Favoptic Opiniões 662

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hittade fina bågar o hade ett recept med, de hjälpte till med att beställa, efter 14 dgr kom de med posten… jag är jättenöjd med mina progressiva glasögon, beställde även att de skulle bli mörkare ut... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snygga billiga bågar, snabb leverans och trevligt bemötande både i telefonen och själva butiken! Men fåtöljerna i butiken var väldigt obekväma, så det var tur att man inte behövde vänta länge där!... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag fick god kontakt snabbt. Bra och tydlig information vid synundersökning. Det som inte kändes helt bra, var att jag hade föreställt mig ett mer och bättre utbud på bågar. Har beställt tidigare öve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ja, detta var andra paret glasögon jag har köpt av er. Jag är mycket nöjd med dessa och det beror mycket på er duktiga och trevliga personal i Malmö, som informerade och justerade glasögonen på ett my... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Optometrista
  2. Grossista de óculos

Sobre Favoptic

Favoptic.com erbjuder vi kvalitetsglasögon direkt till dig – utan mellanhänder och till oslagbara priser! Vi förenklar ditt köp genom att erbjuda ett stort urval av moderna bågar online. Våra priser är transparenta och inkluderar alltid glas, bågar och ett fodral – inga dolda avgifter.

Vårt koncept bygger på att du kan prova våra bågar i lugn och ro hemma, helt kostnadsfritt, innan du bestämmer dig. Du beställer hem flera modeller och provar dem framför spegeln – precis som i en butik, fast utan stress. När du hittat din favorit skickar du tillbaka bågarna och laddar upp ditt recept på vår hemsida. Sedan slipar vi dina glas efter dina styrkor och skickar hem dina färdiga glasögon.

Med Favoptic får du inte bara en prisvärd och smidig lösning, utan också högkvalitativa glasögon till ett pris som få andra kan matcha. Prova oss och upptäck hur enkelt och tryggt det är att handla glasögon online!

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

662 opiniões

Respondeu a 72% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Trevliga och proffsiga

Trevliga och proffsiga. Har varit kund i många år och inget att klaga på. Sen är priset mycket lägre än hos andra!
Supernöjd!

13 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Jag fick god kontakt snabbt

Jag fick god kontakt snabbt. Bra och tydlig information vid synundersökning.
Det som inte kändes helt bra, var att jag hade föreställt mig ett mer och bättre utbud på bågar. Har beställt tidigare över nätet och då var utbudet mycket större.

23 de março de 2026

Hjälpsam personal

Jag skrev en fråga till er där jag undrade efter en viss bågmodell som jag haft tidigare. Den fanns inte längre och jag bad att få liknande provbågar, vilket jag fick. Jag fick på så sätt hjälp i mitt val av tillmötesgående personal.

3 de abril de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.