Faktiskpraktisk.dk Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service! Købte sømløse strømper til min datter og pga. lidt længere leveringstid end ventet lå der en sød note ved strømperne og vi fik et ekstra par med gratis som kompensation. Super... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt en del trusser på faktiskpraktisk. Der har helt igennem været fantastisk god kommunikation til Helle og da jeg oplevede et problem med trusserne, var Helle meget hjælpsom og fandt en... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Super oplevelse. Det produkt jeg først ønskede var desværre ikke på lager, men så blev jeg ringet op og tilbudt et super alternativ (med rigtig god vejledning) og med et ekstra produkt oveni. Levering... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. também em
  3. Loja de roupas de cama

Escrito pela empresa

faktiskpraktisk.dk er en dansk hjemmeside, hvor vi sælger praktiske og gode produkter til dig og din hverdag.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har bestilt en vaskepose den…

Jeg har bestilt en vaskepose den 12.02.2026, intet hørt intet fået. Har set varerne bliver sendt fredag og søndag men intet gjort endnu. Har skrevet mail sidste fredag og intet hørt selvom der står indenfor 3 dage. Jeg ved du har fuldtidsjob ved siden af meeen hvis ikke du kan levere varen eller svare på mails skal du måske ikke have sådan en forretning ved siden af. Og har du ferie skulle din mail måske sende et retur svar med information. Jeg gider snart ikke vente mere er træt af online forretninger der ikke gider svare deres kunder og sende varen .

26 de fevereiro de 2026

Kan anbefales

Kan anbefales. Jeg har stor gavn af produktet, og har det med hver gang, jeg er på vandretur. Produktet er let og sikkert at anvende og nemt at rengøre ved hjemkomst.

21 de janeiro de 2025

Resposta da Faktiskpraktisk.dk

Hej Jane, Mange tak for dine pæne ord og jeg er glad for at hører du er tilfreds med tissetragten :-) Mvh Helle

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg skal ikke kunne sige om…

Jeg skal ikke kunne sige om forsendelse, varer osv. er iorden, jeg har ringet flere gange uden at kunne komme igennem, stillet spørsmål via sms, uden svar.
Så nej, jeg tør ikke bestille hos Fatiskpratisk.dk. desværre

26 de agosto de 2024

Resposta da Faktiskpraktisk.dk

Hej Lea Maj, Jeg beklager, at du ikke har kunne få fat i mig. Da jeg har et fuldtids arbejde ved siden af, er den bedste metode til at komme i kontakt med mig, via mail: hej@faktiskpraktisk.dk.
Det burde også stå under "Kontakt". Det er ikke muligt at svare på sms, da disse drukner i notifikationer fra DAO/GLS, så dem ser jeg desværre ikke.
Du er altid velkommen til at sende mig en mail :-)
Du må have en god dag. Vh Helle

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, og en sød hilsen lagt I pakken.
Et troværdigt firma.

3 de fevereiro de 2024

Resposta da Faktiskpraktisk.dk

Hej Mie, Mange tak for de pæne ord, det sætter vi meget pris på. Venlig hilsen Helle

Købte lækre footies

Købte lækre footies, som sidder godt og stabilt på foden, uden at falde ned i skoen, mens man går.
Med pakken var også en personlig hilsen og det kunne jeg ret godt li’ :)

27 de janeiro de 2024

Resposta da Faktiskpraktisk.dk

Hej Karina, Mange tak for din anmeldelse. Vi er også selv ret vilde med vores footies. Venlig hilsen Helle

Classificada 5 em 5 estrelas

Under købet var der god…

Under købet var der god produktbeskrivelse og opfølgningen fra firmaet var SÅ sød, med en lille personlig hilsen

26 de dezembro de 2023

Resposta da Faktiskpraktisk.dk

Hej Anette, Mange tak for dine pæne ord. Det er rigtigt rart at få tilkendegivelser omkring produktbeskrivelser og dejligt at høre at du blev glad for min hilsen 😊Rigtig god dag til dig. Vh Helle

Fantastisk service

Fantastisk service!

Købte sømløse strømper til min datter og pga. lidt længere leveringstid end ventet lå der en sød note ved strømperne og vi fik et ekstra par med gratis som kompensation. Super god oplevelse og noget man husker😊

30 de setembro de 2023

Resposta da Faktiskpraktisk.dk

Hej Michael, Tusind tak for dine pæne ord, det sætter jeg virkelig pris på😊. Jeg håber, din datter blev glad for strømperne 🌟Venlig hilsen Helle fra Faktisk Praktisk

Classificada 5 em 5 estrelas

Varen blev fremsendt hurtigt og med en…

Varen blev fremsendt hurtigt og med en personlig hilsen. Altid dejligt. Derudover lever varen 100% op til mine forventninger, 5 stjerner herfra

16 de agosto de 2023

Resposta da Faktiskpraktisk.dk

Hej Helle, Tusind tak for din anmeldelse, det sætter jeg stor pris på 😊 Vh Helle

Super service

Super service. Helle var rigtig go. Mailede meget frem og tilbage, da de ikke passede mig. Hun sendte ekstra shapewear bukser til mig, desværre passede de heller ikke, øv bøv så har sendt dem tilbage. Pengene kommer nok snart ind på kontoen igen. Hun er super go og mega go service. Vil til hver en tid bruge faktiskpraktisk igen👌💪

5 de julho de 2023

Resposta da Faktiskpraktisk.dk

Hej Anna, Tusind tak for dine pæne ord, det er jeg virkelig glad for. Selvom det er øv, at vi ikke fandt nogle shapewear bukser, som var gode til dig. Du skulle meget gerne, have fået dine penge, ellers skal du endelig ringe til mig. Vh Helle

FULD tilfredshed!

Min ordre hos FaktiskPraktisk blev ekspedet med lynets hast og var fuldt tilfredsstillende og med en venlig hilsen i pakken. Her er intet andet end gode ord for min oplevelse.

5 de julho de 2023

Resposta da Faktiskpraktisk.dk

Hej Iben, Tusind tak for de pæne ord. Det betyder utroligt meget for mig, at jeg og mine produkter, lever op til dine/jeres forventninger. Mange tak og god sommer. Vh Helle fra Faktisk Praktisk

Super tilfreds.

Super tilfreds.
Der var ingen problemer, hurtig fragt. Personligt skrevet kort i pakken, pænt pakket ind.
Handler gerne her igen.

2 de junho de 2023

Resposta da Faktiskpraktisk.dk

Hej Sandra, Mange tak for dine pæne ord. Det betyder rigtigt meget for en lille webshop som min. Venlig hilsen Helle fra Faktisk Praktisk

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig fragt og god kundeservice

Hurtig fragt og god kundeservice. Køber gerne derfra igen :)

17 de maio de 2023

Resposta da Faktiskpraktisk.dk

Hej Maria, Tusind tak for dine pæne ord. Det betyder virkeligt meget for mig. Vh Helle fra Faktisk Praktisk

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais