Super god service og kyndige fagfolk. Her bliver man virkelig klædt godt på! Det er oplevelsen af at have et par arbejdsbukser/shorts på som er gennemtænkt i sådan en grad at det mærkes markant i... Ver mais
A empresa respondeu
Havde bestilt min jakke andet sted, hvor den desværre var udsolgt. Fandt Jer i mængden af muligheder. Bestilte og fik ganske få dage efter leveret min jakke. Incl returlabel.
Fem store flotte stjerne til Feiber.dk Bestilte kort før klokken 14, og det bestilte kom dagen efter om eftermiddagen... sådan ca. 25 timer efter køb. Det kalder jeg hurtig og effektiv levering. Tusi... Ver mais
A empresa respondeu
Super hyggeligt sted at handle, lækker indretning og atmosfære, man bliver pænt budt velkommen, uden at det er en overenergisk sælger der straks skal have solgt en masse til en. Der er god hjælp n... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er en distributørvirksomhed med mere end 10 år i branchen med showroom i Hvidovre og repræsenteret hos over 400 forhandlere i Danmark. Vi har brands som Carhartt, Reebok m.fl.
Avedøreholmen 46, 2650, Hvidovre, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
SÅDAN. Første køb perfekt. Lynhurtig levering og en super vare. Dette er ikke sidste gang at jeg handler ved Feiber.dk

Resposta da Feiber.dk
Rigtig god oplevelse, købte en t-shirt som hurtigt blev leveret, den var desværre for stor og sendte den retur, hvor ekspedition igen var hurtig

Resposta da Feiber.dk
Som altid super hurtig og korrekt levering - tak !

Resposta da Feiber.dk
Jeg må indrømme jeg har aldrig modtaget eller bliver modtaget af sådan en smilende og professionel personale som jeg blev ved Feiber jeg er stor og skulle bruge en livret og udvalget af helt præcis bare fantastisk og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler ude i deres butik det var til min oplevelse jeg synes andre skulle have virkelig professionel

Resposta da Feiber.dk
Jeg fik desværre bestilt en for stor størrelse, men Feiber byttede uden problemer.

Resposta da Feiber.dk
Har kun brugt denne side en gang og der er absolut intet at klage over her.

Resposta da Feiber.dk
God og brugervenlig hjemmeside. God kundeservice, hurtigt levering. Ovenikøbet med et gavebevis med i pakken. Kan klart anbefales.

Resposta da Feiber.dk
Der er god hjælp når man spørger, når der skal afregnes er det på en super afslappet måde på et borde/bænkesæt, hvor man får en god hygge sladder hvis man er til det, en lille kaffe og man ville være svær at drive ud af butikken 🤗.
Jeg er pjattet med konceptet og handler 100% der igen.
Mvh Jan

Resposta da Feiber.dk
Dejligt sted. Rar stemning og godt udvalg. Jeg måtte spørge lidt meget efter hjælp, men da jeg fik den var den velment og professionel!

Resposta da Feiber.dk
Go service den trøje fra hisforbi jeg havde bestilt var udsolgt så fik hurtigt en mail med en undskyldning og et forslag til en tilsvarende trøje og om jeg ville købe den i stedet.

Resposta da Feiber.dk
Bestile nogen sikkerhedssko igennem dem. God oplevelse og service hele vejen.

Resposta da Feiber.dk
Altid fantastisk hjælpsom service. Og så er der frisklavet kaffe og lidt koldt at drikke. Handler ALTID Carharrt hos Feiber.

Resposta da Feiber.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.