Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Sikke en dårlig kvalitet af sengetøj. Det er papirstyndt og efter først vask ser det forfærdeligt ud. Printet er skævt og sengetøjet nærmest gennemsigtigt. Jeg kommer aldrig til at lægge en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilt 2 x bambus sengetøj via reklame fra Facebook- det lækkerts bløde sengetøj- desværre var den en lynlås gået i stykker på det ene dynebetræk. Skrev til kundeservice og medsendte billeder af det.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Spot Outlet! Jeg købte noget bambus sengetøj og er rimelig tilfreds med mit køb. Leveringen gik hurtigt, og produktet lever fuldt ud op til mine forventninger... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Bestilte d.3/11 forskellige babyting, fik en sød sms hvori der stod de ikke havde bleer i den ønskede farve, jeg bad om en anden farve. D.11/11 får jeg en opdatering - hvor en bidering er fjerne... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja outlet
  2. Loja de roupas de cama
  3. Loja de moda infantil
  4. Loja infantil
  5. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  6. Loja de brinquedos

Escrito pela empresa

Hos Spotoutlet.dk finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til spotpriser. Vores koncept er simpelt; vi ønsker at vores kunder flere varer for færre penge. Vi har et bredt sortiment af alt indenfor børneværelse, spisetid, badetid, tøj og sko, og licensvarer med populære TV-karakterer. I vores kategori med ting til børneværelse finder du et bredt udvalg af sengetøj; alt fra økologisk sengetøj til sengetøj med børnenes favorit-karakterer fra TV. Vi har især en masse Paw Patrol, Gurli Gris, Sonic, Lilo og Stich, Byggemand Bob, Frost, Barbie, Minnie Mouse, Power Rangers, Smølferne, My Little Pony, Cars, Avengers og meget mere. Vores spisetids-kategori indeholder alt hvad børnefamilien har behov for til spisetid med børn; silikoneservice i LFGB silikone, drikkeflasker i rustfri stål, skridsikre dækkeservietter, hagesmække og spiseforklæder og MEGET mere.

Informações de contacto

Respondeu a 22% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Flabet kommunikation

Dårlig oplevelse.
De er dårlige til at kommunikere med deres kunder (mig) svarer flabet tilbage.

10 de março de 2026
logótipo da Spotoutlet

Resposta da Spotoutlet

Hej Anne,

Jeg er selvfølgelig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg beklager, at den ene vare i din ordre var udsolgt, men jeg er glad for, at vi sammen fandt en erstatning, som du ønskede i stedet.

Jeg kan se i vores system, at der blev sendt en ordrebekræftelse den 2. marts kl. 15.09, samt en mail den 4. marts kl. 11.30 da ordren blev afsendt fra vores lager. Hvis du hverken har modtaget mails fra os eller DAO, kan det muligvis skyldes en tastefejl i mailadressen eller at de er endt i spamfilteret.

I forhold til track & trace sendte vi dig et link via sms, hvor du kunne følge pakken. På tidspunktet var den endnu ikke registreret i DAO’s system, så vi skrev, at vi ville tjekke op på det næste dag hvis den stadig ikke var registreret.

Næste morgen fremgik det af linket, at pakken ville blive leveret samme dag. Du skrev en sms inden vi mødte ind, og spurgte hvad status var, og vi svarede, at det fremgik af det link du havde modtaget, at din pakke blev leveret samme dag - dette ville du gerne have haft vi havde skrevet til dig, i stedet for at antage at du selv tjekkede det fremsendte link.

Jeg beklager hvis kommunikationen er blevet opfattet anderledes end den var tiltænkt – det har bestemt ikke været vores hensigt at virke uhøflig.

Ha' en rigtig dejlig dag,
/ Spot Outlet

Classificada 1 em 5 estrelas

Sikke en dårlig kvalitet af sengetøj

Sikke en dårlig kvalitet af sengetøj.

Jeg kommer aldrig til at lægge en ordre hos Spotoutlet igen!

8 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Sengetøj lige til at kassere

Produktbeskrivelsen lover mere, end kvaliteten kan holde.

Jeg købte sengetøj, som blev markedsført som “100 % mikrofiber”, blødt, behageligt og åndbart. Efter modtagelse og almindelig vask (ikke brug) fremgik det, at sengetøjet er 100 % polyester og samtidig meget tyndt og af lav kvalitet.

Den oplevede kvalitet hænger efter min mening ikke sammen med den måde, produktet beskrives på. Betegnelser som blødt, behageligt og åndbart opleves som pyntet markedsføring uden reel sammenhæng med produktet.

Kundeservice fastholdt, at der ikke var grundlag for reklamation, da varen var vasket.

