Ik vind het bijna onbegrijpelijk dat jullie zo'n kwaliteitsproduct kunnen maken voor minder dan Euro 300 . Echt leder , geen plastic . Messing ritsen , geen plastic . Een prachtige dikke voering e... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De website is goed, het is erg leuk om een tas op de website te kunnen personaliseren. De communicatie is goed. Of het product ook goed is qua prijs/kwaliteit (de laatste ster), weet ik pas als ik het... Ver mais
De website zelf is al mooi en overzichtelijk weergegeven. De promofilmpjes op youtube komen ook heel professioneel over. De foto's op de product pagina van mijn tas, de Firenze, zijn duidelijk en liet... Ver mais
Доброго дня. Якість товару відмінна, це радує, тому ставлю найвищий бал.Впевнена що інші товари такої ж якості. Шкіряний рюкзак, гаманець та паста чудові♥️ Але на жаль отримати цю посилку і зробити за... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos de cabedal
- Loja de malas
- Loja de malas e malas de viagem
- Artesanato
- Exportador de artigos de cabedal
- Grossista de artigos de cabedal
Door een familie gerund handgemaakte lederwaren sinds 1981. Productie en verkoop van rugzakken, tassen, aktetassen, reistassen, dokterstassen en lederen accessoires volledig gemaakt in Italië. Express zendingen.
Informações de contacto
Salita alla Rocca, 47890, San Marino, São Marinho
- +393667193025
- info@fantinipelletteria.com
- fantinipelletteria.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Mooie rugtas van prachtig zacht leder
Mooie rugtas van prachtig zacht leder! Model is zoals afgebeeld op website. Enige minpuntje is dat de ritsen niet helemaal soepel lopen, maar ik wijt dat aan de nieuwigheid.
Blij mee!
Snel naar Nederland verzonden
Snel naar Nederland verzonden, tas zoals omschreven!
Top kwaliteit en geweldige uitstraling .
Top ! Within 5 days I received a very well…
Within 5 days I received a very well packed bag. Hand made quality from Italy! Very happy customer indeed.
betrouwbare shop,prachtige producten van echt leer, heb er meteen een portemonnee bij besteld, een mooi setje
De bestelling is snel geleverd, dat is fijn want het is een kadootje voor je zelf!
Een prachtige tas overig,kan het zeer aanbevelen.
Elk jaar koop ik een tas bij hen…
Elk jaar koop ik een tas bij hen vanwege de kwaliteit, niet om mee te pronken.
Uitzonderlijke service
Prachtige tas, snelle verzending, met zorg verpakt. Uitzonderlijke service.
Snelle bezorging en mooie kwaliteit tas!
Bad service, bad products
When arrived; broken zipper, no help from customer service

Resposta da Fantini Pelletteria
Een heel mooie tas!
Een heel mooie tas voor een goede prijs. De verzending en informatieverstrekking waren ook prima.
Omdat ik mijn bestelling nog niet…
Omdat ik mijn bestelling nog niet ontvangen heb. Dus geen ⭐️.

Resposta da Fantini Pelletteria
- Goede kwaliteit
- Goed product
- Goede kwaliteit
- Nette prijs
Heb al meerdere producten van hun gekocht de afgelopen tijd en ze bevallen allemaal erg goed.
De tas zelf is super mooi, echter check de tas goed op beschadigingen.
De tas zelf is super mooi, de lock key is alleen super bekrast binnen gekomen… doodzonde.
Snel contact kunnen opnemen en uiteindelijk eruit gekomen over een gedeeltelijke refund.
Nu kan ik zelf een nieuw slot er in laten zetten bij een leermaker hier in Nederland. Ga er vanuit dat het dan wel goed zit.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding…
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en service
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.