Vi havde Mads ude til en workshop for vores 9. klasser på Højdevangens Skole. Først leverede han et mindblowing mentalist-show, som hverken elever eller lærerne har gennemskuet. Helt eminent underh... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kirsten fik et superfint tankelæsershow til sin 80års fødselsdag. Vi var 25, der var helt ekstraordinært godt underholdt ved vores arrangement på restaurant Vigen. Hvordan gør han det? Man tror dårl... Ver mais
Super fed underholdning som imponerer alle aldre og typer af gæster. Meget professionelt og overraskende hele vejen igennem. Vi bad Mads om at komme til min søns konfirmation, da vi søgte noget nyt, a... Ver mais
A empresa respondeu
Mads's performance at our company's summer party last week left us all really impressed! His ability to read minds and predict thoughts was mind-blowing. The entire room was captivated by his incredib... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Kendt fra Danmark har talent. Psykologisk tankelæsning.
Informações de contacto
Østerbrogade 142, 4 tv., 2100, København Ø, Dinamarca
- mads@fencker.com
- fencker.com
Mads leverede et super godt show!
Mads leverede et super godt show!
Han kom til tiden, svarede hurtigt på beskeder og alt det praktiske var i orden.
Mads var underholdende og sjov og leverede varen. Vi blev alle sammen involveret og synes, det var vildt imponerende.Tak for det! Vi snakker stadig om, hvordan mon i alverden han gør det...

Framragende
Vi havde Mads til at underholde til min datters konfirmation 12/9 2020 i Odder.
Det var af meget høj klasse. Absolut over alt forventning.
Sjovt, anderledes og tankevækkende.
Helt klart den bedste anbefaling vi kan give.

Top underholdning
Alle gæster inkl. konfirmanden selv fik en suveræn oplevelse.
Meget fascinerende at opleve Mads træde direkte ind i selskab og brillere med sine evner.
Super flot at han får inddraget så mange gæster i hans optræden.
Mads er lige så eminent som man har set ham på tv

Super show...
Super show....Mads fortryller os og får os til at tro, at han rent faktisk kan læse vores tanker. Virker yderst overbevisende.
Du kan ikke snyde ham i terninger. Via spørgeteknik afslører han dig hver eneste gang.
Vi booker Mads igen :)

Resposta da Mads Fencker
Fantastisk indslag til vores datters…
Fantastisk indslag til vores datters konfirmation.
Mads overraskede alle 😊

Resposta da Mads Fencker
Mads kom ud til et mindre arrangement
Mads kom ud til et mindre arrangement, veloplagt, godt tunet og lavede en fremragende underholdning. Han var så dygtig og havde en afstemt fornemmelse for rummet og deltagerne. Kan virkelig anbefales

Resposta da Mads Fencker
Fantastisk underholdning- jeg fatter…
Fantastisk underholdning- jeg fatter det ikke

Resposta da Mads Fencker
Mads underholdte på bedste vis til…
Mads underholdte på bedste vis til Oliver konfirmation - alle var super begejstrede

Resposta da Mads Fencker
Professionel og vanvittig dygtig.
Professionel og vanvittig dygtig.
Tusind tak for endnu en fantastisk oplevelse.
Du er sgu noget særligt 🌻

Helt genial fyr
Helt genial fyr! En oplevelse du sent vil glemme

Resposta da Mads Fencker
Mads er enestående til at tryllebinde og underholde
Jeg havde fået Mads anbefalet af et andet firma her i Århus, der havde haft glæde af ham til deres julefrokost året før. Indslaget til vores julefrokost med Mads levede op til alle forventninger, som var ret så høje efter alt det jeg havde hørt om Mads og hans helt utrolige evner indenfor afkodning og aflæsning af de tilskuere, der har været med til hans shows. Jeg kunne godt finde på at booke Mads igen til et andet arrangement. Mads har en utrolig evne til at underholde og samtidig er han en super entertainer. Hilsen Gitte Hvoldal Kristensen, Emilienborg Ejendomme

Fantastisk underholdende
Mads gav anledning til megen undren og diskussion om hvordan han mon gjorde det, han gjorde ... Mange tak for spændende og inddragende underholdning til vores søn Alberts 15-års fødselsdag.

Resposta da Mads Fencker
Professionel, og uformel, underholdning som fanger publikums opmærksomhed
Med sin professionelle, men uformelle tilgang til underholdningen, lykkedes det Mads at fange opmærksomheden fra en flok kollegaer, som til dagligt ikke kan sidde stille!
At Mads afviklede showet på engelsk var et kæmpe plus og én af de primære årsager til at vi valgte ham.
Med sit show formåede Mads af favne et publikum med vidt forskellige nationaliteter, og kulturer, og bringe dem sammen omkring sine evner, som blev diskuteret resten af aftenen og dagen derpå.
Vi giver Mads vores bedste anbefalinger.

KÆMPE OPLEVELSE
Man tror ikke på det - heller ikke tredje gang med oplever Mads!!! Super fed underholding til alle, også til dem der ikke vil overgive sig i starten :)

Gentog succesen
Gentog succesen - IGEN
Mads væltede os bagover, da jeg inviterede til dobbelt 30-års med min gode kammerat Philip. Det var så stor en succes for alle drengene, at vi valgte at bruge ham igen for at ryste vores ansatte sammen til et personale-arrangement. Endnu en gang var det en kæmpe fornøjelse, specielt det at kunne give den oplevelse, jeg nu selv har haft af tre omgange videre til andre.
Kan varmt anbefale Mads, for jeg har selv set hvordan det spiller til flere forskellige slags arrangementer.

Resposta da Mads Fencker
Mads optrådte super engageret og havde…
Mads optrådte super engageret og havde greb om hele forsamlingen fra første minut. Flere af os "tabte kæben" i forundring og mange medarbejdere taler stadig om det finurlige og underholdende i Mads's optræden.

Resposta da Mads Fencker
Mads optrådte til min nieces…
Mads optrådte til min nieces konfirmation sidste forår.
Det var en utrolig, "mindblowing" oplevelse som både store og små bagefter var helt oppe og køre over!
Til en firmafest for nylig spurgte jeg så om vi ikke kunne booke Mads Fencker, og også denne gang fik han os alle til at skrald grine og tabe kæben af forbløffelse.
Og tusind tak for det!

Resposta da Mads Fencker
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.