Reformlån gjorde det umulige muligt! Vi skal i år holde vores første jul i vores EGET hus!! Lige fra første møde til afsluttet handel har reformlån holdt os i hånden, med et professionelt overblik, hu... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Utrolig hjælp og fremragende service Vi vil gerne takke Claus Elbæk og Reformlån fra hjertet! Claus har hjulpet os utrolig meget og har stået klar til at besvare alle vores spørgsmål og håndt... Ver mais
Havde kigget på en ejendom som jeg gerne ville have og banken var ikke til at snakke med. Blev så anbefalet Reformlån og kontaktede dem. Jeg blev efterfølgende kontaktet og fik en snak med Jo... Ver mais
Uden Reform var vores sommerhusdrøm aldrig gået i opfyldelse. Bjarne Pedersen kan klart anbefales. Han er en kompetent og venlig mand, som har hjulpet os trygt igennem hele processen. Han har nærmest... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Jeg kan varmt anbefale Johnny
Jeg kan varmt anbefale Johnny! Jeg har sjældent oplevet en rådgiver, der engagerer sig så meget og går så langt for at hjælpe. Johnny har virkelig hjulpet mig langt ud over det sædvanlige og har været der hele vejen igennem.
Han er både utrolig professionel, ærlig og samtidig meget menneskelig i sin tilgang. Man føler sig virkelig lyttet til og taget seriøst, og han tager sig tid til at forklare tingene, så man føler sig tryg i processen.
Det er tydeligt, at Johnny brænder for at hjælpe mennesker og ikke bare gør sit arbejde – han gør en ekstra indsats. Jeg er meget taknemmelig for den hjælp jeg har fået og kan kun give mine allerbedste anbefalinger.
Endnu engang tak for at hjælpe med at finde mit drømme hus ☺️
Hurra ... Vi har i da en endelig aftale i hus til…
Vi har i da en endelig aftale i hus til vores drømme hjem . Det var en hår sej kamp men john justinsen lykkedes med at få os i mål. . vi blev mødt hele vejen med varme ærlighed og respekt . Reformlån holder hvad de lover deres slogan holder vand ...vi ved fra john det var en af de svære . Men han kæmpede og fik en Aftale i stand . vi er dybt taknemmelig og glæder os til den 1 juli når vi får nøglen .. selvom vi havde andre banker i spil blev vi stadig mødt med glæde og smil vi kan varmt anbefale dem til andre ..
. Man bliver set som det menneske man er og ikke kun på kroner og øre. Fantastisk koncept og et helt fantastisk samarbejde . Vi giver 5 stjerner
For flid, høflighed , ægthed ,samarbejde og ikke mindst for den måde hele tiden at hjælpe os på vej så vi kunne komme i mål . Tak
Jeg vil gerne give en stor ros til…
Jeg vil gerne give en stor ros til Reformlån for deres arbejde. De har virkelig formået at hjælpe os og tro på os gennem hele forløbet, og det har gjort en stor forskel.
Hele oplevelsen har været tryg, professionel og positiv fra start til slut. Vi har følt os godt vejledt hele vejen, og kommunikationen har været klar og imødekommende.
Jeg vil derfor klart anbefale andre at tage denne vej – man føler sig i gode hænder og tryg gennem hele processen.
Spild af tid
De læser tydeligvis ikke de ting man skal sende ind til dem, hvilket er vild mange konto udtog og div for da jeg fik det tilsendt mit budget, var der rigtig mange fejl samt meget af det der var sat ind var noget standart, så tænker jeg bare hvorfor skal de så have alle de oplysninger når de tydligtvis ikke bruger dem til noget, så nej det de siger med at se fremad er ikke noget de gøre i overhovedet, så en meget skuffende oplevelse med dem og ingen anbefaling herfra til andre om at bruge dem tvært imod, det er spild af tid.
Meget professionel og hele vejen…
Meget professionel og hele vejen igennem er man ikke i tvivl om at de hænger i og er købers hjælper 🙏
Vi siger tusind tak for hjælp med at vores boligdrøm gik i opfyldelse 🙏👍😃
det er ikke umulig
vi kan kun komme med positiv tilbagemelding, det er rigtig som de skriver på deres hjemmeside at de ser muligheder stedet for begrænsninger, vi kom i eget hus fordi de troede på os og ikke som fx banken at hvis du mangler en 5ere i dit rådighedsbeløb så kan det ikke lade sig gører så tøv ikke med at tage kontakt til dem hvis i ikke kan komme igennem med banken, hurtig og professionel rådgivning 👍
Vi fik en seriøs og professionel hjælp
Vi fik en seriøs og professionel hjælp. Johnny var altid med på at forklare tingene en ekstra gang. Vi er super glade for det lykkes af få vores drøm opfyldt.
