Ik heb een bestelling geplaatst en betaald. Levertijd is 1-3 werkdagen maar je ontvang een bevestigingsmail en verder helemaal niks meer. 2 weken lang contact proberen te zoeken om de status te... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Superleuke website met super leuke kleding!! 😍Ook het service is top! Ik doe altijd afhalen kan super snel item ophalen!! 🤩 Super lieve meiden!! Ben heel blij met items wat ik heb besteld zeer goede... Ver mais
Fijne webshop met leuke kleding. Veel afwisseling en gaan mee met de trends. Goede omschrijving van de maatvoering incl. maten van model op de foto zodat je kan vergelijken. Komt netjes binnen... Ver mais
Super leuke kleding en hele vriendelijke meiden! Ik heb al vaker bij Fearless Clothing besteld en de kleding wordt altijd snel geleverd. Ik zou deze webshop zeker aanraden.
Sem histórico de convites para avaliação
Geweldige webshop.
Geweldige webshop.
Super snelle service en mega leuke kleding.
Kleren besteld en was mega snel binnen
Kleren besteld en was mega snel binnen. Snelle service en vriendelijke meiden!
BESTEL HIER NIET!!
BESTEL HIER NIET!!! Zusje heeft 1 broek besteld waarbij tijdens het passen het achterste kaartje van de broek is gevallen. Nu mag de te grote broek niet retour en moet ze alle verzendingskosten zelf betalen. Wat ontzettend slecht en niet klantvriendelijk. Echt belachelijk!!!
Door een eigen fout heb ik iets fout…
Door een eigen fout heb ik iets fout gedaan met de retour. Ik werd echt super goed geholpen en ze reageren erg snel! Ik ben erg tevreden over de communicatie en hulp die zij mij hebben geboden. De broek die ik had besteld was erg goede kwaliteit, maar ik had hem jammer genoeg te groot besteld. Ik raad deze webshop aan.
Vind het personeel niet erg…
Vind het personeel niet erg vriendelijk. Iets besteld met achteraf betalen. Gemaild of hun hier naar kunnen kijken maar moet maar gewoon blijven wachten tot de 14 dagen voorbij zijn.
Niks op aan te merken
Heb hier al vaak besteld en producten zijn van goede kwaliteit en komen erg snel binnen ( max 2 dagen later ) en ook werkt retourneren hier goed!
Ik raad al mn vriendinnen aan hier te shoppen