Super god service og kyndige fagfolk. Her bliver man virkelig klædt godt på! Det er oplevelsen af at have et par arbejdsbukser/shorts på som er gennemtænkt i sådan en grad at det mærkes markant i... Ver mais
A empresa respondeu
Havde bestilt min jakke andet sted, hvor den desværre var udsolgt. Fandt Jer i mængden af muligheder. Bestilte og fik ganske få dage efter leveret min jakke. Incl returlabel.
Fem store flotte stjerne til Feiber.dk Bestilte kort før klokken 14, og det bestilte kom dagen efter om eftermiddagen... sådan ca. 25 timer efter køb. Det kalder jeg hurtig og effektiv levering. Tusi... Ver mais
A empresa respondeu
Super hyggeligt sted at handle, lækker indretning og atmosfære, man bliver pænt budt velkommen, uden at det er en overenergisk sælger der straks skal have solgt en masse til en. Der er god hjælp n... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er en distributørvirksomhed med mere end 10 år i branchen med showroom i Hvidovre og repræsenteret hos over 400 forhandlere i Danmark. Vi har brands som Carhartt, Reebok m.fl.
Avedøreholmen 46, 2650, Hvidovre, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Vandt gavekort på 3000 kr, og bestilte med det samme nogle fede varer som ankom 2 dage efter. Helt perfekt

Resposta da Feiber.dk
Super nem og overskuelig købsproces. Fede produkter og hurtig proces ved fejlvalg af størrelse - havde rigtig størrelse 2 dage efter jeg sendte retur f…. Dejligt.

Resposta da Feiber.dk
Super lækkert tøj og stort udvalg i showroom og venlig betjening 👍🏻

Resposta da Feiber.dk
På trods af, at jeg først fik en forkert t-shirt, var der ingen sure miner og hurtigt fik jeg den rigtige.

Resposta da Feiber.dk
God service, godt udvalg og god vejledning.
(For mange mails trækker en stjerne ned)😅

Resposta da Feiber.dk
Har købt hos Feiber.dk et par gange nu. Og de er klart min foretrukne charhartt forhandler. Fint udvalg til rimelige priser. Og det bedste - lyn hurtig levering.

Resposta da Feiber.dk
Min handel med Feiber. dk gik virkeligt godt og min trøje kom helt hjem til hoveddøren.

Resposta da Feiber.dk
Virker som god kvalitet det jeg har bestilt fra jer

Resposta da Feiber.dk
Min ønskede vare var ikke på lager, men en god kommunikation fandt vi en anden løsning.

Resposta da Feiber.dk
Hurtig og sikker levering, produktet lever op til forventningen.

Resposta da Feiber.dk
Hurtig ordrebehandling fulgt op af info, så derfor ingen tvivl 👍🤓

Resposta da Feiber.dk
Meget imødekommende og behjælpelig personale, med et stort overskud af forståelse og tålmodighed. Samt en god forklaring af produkternes egenskaber.
Mange tak for god betjening.
Mvh Peter

Resposta da Feiber.dk
Fantastisk sted at handle den bedste service man kan forestille sig kan kun anbefales 👌👌👌

Resposta da Feiber.dk
1 uge efter bestilling, rykker jeg for levering. Varen er så ikke længere på lager og det vil være på lager igen ugen efter så jeg venter.
14 dage efter bestilling rykker jeg igen. 2 dage efter bliver varen sendt.
Dårlig kommunikation, lang levering, ingen kompensation.

Resposta da Feiber.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.