Tak…
Claus war unser Berater beim finden eines Kredites für unseren Hauskauf. Wir wurden von vorne bis hinten einwandfrei bedient und freuen uns, dass nun alles geklappt hat. 😊
Den personlige rådgivning
Claus Elbæk er en yderst kompetent person til at rådgive og forklare så man ikke er i tvivl.
Claus Elbæk sørgede for at kommunikationen mellem min bank og jeg forløb godt.
Reformlån og Claus gjorde det nemt at opnå lånet.
Ejendom
Jeg blev efterfølgende kontaktet og fik en snak med John Justinussen i Aabenraa.
Med Johns professionelle arbejde og at sidde sig ind i andre menneskers sted lykkedes det hele alligevel og kan nu kalde mig gårdejer.
Vil sige tusind tak for samarbejdet.
Kan virkelig anbefale Lånereform og John som rådgiver.
Reformlån blev vores løsning til at…
Reformlån blev vores løsning til at komme i hus. og fra første mail og samtale med Bjarne Pedersen var vi i trygge hænder. alt har kørt på skinner og kun de varmeste anbefalinger her fra.
Højt niveau
Det er ikke let at låne penge til en ejendom, når man ikke har nogen friværdi i Danmark. At jeg så derudover er 64 år gør ikke sagen lettere. Jeg var efterhånden ved at blive overbevist om at det ikke kunne lade sig gøre da jeg havde søgt hos 5 låne-institutter. Middelfart sparekasse var de første der sagde nej og efterhånden som jeg fik afslag hos de andre, begyndte jeg at tænke at det nok var en umulighed det jeg havde gang i.
Men da jeg kom til at snakke med Britt Nielsen fra reformlån så tingene helt anderledes ud, helt fra starten. Hun fik bragt en samtale i stand hos John Justinussen og hos ham fandt vi hurtigt ud af at hos reformlån handler det ikke kun om tørre tal og friværdi og mangel på samme, men det handler i stedet om tillid og kendskab til kunden. Vores ansøgning fik John klaret, og vi synes vi har fået en helt fantastisk god behandling. Det er et rigtigt godt JYSK firma, som jeg/vi meget varmt kan anbefale til andre.
Det var simpelthen fantastisk
Det var simpelthen fantastisk – et fremragende og professionelt samarbejde med Claus fra Reformlån Aabenraa. Det engagerede og meget venlige personale, med deres høje ekspertiseniveau, hjalp mig med at få mit nye hjem på mindre end 14 dage. En lille tidlig julegave!
Mange tak til Reformlån-teamet!
Rigtige behagelige mennesker
Rigtige behagelige mennesker, de kunne hjælpe os i mål. De snakker så alle kan forstå det. Især tak til John Justinussen 😊
Vi har haft en fantastisk oplevelse med…
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Reformlan i forbindelse med vores boligkøb.
Med deres professionelle hjælp sikerült végre megvalósítani az otthonvásárlást.
Et særligt stort tak til John Justinussen, aki mindvégig támogató és segítőkész volt.
Hans engagement og ekspertise gjorde hele processen meget lettere.
Vi kan varmt anbefale Reformlan til alle, der sikker og megbízható segítséget keres.
Imødekommende og tillidsfuld behandling…
Imødekommende og tillidsfuld behandling i en svær tid . Her bliver jeg hørt , set og forstået seriøst i øjenhøjde og trygge "hænder" . Vil klart anbefale Reform Lån til alle, der kunne bruge hjælp, til at komme videre.
Vi har fået en super god behandling
Fantastisk oplevelse med Johnny fra Reformlån!
Jeg havde fornøjelsen af at blive hjulpet af Johnny fra Reformlån, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Fra start til slut var kommunikationen klar, ærlig og professionel. Johnny tog sig tid til at forklare alle mulighederne på en måde, så jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem.
Han var hurtig til at svare, super imødekommende og fandt en løsning, der passede perfekt til min situation. Det hele gik nemt og smertefrit – langt over forventning!
Tak for en god oplevelse, Johnny – du gør virkelig en forskel! 🙌
Ich fühlte mich bei Reformlaan von…
Ich fühlte mich bei Reformlaan von Anfang an sehr gut aufgehoben. Die Reaktionszeiten waren beeindruckend schnell und Claus hat mir die Optionen sehr verständlich erklärt und schließlich eine schnelle Lösung gefunden, die genau zu meiner Situation passt. Kompetent und zuverlässig - klare Empfehlung!!
Vedholdende og personlig tilgang
Bjarne Pedersen er behagelig og vedholdende samarbejdspartner der holdt stort fokus på de økonomiske mål som jeg havde sat .
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.