Hittade fina bågar o hade ett recept med, de hjälpte till med att beställa, efter 14 dgr kom de med posten… jag är jättenöjd med mina progressiva glasögon, beställde även att de skulle bli mörkare ut... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Snygga billiga bågar, snabb leverans och trevligt bemötande både i telefonen och själva butiken! Men fåtöljerna i butiken var väldigt obekväma, så det var tur att man inte behövde vänta länge där!... Ver mais
Jag fick god kontakt snabbt. Bra och tydlig information vid synundersökning. Det som inte kändes helt bra, var att jag hade föreställt mig ett mer och bättre utbud på bågar. Har beställt tidigare öve... Ver mais
Ja, detta var andra paret glasögon jag har köpt av er. Jag är mycket nöjd med dessa och det beror mycket på er duktiga och trevliga personal i Malmö, som informerade och justerade glasögonen på ett my... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Favoptic
På Favoptic.com erbjuder vi kvalitetsglasögon direkt till dig – utan mellanhänder och till oslagbara priser! Vi förenklar ditt köp genom att erbjuda ett stort urval av moderna bågar online. Våra priser är transparenta och inkluderar alltid glas, bågar och ett fodral – inga dolda avgifter.
Vårt koncept bygger på att du kan prova våra bågar i lugn och ro hemma, helt kostnadsfritt, innan du bestämmer dig. Du beställer hem flera modeller och provar dem framför spegeln – precis som i en butik, fast utan stress. När du hittat din favorit skickar du tillbaka bågarna och laddar upp ditt recept på vår hemsida. Sedan slipar vi dina glas efter dina styrkor och skickar hem dina färdiga glasögon.
Med Favoptic får du inte bara en prisvärd och smidig lösning, utan också högkvalitativa glasögon till ett pris som få andra kan matcha. Prova oss och upptäck hur enkelt och tryggt det är att handla glasögon online!
Informações de contacto
Suécia
- favoptic.com
Respondeu a 72% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Bra service vid synundersökningen. Nya glasögon beställda direkt
Bra service vid synundersökning
Trevlig personal
Trevlig personal , bra service . Kvalitet till bra pris. Mycket nöjd. Har varit kund i många år.
Glasögonen känns ok
Glasögonen känns ok, men att ni inte svarar på de negativa synpunkter mailet till er, känns som ett dåligt kundbemötande.

Resposta da Favoptic
Snabbt enkelt och relativt billigt att…
Snabbt enkelt och relativt billigt att handla hos favoptic
super nöjd med glasögon
Mycket trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande. Dock misstag i beställningen, vilket gav några veckors försenad leverans. Detta rättades snabbt till och jag fick lite avdrag på priset
Utmärkt service och låga priser.
Utmärkt service och låga priser.
Mycket trevligt bemötande en onsdag!
Bra leverans och informationen
Bra leverans och informationen. Nöjd med glasögonen.
Har köpt glasögon här i säkert 20 år
Har köpt glasögon här i säkert 20 år, och är supernöjd. Alltid snabb leverans, billiga på glasögon och reparationer, och snabba på att svara.
Har köpt Favoptic glasögon i flera år…
Har köpt Favoptic glasögon i flera år och är mycket nöjd med kvaliteten.
Butiken i Linköping city.
Butiken i Linköping city.
Superbra service, bra synundersökning där optikern tog sig tid.
Hjälpsam personal i butiken, som hade goda råd när jag valde mina bågar så det blev rätt över näsa, kinder osv...
Bra pris och glasögonen klara på en vecka.
Favoptic har en mycket kunnig och…
Favoptic har en mycket kunnig och trevlig optiker och bra service från övrig personal samt bra priser
Bågen svårjusterad.
Glasen är bra, men bågen är svår att justera, verkar som den är lite för stor eller bred, skalmarna känns också för långa. Den mindre modellen fungerar inte med progressiva glas, tyvärr. Upplevde inte samma sak med provbågen.

Resposta da Favoptic
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.