Leia as opiniões dos outros
Fantastisk service! Købte sømløse strømper til min datter og pga. lidt længere leveringstid end ventet lå der en sød note ved strømperne og vi fik et ekstra par med gratis som kompensation. Super... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har købt en del trusser på faktiskpraktisk. Der har helt igennem været fantastisk god kommunikation til Helle og da jeg oplevede et problem med trusserne, var Helle meget hjælpsom og fandt en... Ver mais
A empresa respondeu
Super oplevelse. Det produkt jeg først ønskede var desværre ikke på lager, men så blev jeg ringet op og tilbudt et super alternativ (med rigtig god vejledning) og med et ekstra produkt oveni. Levering... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
faktiskpraktisk.dk er en dansk hjemmeside, hvor vi sælger praktiske og gode produkter til dig og din hverdag.
Informações de contacto
Dinamarca
- faktiskpraktisk.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Jeg har bestilt en vaskepose den…
Jeg har bestilt en vaskepose den 12.02.2026, intet hørt intet fået. Har set varerne bliver sendt fredag og søndag men intet gjort endnu. Har skrevet mail sidste fredag og intet hørt selvom der står indenfor 3 dage. Jeg ved du har fuldtidsjob ved siden af meeen hvis ikke du kan levere varen eller svare på mails skal du måske ikke have sådan en forretning ved siden af. Og har du ferie skulle din mail måske sende et retur svar med information. Jeg gider snart ikke vente mere er træt af online forretninger der ikke gider svare deres kunder og sende varen .
Perfekte strømper
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse, god service, godt produkt!
Kan anbefales
Kan anbefales. Jeg har stor gavn af produktet, og har det med hver gang, jeg er på vandretur. Produktet er let og sikkert at anvende og nemt at rengøre ved hjemkomst.

Resposta da Faktiskpraktisk.dk
God kvalitet og hurtig levering
Super fin side - masser af praktiske produkter og rigtig hurtig levering. Kommer helt sikker til at handle der igen :)
Jeg skal ikke kunne sige om…
Jeg skal ikke kunne sige om forsendelse, varer osv. er iorden, jeg har ringet flere gange uden at kunne komme igennem, stillet spørsmål via sms, uden svar.
Så nej, jeg tør ikke bestille hos Fatiskpratisk.dk. desværre

Resposta da Faktiskpraktisk.dk
Har to gange købt sømløse strømper til…
Har to gange købt sømløse strømper til min (sanse-sensitive) dreng. Hurtig forsendelse og sokkerne er bløde, lækre og i god kvalitet.
God hjemmeside med gode oplysninger om…
God hjemmeside med gode oplysninger om varen. Meget tilfreds med varen og vil helt sikkert købe der igen.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, og en sød hilsen lagt I pakken.
Et troværdigt firma.

Købte lækre footies
Købte lækre footies, som sidder godt og stabilt på foden, uden at falde ned i skoen, mens man går.
Med pakken var også en personlig hilsen og det kunne jeg ret godt li’ :)

Resposta da Faktiskpraktisk.dk
Under købet var der god…
Under købet var der god produktbeskrivelse og opfølgningen fra firmaet var SÅ sød, med en lille personlig hilsen

Resposta da Faktiskpraktisk.dk
Hurtigt levering og god produkt.

Fantastisk service
Fantastisk service!
Købte sømløse strømper til min datter og pga. lidt længere leveringstid end ventet lå der en sød note ved strømperne og vi fik et ekstra par med gratis som kompensation. Super god oplevelse og noget man husker😊

Resposta da Faktiskpraktisk.dk
Varen blev fremsendt hurtigt og med en…
Varen blev fremsendt hurtigt og med en personlig hilsen. Altid dejligt. Derudover lever varen 100% op til mine forventninger, 5 stjerner herfra

Resposta da Faktiskpraktisk.dk
Super service. Helle var rigtig go. Mailede meget frem og tilbage, da de ikke passede mig. Hun sendte ekstra shapewear bukser til mig, desværre passede de heller ikke, øv bøv så har sendt dem tilbage. Pengene kommer nok snart ind på kontoen igen. Hun er super go og mega go service. Vil til hver en tid bruge faktiskpraktisk igen👌💪

FULD tilfredshed!
Min ordre hos FaktiskPraktisk blev ekspedet med lynets hast og var fuldt tilfredsstillende og med en venlig hilsen i pakken. Her er intet andet end gode ord for min oplevelse.

Super tilfreds.
Super tilfreds.
Der var ingen problemer, hurtig fragt. Personligt skrevet kort i pakken, pænt pakket ind.
Handler gerne her igen.

Resposta da Faktiskpraktisk.dk
Hurtig fragt og god kundeservice
Hurtig fragt og god kundeservice. Køber gerne derfra igen :)

Resposta da Faktiskpraktisk.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.