivl omkring hvilket dæk der ville være bedst for mig, og kontaktede derfor butikken. Jeg fik en grundig vejledning i hvilke vinterdæ... Ver mais
A empresa respondeu
Min DS3 skulle have nogle OZ alufælge, men var i tvivl om den rigtige ET størrelse. Spurgte FælgOnline til råds, fik svar senere samme dag, bestilte fælgene og mindre end 24 timer senere stod de hjemm... Ver mais
Har købt 4 alufælge. Fik mail dagen efter bestillingen med oplysning om at de ville blive leveret den kommende dag. Fragtmanden ringede, som jeg havde bedt om, ca. 1 time før ankomst. Fælgene var sol... Ver mais
A empresa respondeu
Hos FælgOnline.dk bestræber vi os på at give dig som kunde den bedste købsoplevelse på nettet. Vort personale har 25 års erfaring med salg af dæk og fælge, derfor kan vi altid give dig den bedste vejledning i, hvilke produkter der netop passer dig bedst når sikkerhed og kørsels komfort kommer i første række. FælgOnline.dk er lokaliseret i Aarhus, Fredericia og Middelfart. Hvad kan vi gøre for dig?
Mandal Allé 9B, 5500, Middelfart
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Jeg er virkelig imponeret over leveringen. Chaufføren ringede og fortalte, at han var på leveringsadressen om ca. 10 min. Jeg var på arbejde, og kunne ikke nå hjem. Intet problem. Chaufføren kom da "bare" til mit arbejde, og leverede varen der. Herligt

Resposta da FælgOnline.dk
Nem bestilling, god hjemmeside, gode priser og lynhurtig levering.
FælgOnline.dk kan bestemt anbefales.

Resposta da FælgOnline.dk
let overskuelig hjemmeside, godudvalg af alu fælge og dæk og fornuftige priser samt hurtig levering

Resposta da FælgOnline.dk
Nemt at bestille. Klar besked og god Info. Og aller vigtigsk, hurtig levering. Og så er prisen ok.

Hej alle.
Alle kan være uheldige når man køber og begge parter kan måske have fejlen. Men her hos FælgOnline.dk har jeg været 110% tilfreds.
Fantastisk god service fra Christian. Altid frisk og svare urimeligt hurtigt :-)
Så tusinde tak for hjælpen, måske vi skal handle mere, hvis prisen er god, så jeg får råd til endnu et køb :-))
Mvh Henrik

Resposta da FælgOnline.dk
Rigtig ringe oplevelse! Kan absolut IKKE anbefale FælgOnline.dk.
Dårlig moral at lyve om produkterne overfor kunderne for at opnå et salg...
Handler aldrig hos dem igen!

Resposta da FælgOnline.dk
Jeg fik mine dæk og fælge efter bare 3 dage, telefonisk var de altid til at få fat i super service, har lige anbefalet samme sæt til en ven med samme bil. Vh jørn

Resposta da FælgOnline.dk
Havde kontakt til firmaet angående vinterdæk jeg var usikker på og fik en meget fin vejledning. Jeg giver FælgOnline mine bedste anbefalinger.

Resposta da FælgOnline.dk
Bestilte ny vinter dæk på fælge og fik dem leveret 2 dage senere, bruge deres online hjælp for at sikre at fælge og dæk ville passe på min bil, hurtigt svar og til den bedste pris jeg kunne finde.

Resposta da FælgOnline.dk
Jeg købte 4 fælge til vinterdæk til vores Laguna, rigtig god pris og hurtig levering. Jeg kan kun anbefale FælgOnline.

Resposta da FælgOnline.dk
Købte 4 stk. Audi replica fælge med 4 vinterdæk. Skarp pris og god kundesupport.
Manglede måske en "advarsel" om at der ikke fulgte bolte med fælgene. Heldigvis kunne mine eksisterende bolte genanvendes, så det endte med ikke at være et problem.
Kan klart anbefales.
/Jens (Birkerød)

Resposta da FælgOnline.dk
Ingen problemer...Jeg vil helt sikkert gerne købe hos Fælgonline igen.
Fra start til slut modtagelse var det en strålende service!
Der gik lidt kiks i ordren under betilling og med levering, men har handlet hos fælgonline før, og der var der ingen problemer.
Super fin service også gennem online chaten, men de glemt desværre et leverer min nye fælge om mandagen, som aftalt. De kom allerede om fredagen. Det var et held jeg var hjemme.
Hej, jeg er nødt til at give 3 stjerner fordi man ikke får bekræftelse på fælge er sendt. Ville hellere give de 400,- mere og købe dem et andet sted. Det sagt, så kom fælgene samme uge som jeg bestilte dem. Havde også et par spørgsmål inden jeg købte og svar tiden var ok.

Resposta da FælgOnline.dk
Fælge kom efter 3 dage. ingen problemer, de kunne måske godt sende en besked når varen var sendt som andre som regel gør.

Resposta da FælgOnline.dk
Inden bestilling af fælge var jeg ikke sikker om de passede helt 100% på min bil men det bliv hurtig bekræftet i en mail at det gjorde de. Bestilte dem den18 kl 21 og havde pakken allerede mandag , havde skrevet at jeg vil gerne ringes op en time før det bliv jeg ikke + en centrerings ring var knækket (muligvis er det sket i transporten da de lå sammen med bolte) Så udover de to små ting er jeg helt tilfreds med købet og vil helt sikkert handle der igen en anden gang

Resposta da FælgOnline.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.