Jeg ville ønske, at materialevalg og kvalitet var beskrevet mere ærligt, så man kan træffe et oplyst valg som kunde.

Derfor lige til at kassere.

4 de fevereiro de 2026
logótipo da Spotoutlet

Resposta da Spotoutlet

Hej Bayram,

Vi beklager, at sengetøjet ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår din frustration over situationen. Det er naturligvis aldrig vores intention, at et produkt skal opleves som misvisende beskrevet eller af lavere kvalitet end forventet.

Mikrofiber er et syntestisk materiale, som består af polyester, og på forpakningen af sengetøjet står der med stort, at sengetøjet er fremstillet i polyester - mikrofiber.

Når vi anvender betegnelser om produkter, er det baseret på produktegenskaber, egne oplevelser og tilbagemeldinger. Vi er naturligvis bevidste om, at oplevelsen af materialekomfort kan variere fra person til person - ligesom alt andet ligefra brug af uld i strikbluser, til sidekomfort i en spisebordstol.

Vi tager din feedback vedrørende materialefornemmelse og produktbeskrivelse til os, og vi vil overveje hvordan vi bedst muligt kan kommunikere ud, at beskrivelser er baseret på produktegenskaber, egne oplevelser og tilbagemeldinger.

Med ønsket om en god weekend,
/ Spot Outlet

Rodebutik

D.11/11 får jeg en opdatering - hvor en bidering er fjernet fra ordren - ingen forklaring.
Da ordren kommer d.13/11 er der kun bleer på fakturaen - ingen i pakken, skriver til dem og får refunderet.
Ingen forklaringer - dårlig kundeservice.
Rodebutik - der er ikke styr på hvad de har.
Vil ikke anbefale at handle her

13 de novembro de 2025

Lang levering

Lang levering, som de først oplyser efter bestilling… jeg bestilte d. 3. Okt, og den er ikke engang sendt endnu…

12 de outubro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

ULTRA dårlig kvalitet i bambussengetøj

Købte 2 sæt bambus sengetøj. De ankom hurtigt. VIRKELIG dårlig kvalitet! Har købt bedre kvalitet på TEMU.
Det ene sæt var alt for lille. Det andet sæt var der hul i i syningen, efter første vask på 30 grader skåne. Begge havde mange tråde der hang ud alle steder. Og det andet sæt med hullet var også lille. Selv om det skulle være størrelsen.
Skrev og lavede en reklamation på begge. Skulle hive noget efter at blive svaret - men det endte med at de sendte mig to nye.

17 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet af bambus sengetøj

Elendighed kvalitet af bambus sengetøj 😳
Købte 2 sæt. De kom ret hurtigt det er da også det eneste positive. Da jeg pakkede dem ud var det dyne betræk gået op i syningen, jeg tog flere billeder og sendte ind til reklamation og fik også svar at jeg selv kunne sy det, eller de kunne sende et nyt sæt. Jeg får tilsendt et nyt sæt, da jeg modtager dette er det også gået op i syningen. Igen tager jeg billeder sender til dem, men intet svar - jeg skriver dog også at jeg ikke magter at skulle prøve igen og får det syet selv. Men nu har jeg så prøvet det første sæt, som selvfølgelig blev vasket på 30 grader først. Efter vask er det nu gået op i hjørnerne, og det kan ikke lappes, det er lige til skraldespanden.

16 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert sengetøj til billig pris

Faldt over bambus sengetøj fra en Facebook annonce. Ordren kom hurtigt efter bestilling. Det er super lækkert og blødt, slet ikke hvad jeg havde forventet til prisen. Ville ønske der var flere farver at vælge i mellem :)

4 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg kan på ingen måde anbefale…

Jeg kan på ingen måde anbefale spotoutlet… Jeg købte 2 senge sæt i bambus og valgte at inden jeg tog dem i brug at køre dem på et skylle program med 30 grader og da jeg skal have senge tøjet på er det ikke kun for småt det er meget lille!!! Det jeg ikke tjekkede op var om det var det ingen jeg vaskede det også for det ene senge tøj var 163 cm og det andet 172 cm så meget småt!!! Kontakter spotoutlet som så siger at jeg har vasket det ved 60 grader og der hoppede kæden af for mig… For det havde jeg ikke og de beskyldte mig for det!!! Så nu har jeg 2 ubrugelige sengesæt som jeg kan smide ud og kan IKKE anbefale det inkompetente firma til nogen!!!!

25 de junho de 2025

Bambus sengetøj

Købt 3 sæt bambus sengetøj via reklame fra Facebook. Desværre var den en lynlås gået i stykker på det ene dynebetræk. Skrev til kundeservice, hvorefter jeg fik tilsendt et nyt sæt. Hurtigt og effektivt kundeservice

15 de junho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais