Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd goede spullen , zaden en tips! Bovendien worden de pakjes zaden altijd leuk en met aandacht verpakt opgestuurd. Dat levert mij in ieder geval een glimlach op! De kwaliteit van de producten z... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuk bedrijf, de mooie bewaar doos voor zaadjes snel ontvangen en alle zaadjes die ik heb passen goed in de geleverde vakjes. Je moet alleen niet te veel erwten / bonen zakjes in hetzelfde vakj... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met de zadenkoffers waarin ik mijn grote collectie in kwijt kon. Netjes geordend door de stickers. Die ik soms wel lastig eraf kreeg. De biologische zaden zijn goud, wat een mooi assortime... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle verzending, goed verpakt, vriendelijk bedank kaartje. kwaliteit producten. Heel blij mee!

Informações sobre a empresa

1. Jardim
  2. Loja de produtos biológicos

De grootste keus in biologische én reproduceerbare moestuinzaden vind je bij Feggies.nl. Wij zijn jouw one-stop-shop voor een breed scala aan unieke, bijzondere, heirloom en gangbare moestuinzaden. Al onze zaden zijn zorgvuldig geselecteerd bij leveranciers uit de Benelux en Duitsland. Wij leveren onder andere Semailles zaden, Kokopelli, Magic Garden Seeds, Culinaris & Buzzy Organic. Van deze zaden leveren wij enkel de reproduceerbare soorten. Je kunt dus jaar op jaar genieten van je eigen zaden. Naast onze zaden kun je op Feggies.nl ook onze eigen Feggies moestuinbewaarboxen bestellen. Unieke bewaaroplossingen voor al jouw moestuinzaden. Waarom kiezen voor Feggies? 🌱 Unieke selectie 450+ soorten: Ontdek bijzondere moestuin zaden van verschillende leveranciers uit Nederland, België en Duitsland. 🌱 Biologisch geteeld & GMO vrij: Al onze zaden zijn 100% biologisch gecertificeerd en GMO vrij. 🌱 Duurzame keuze: Wij verkopen uitsluitend reproduceerbare zaden, die je jaar na jaar opnieuw kunt planten. 🌱 Deskundig advies: Ons kleine team van moestuinierders staat klaar om je te helpen met al je vragen. Bestel nu je zaden online op www.feggies.nl! Bezoek onze website www.feggies.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment bijzondere, biologische en reproduceerbare moestuinzaden. Bestel nu en geniet binnenkort van de oogst uit jouw moestuin!

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

231 opiniões

Fijne Feggies!

Altijd goede spullen , zaden en tips!
De kwaliteit van de producten zijn prima, nooit problemen ermee. Het maakt dat ik geregeld een kijkje neem op de site van Feggies !

25 de março de 2026

Een bedrijf met hart

Dit is mijn eerste bestelling bij Feggies en ik ben er HEEL blij mee. Mooi biologisch assortiment, snelle verzending en met alle zorg en liefde ingepakt. Dank jullie wel!

23 de fevereiro de 2026

Goed en fijn

Alles van dit bedrijf ziet er goed verzorgd uit. De site is netjes, de producten worden netjes verpakt, levering is snel etc. De zaden zijn fijn en ik word blij van de handgeschreven kaartjes bij de bestelling.

23 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

luffa spons zaadjes met een snufje biologische liefde-

Ik was op zoek naar luffa spons zaadjes omdat ik plastic schoonmaaksponsen zo zat wordt , ik kreeg een prachtig ambachtelijk bruin zakje gewoon goed vormgegeven met de zaadjes . Levering was snel , en … er zat , erg aardig een klein zakje met veldsla zaadjes bij . Ontzettend fijn dat er biologische bedrijven bestaan die passie en liefde voor hun vak hebben en dit willen delen.

12 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Leuk bedrijf

Leuk bedrijf, de mooie bewaar doos voor zaadjes snel ontvangen en alle zaadjes die ik heb passen goed in de geleverde vakjes. Je moet alleen niet te veel erwten / bonen zakjes in hetzelfde vakje doen ;-)
Aan de andere kant: RUIM voldoende vakjes om er meerdere geheel aan te wijden, kortom: zeer tevreden.

Wellicht esthetisch: het giet punt van het plastic is duidelijk zichtbaar. Mij stoort het niet, maar wellicht anderen. Hoewel het op alle plaatjes die op de website staan ook duidelijk te zien is.

Leuke verrassing was dat er een klein zakje zaadjes en een handgeschreven briefje bij zat! Erg leuk en onverwacht.

Op een tuin festival ook mensen van het bedrijf gesproken die erg aardig en behulpzaam waren.

25 de fevereiro de 2026

Zeer positieve klanten ervaring

Zeer positieve klanten ervaring.
Er was een probleempje met de zadenbox maar feggies heeft dit snel en professioneel opgelost.
Niet twijfelen, hele fijne partner voor je moestuin en fan van de hun zadenboxen, zaaimateriaal en zaadjes.

4 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Feggies

Resposta da Feggies

Hi Joy,

Bedankt voor je mooie review. We wensen je veel plezier met de box & alvast een mooi seizoen! -Gill

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.