Jeg havde verdens bedste rådgiver Benjamin Wiingreen han var lyttende, venlig og meget opmærksom på hvad jeg fortalte ham jeg følte mig rigtig tryk. Jeg vil helt klart anbefale Benjamin og Fairk... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig og professionel håndtering af sagsbehandling. Meget venlige og et stærkt alternativ til alm bankløsning. Kan varmt anbefales
Vi har fået vores drømmehus igennem fairkredit, da banken ikke ville hjælpe med et hus i udkantsdanmark. Hele vejen igennem har vi været meget tilfredse. Super hurtig tilbagemelding hver gang vi k... Ver mais
A empresa respondeu
Fair.kredit er eksperter i alternativ boligfinansiering og har markedets billigste alternativer, hvis banken siger nej. Kontakt os i dag og lad os få en gratis og uforpligtende snak om dine muligheder for at låne.
Dannebrogsgade 1, 2. tv, 1660, København V, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Kan varmt anbefales
Fra første opkald til Fairkredit.dk har jeg og min partner været mødt med enorm forståelse og hjælp for vores situation. Vi har stået i en helt særlig situation, hvor vi har haft brug for en mellem-finansiering for at kunne købe vores nuværende hus, der pludselig blev et dødsbo i efteråret pga. min fars bortgang, som ellers var ejer på huset. Efter flere nej fra banker pga. min partners gamle gæld hos Gældsstyrelsen, kontaktede jeg Fairkredit.dk, der fra første samtale mødte mig/os med åbenhed, optimisme og velvillighed til at kigge på forholdene.
Vores kreditkonsulent, Benjamin, har hele vejen båret håbet for mig i en ubærlig situation, mødt mig med tiltro og tillidsfuld dialog, været serviceminded og skåret tingene ud i pap for mig, når noget var uforståeligt, og helt generelt kigget på den samlede helhed for vores økonomiske situation. Dertil er jeg utrolig imponeret og taknemlig for, hvor hurtigt Benjamin og teamet hos Fairkredit.dk arbejder - det har flere gange været mig, som de har skulle vente på. Der har været mulighed for daglig kontakt, og rent faktisk mulighed for at komme igennem på et tlf.nr., hvis behovet var der. Vi har samtidig den tryghed, at hvis vi får behov for yderligere vejledning for den løsning, som vi har fundet frem til, så kan vi bare give Benjamin et opkald eller skrive en mail.
Takket være Benjamin/Fairkredit.dk kan vi nu blive boende i vores hus med vores 2 børn - jeg har nærmest ikke ord for, hvor taknemlig jeg er. Det føles lidt som om mit/vores families liv er blevet reddet!

Resposta da Fairkredit
Oliver hjalp os igennem ansøgning og Katrine den sidste vej, jeg vil ikke sige det var nemt, men de var gode til at hjælpe, så føltes nemt.

Resposta da Fairkredit
Jeg havde verdens bedste rådgiver
Benjamin Wiingreen han var lyttende, venlig og meget opmærksom på hvad jeg fortalte ham jeg følte mig rigtig tryk. Jeg vil helt klart anbefale Benjamin og Fairkredit bank til andre.
vh
Birgitte

Alt gik perfekt
Jeg er meget tilfreds med den hjælp, jeg modtog

Resposta da Fairkredit
Jeg har fået rigtig god og professionel rådgivning hele vejen gennem mit låne forløb til drømmehuset, vil meget gerne fremhæve Christine og katrine som har gjort det til en rigtig god oplevelse.

Resposta da Fairkredit
5 stjerner er ikke nok for det fantastiske team vi mødte her hos Fair.kredit. De mest vidunderlige mennesker, der gør dine drømme til virkelighed. Vi takker dem af hele vores hjerte, fordi vores drøm blev til virkelighed takket være den fantastiske og meget professionelle konsulent Stine Christensen, den bedste og mest professionelle kreditkonsulent. Hun vejledte os, gav os råd, advarede os, når noget ikke var okay. Vi takker hende mange gange for al den støtte, hun gav os gennem hele låneprocessen, en engel for os. Vi takker direktør Kenneth Grønbech mange gange for godkendelsen og støtten i forbindelse med dette lån. Af hele mit hjerte og tillid anbefaler vi Fair.kredit, det mest professionelle team og de bedste konsulenter, kun her kan du finde dem, og jeg siger det ikke bare fordi min drøm gik i opfyldelse, men fordi jeg har mødt andre fra andre meget tørre og håbløse banker, men Stine Christensen er virkelig professionel og en mand med en blid stemme, som, selvom vi ikke var lykkedes, stadig ville takke hende for de råd og den støtte, hun tilbød os gennem hele denne låneproces, og vi takker Kasper Strandgaard fra Nybolig Ringe mange gange, fordi han er en engel, der fortalte os om denne vidunderlige bank. Indtil da prøvede vi andre steder, men kun mennesker uden en smule empati, men her hos Fair.kredit mødte vi virkelig professionelle mennesker med en smuk karakter. Vi takker af hele vores hjerte til menneskene bag denne vidunderlige bank, Fair.kredit. Ring med al jeres tillid, selv af nysgerrighed når jer ønsker en lån og du vil ikke blive skuffet! TUSIND TAK FAIR. KREDIT !🥂🎆

Resposta da Fairkredit
Min Kone og Jeg har på grund af Fairkredit nu fået købt et hus, og er meget taknemmelig for.
Forløbet var hurtig og gnidningsløst.
Kan kun anbefale Fairkredit!

Resposta da Fairkredit
I har været nemme at snakke med og har fået en god service . 😄

Resposta da Fairkredit
Fairkredit har hjulpet os godt og trygt igennem lån til bolig. De skal have kæmpe ros herfra

Resposta da Fairkredit
profesionelt god orientering i hele forløbet
alt kører som på skinner
kan varmt anbefales

Resposta da Fairkredit
De er et god teem med arbejder som lytter til det du siger og forstå dine behov , de vender hurtigt tilbage , og afslutter sagen i løb af meget kort tid , jeg vil sige de gør det godt , tak til Oliver og alle de andre som har hjulpet mig 😊

Meget tilfreds med Fairkredit,
Vi var næsten en håbløs sag men alligvel lykkedes det dem at finde nogle der kunne hjælpe os, så vores drøm om hus gik i opfyldelse. De har været super søde og nemme at snakke med og har hjulpet os hele vejen i gennem det hele. Vi er så taknemmelig for at vi fandt vej til jer.

Resposta da Fairkredit
Professionel og hurtig håndtering af sager. Meget glad.

Resposta da Fairkredit
Tak fordi I hjalp os med at opfylde vores drøm om at købe vores første hjem. I bevilgede os lånet meget hurtigt og uden stress, og I hjalp os også med dokumenterne, derfor takker vi jer 3 gange 😀 Mvh Cristian og Liliana

Resposta da Fairkredit
Stor tak til fair vi fik finansieret mit realistiske drømmehus
Vi har en meget sund økonomi og kunne ligge 30% i udbetaling med et stort mdr rådigheds beløb.Vi prøvede diverse banker med henvisning til realkreditlån,men hele tiden med et nej ,pga min alder 6år til pension,og det var et hus til under 1mil.
Det var hårdt fordi har altid haft styr på økonomi.
Men fair kredit troede på os,det vi dem evigt taknemlig for🙏tusind tak
Så ikke giv op pga uduelige banker,der kun ser tal.klø på💪🏻

Resposta da Fairkredit
Professionel og god betjening og vejledning fra start til etablering af lån.

Resposta da Fairkredit
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.