Ik vind het bijna onbegrijpelijk dat jullie zo'n kwaliteitsproduct kunnen maken voor minder dan Euro 300 . Echt leder , geen plastic . Messing ritsen , geen plastic . Een prachtige dikke voering e... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik ben meer dan onder de indruk van de kwaliteit van mijn nieuwe tas, dat zie je niet vaak meer onder ons kapitalisme ;-) Alle ritsen zijn stevig, maar smooth. Meerdere vakken hebben verstevigen... Ver mais
De website is goed, het is erg leuk om een tas op de website te kunnen personaliseren. De communicatie is goed. Of het product ook goed is qua prijs/kwaliteit (de laatste ster), weet ik pas als ik het... Ver mais
De website zelf is al mooi en overzichtelijk weergegeven. De promofilmpjes op youtube komen ook heel professioneel over. De foto's op de product pagina van mijn tas, de Firenze, zijn duidelijk en liet... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos de cabedal
- Loja de malas
- Loja de malas e malas de viagem
- Artesanato
- Exportador de artigos de cabedal
- Grossista de artigos de cabedal
Door een familie gerund handgemaakte lederwaren sinds 1981. Productie en verkoop van rugzakken, tassen, aktetassen, reistassen, dokterstassen en lederen accessoires volledig gemaakt in Italië. Express zendingen.
Informações de contacto
Salita alla Rocca, 47890, San Marino, São Marinho
- +393667193025
- info@fantinipelletteria.com
- fantinipelletteria.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Prachtige leren riem
Prachtige leren riem. Kleur in overeenstemming met foto. Prijs kwaliteit
verhouding uitstekend. Zeer tevreden.
Zou zo weer een product bij ze bestellen.
Zending en info conform afspraak.
Snelle levering en mooie kwaliteit leer
Prachtige tas!
Prachtige tas besteld. Snel verzonden en netjes verpakt. Echt een aanrader. Ik had geen bevestigingsmail in mijn inbox van de betaling. Snelle reactie en vervolgens snelle verzending. Zeer tevreden.
Snelle levering en goed product
Alles prima verzorgd!
Heel mooie tas
Heel mooie tas, goed afgewerkt. Goed verpakt voor transport. Maakt de beloften waar.
Probleemloos bestellen en snelle…
Probleemloos bestellen en snelle levering netjes verpakt
Prima product voor een goede prijs
Gewoon een prima ervaring en mooi product
Duidelijke site, goede communicatie over levertijden, goede prijs kwaliteit, product zoals verwacht!
prachtige tas, goede service
Het bestellen ging erg makkelijk. Tussendoor ben ik op de hoogte gehouden van de voorgang van de bestelling. En ik kreeg een mail met de tijd waarop het ongeveer werd bezorgd. De tas werd in een mooie stoffen tas geleverd. De tas zelf, prachtige kwaliteit, mooie kleur, soepel leer
Goede levering mooi product!
Zeer tevreden met mijn online aankoop!
Deadline- snelle antwoorden- kwaliteit van het product
Ik had geen tracking informatie
Ik had geen tracking informatie. Dus een e-mail gestuurd met de vraag of het al verzonden was. Vrij snel antwoord met het bericht dat het onderweg was. Dag nadien ook effectief geleverd.
Betrouwbaar bedrijf
Fantini pelletteria is een betrouwbaar bedrijf met kwalitatief goede spullen.
Prachtige tassen
Prachtige materialen, met vakmanschap heel erg mooi gemaakt en heel veel keuze in modellen. Daarbij de zekerheid dat er geen kinderarbeid aan te pas is gekomen.
Fantastisch mooie tas
Fantastisch mooie tas, erg redelijk geprijsd en zeer snel en goed verpakt geleverd. Echt top!
Kwalitatief een hele goede site en producten!
meer dan tevreden! Geweldige kwaliteit en heel snel geleverd. Ik kan niet wachten om het gezicht van mijn vriend te zien als hij zijn kerstcadeau open maakt.